Kibic lecha to w ogóle inna bajka, jakie wrażenie robi na tobie polonia warszawa, jak niedawno graliście z Juventusem, czy man city. Kto miał kase i sie załapał na bilet to sobie obejrzał i na pewno nie tylko kibice lecha tylko ogólnie kibice polskiej piłki, a polemizowanie z tobą na ten temat nie ma sensu, każdy może sobie wyrobić karte kibica , duża grupa ma karnety i żyje klubem, teraz z tego co słyszałem jest troche gorzej. Wiara Lecha nie sprawdza z dowodu każdego normalnego kibica przy wyjściu i może nawet nie wiedziałeś, że oprócz pyz byli tam ludzie chcący zobaczyc polską drużyne w meczu z Juve, nie związany w żaden sposób z klubem, ale kibicujący polskiej piłce. Od początku sezonu wybieram sie na legie, ale zebrać sie nie moge. Czy myślisz, że jak tam kiedyś pojade, to wejde na żylete i będe śpiewał motor, kto wogóle bedzie wiedział kim jestem, skąd ty wiesz kto stoi koło Ciebie. Nie każdy w wolnym czasie napier.la sie w imie klubu. To w wiekszej mierze dotyczy gnojków z osiedli, którzy pomalują klatke sprayem i podzwonią Ci do dzwonka(takie koguciki w grupie mocni a sam by wyłapał od dziadka po 60). Dla młodego chłopaka z małego miasteczka to szok, ale jak bys mieszkał całe życie na tym osiedlu to byś na nich srał, za przeproszeniem, albo byś wzią młotek i sąsiada do pomocy i ich przegonił, pozatym nie było by problemu, bo pewnie znał byś i ich i z widzenia ich starych, no chyba, że byś był pipą i całe życie by cie gnębili . Chodzi mi o to, że wpierdziel to można dostać na każdym osiedlu, niezależnie od tego czy jesteś kibicem, czy nie. poprostu jakbyś sie darł spierdal..cie h..je po nocy to wpier..ol by ci mogło spuścic trzech sąsiadów z klatkipo 40 bo byś ich wkurwił, że im dzieci budzisz.Kibice to na szczeście nie cbś, nie ma problemu pójść na mecz innej drużyny o ile sam nie jesteś zagorzałym kibicem drugiej.

![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty