Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Donci Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2011 22:07    #4101     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Tak to jest jak sie udziela porad na forum ktos tak gra i uwaza ze tak moze byc najlepiej bo akurat mu idzie, nie wiem po co wodole sie pytac jak grac to jak by ktos mial grac za mnie, w Fm 2011 gralem zniczem pruszkow po jakis 7 sezonach stalo sie troche nudne bo juz bilem rekody swoje np. 107 stzelonych i chyba 3albo 5 straconych przez trzy sezony nie przegralem meczu a jak przegram to tylko dlatego ze wystawilem juniorow i nie g napadziorem mialralem presingiem,. mialem 12 miejsce w rankingu klubow UE. gralem jednym napadziorem i mial wiecej goli niz wystepowpare ray zdobywal EU buta .gralem mniej wiecej 18 sezonow tylko stadionu nie udalo mi sie rozbudowac 4200 poj :)

Donci Partyzant

13.12.2011 21:28    #4102     Sufler - Porady do gry - Newgeni w Polsce
Nie wiem jak w tym ale jak gralem w FM 2011 Zniczem Pruszków bylem na 12 miejscu w rankingu krajow EU ze stadionem na 4200 ludu :D wszystko mialem na full tylko tej siatki nie moglm ulepszyc czekalem z 4 sezony co jakis czas patrzac czy jest opcja ale cholera nie bylomialem prawiem 100mln euro , takze siatka jest najwazniejsza

konradlks96 Młody aktywista

13.12.2011 17:47    #4103     Sufler - Porady do gry - Newgeni w Polsce
FMRTE jest to edytor czasu rzeczywistego . Włączasz i ustwiasz wszystkie parametry gry na satysfakcjonujące . Chyba istnieje tylko w języku angielskim , ale nie jestem pewien . Szczerze to odradzam to ze względu na to, że psuje czasem sevy . Szkoda byłoby takiej kariery no nie ?

btw może odejdź do innego klubu ?
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

mumciu Partyzant

no to cos odemnie:D
2 sezon Lechem:
w grupie Ligi Mistrzów 2 miejsce i ciekawe wygrane:

http://image(...)wid.png/

http://image(...)ido.png/

http://image(...)ido.png/

http://image(...)rzw.png/

2 rundzie trafiłem na PSG, w pierwszym meczu 1:0 wygrana a w drugim:

http://image(...)hin.png/

w kolejnej niestety przegrałem z FC Porto 1:2 i 2:2, ale wg mie wyniki całkiem całkiem....oczywiście w lidze 2 mistrzostwa i puchary. Niestety troszke znudziła mi się Polska liga i myśle co teraz wybrać....jakies propozycje?

no i najwyższy transfer z klubu, aż za 6mln euro-wg mnie dużo.

http://image(...)ria.png/

jacekzielinski Partyzant

Wychowankowie będą lepsi kiedy a) rozbudujesz bazę teningową, szkółkę juniorską itp. oraz zatrudnisz sztab fachowców umiejących dobrze pracować z młodzieżą. Do tego dochodzi opieka mentora nad najbardziej utalentowanymi juniorami oraz możliwie częsta gra w meczach o stawkę ew. wypożyczenia.

Blueniebieski Partyzant

[quote=AdiLDZ]Ostatecznie sprawę rozegrałem inaczej. Zrezygnowałem z zakupu pomocnika, który wszedłby od razu do pierwszego składu i postanowiłem zainwestować w młodzież.
A teraz pytanko troszkę z innej beczki.
Czy warto dać teraz na samym początku kariery 14,75mln € za Mbaye Nianga i 8,75 za Nangisa ? Bo tyle ode mnie wołają ci zdziercy ze Stade Malherbe Caen ;/ Za połowę tej ceny brałbym bez zastanowienia i ogrywał w rezerwach, ale nie wiem, czy wymagana zapłata nie jest za duża.[/quote]
Mbaye Niang to swietny talent juz bije sie o niego Milan oraz Chelsea. Warto wydac na niego takie pieniadze.Maszyna pod bramka przeciwnika

AdiLDZ Partyzant

Ostatecznie sprawę rozegrałem inaczej. Zrezygnowałem z zakupu pomocnika, który wszedłby od razu do pierwszego składu i postanowiłem zainwestować w młodzież.
A teraz pytanko troszkę z innej beczki.
Czy warto dać teraz na samym początku kariery 14,75mln € za Mbaye Nianga i 8,75 za Nangisa ? Bo tyle ode mnie wołają ci zdziercy ze Stade Malherbe Caen ;/ Za połowę tej ceny brałbym bez zastanowienia i ogrywał w rezerwach, ale nie wiem, czy wymagana zapłata nie jest za duża.

booyak Partyzant

12.12.2011 17:31    #4108     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
REFRESH
Widzę że ekipa ma gdzieś to że w jakimś stopniu zostaliśmy z kolegą Lenym oszukani. Zerowy odzew świadczy o tym że nie ważne było to ażeby mieć zadowolonych klientów/userów strony ale tylko 'pchnąć' grę zapewne z jakąś korzyścią (nie koniecznie materialną). Szkoda że o głupi baner muszę upominać się już 5 raz.

PDrasta Młody aktywista

Z tego co mi wiadomo, to właśnie zdobywca LM musi grać w grupie, jak zostało powiedziane - nie zajęła miejsca w swojej lidze premiującego do udziału w LM sprawa jest rozwiązywana prosto: mistrz ligi z 12 miejsca[Szkocja] nie gra w grupie, tylko w 3 rundzie kwalifikacyjnej LM a 16[Rumunia] gra w 2 rundzie, zamiast 3. Więc u Ciebie jest błąd, może daj screena, gdzie zaczyna mistrz i vicemistrz Polski, już po rozlosowaniu par.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

kamilm Partyzant

1. Weź śląsk Wrocław !! ja ze względu na nudę fm grałem 2 razy ślaskiem i za każdym razem taktyka z bezpośrednimi podaniami i intensywnym presingiem. Ja grałem w sumie 6 sezonów i 4 razy awansowąłem do ligi europy. 1 razy wyszedlem z grupy, 2 razy mało brakło, potrafiłem wygrywać z beiktasem hanoverem i remis z zenitem. Naprawde bardzo przyjemnie się grało!
2. Drugi klub który polecam i grąłem to Anżi, też fajnie się grąło półfinał ligi mistrzów. Mistrzostwo rosji w pierwszym sezonie. Ale znudziło mi się ponieważ w 3 sezonie nie chcieli mnie wzmacniać najlepsi zawodnicy :/

A teraz jaki klub wy polecacie z nudziała mi się już gra troszkę :/
Jakie kluby mają dużo kasy na transfery prócz Anżi, Man city, PSG, Malagi? i jakim się przyjemnie zagra? ogólnie z całego świata.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution