Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

zbyszko88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2011 21:12    #4071     Sufler - Porady do gry - problem przy instalacji ze Steama
Witam dostałem na święta fm 12 ale mam problem

mam wersję pudełkową.postępowałem tak jak jest pokazane "Aktywacja-FM-2012-przez-Steam" Zarejestrowałem się na Steamie w bibliotece mam fm 12. Gra się włącza, ale nic się nie pojawia na monitorze. Jak drugi raz próbuje włączyć to pojawia się komunikat że gra jest włączona ale tego nigdzie nie widać. Potrzebuje pomocy bo nie wiem co robić. Pozdrawiam

m'bongo_eko... Partyzant

26.12.2011 00:29    #4072     Sufler - Porady do gry - SPRZEDAM ORGINAŁY
seba podbij jaka cena wchodzi w gre , ale to jest mniej więcej tak CM 149 a reszta bratis bo jak bym mieszkał w Angli gdzie na tego rocznikowo CM'a zainterere jest wielkie to bym puscił lekko za 200 ale funtów :)

exeter_city Partyzant

25.12.2011 20:55    #4073     Sufler - Porady do gry - Zawodnik +32
Witam. Mam problem, a właściwie nostalgiczne wspomnienia świetności Tottiego i prowadząc As Roma chce go jak najdłużej mieć. To znaczy jak dbać o takiego staruszka, jak wydłużyć jego grę lub ograniczyć spadek umiejętności fizycznych ? A może da się w edytorze troszkę go podkręcić bo przecież Totti nadal jest świetny :P Proszę o pomoc.

microais96 Partyzant

25.12.2011 20:20    #4074     Sufler - Porady do gry - dodanie ligi
kurde... a tak dlugo juz gram :/... szkoda.

seba1702 Młody aktywista

Już spieszę z pomocą.

1) Jeżeli chodzi o piłkarzu w wieku do powiedzmy 17 lat na pewno ma znaczenie w rozwoju. Więcej meczów rozegranych - większe obycie na boisku jest na +...

2)Jednak w tak młodym wieku jak ...-18 taka intensywność jak u Ciebie 3 mecze w tygodniu może przemęczać i zwiększyć kontuzjogenność.

3) moja propozycja jest taka byś robił mecze tak jak jest w systemie ligowym. Od czasu do czasu dorzuć mecz w środku tygodnia (np. tak jak puchary krajowe czy europejskie). Przesada może być szkodliwa.

4) Oczywiście mecze wszystkiego nie zrobią i odpowiedni trening oraz trenerzy też są ważni.

5) od 18 roku życia lepiej piłkarzy wysyłać na wypożyczenia (oczywiście jak nie ma przebicia do Twojego składu - wielki talent czy cuś), ponieważ rozgrywki ligowe nie są traktowane ulgowo (tak jak rezerwowe - czyt. sparingowe) i na pewno zwiększą rozwój piłkarza w związku z doświadczeniem.

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

meenzer Partyzant

22.12.2011 20:28    #4076     Sufler - Porady do gry - [FM2011] Przyjac taka oferte?
no wlasnie szkoda pracy ... stad ten bol i trudny wybor.

BCN ma lepszy sklad, wiadomo, kasy tez mniej wiecej 3 razy wiecej (ja moge dac max 120k tygodniowki w Atletico a Messi w BCN ma 325k!)

BCN korci mnie tylko jako sam klub, szkolka, juniorzy itd... poza tym nigdy nie prowadzilem klubu z tej półki

Czekam na dlasze rady!

Tybalt Partyzant

22.12.2011 20:23    #4077     Sufler - Porady do gry - [FM2011] Przyjac taka oferte?
hm...troche szkoda pracy, w koncu to final LM. Z drugiej strony takiemu klubowi sie chyba nie odmawia ;)
Jeśli pomogłem kliknij "+".

syryls Partyzant

22.12.2011 13:03    #4078     Sufler - Porady do gry - NextGen Series
Pewny nie jestem ale to zależy od systemu szkolenia młodzieży i innych szczegółów np: wprowadzaniem ich w dorosłą piłkę;) Dają zaproszenie a ty odrzucasz albo nie. Ale pewny nie jestem, kolega się spotkał z taką sytuacją w Polonii W.

Marian B Partyzant

21.12.2011 19:49    #4079     Sufler - Porady do gry - Nieoczekiwany problem z Genie
Nie grałem z dwa miesiące. Dzisiaj odpaliłem FM2011 i do tego GenieScout. Nie mogę wczytać gry przez Genie bo wyskakuje jakiś komunikat po rosyjsku a w środku po angielsku info o skompresowanym zapisie (tej wersji nigdy nie przeszkadzał save skompresowany ale nie był to problem aby odchaczyć i zapisać jeszcze raz) Niestety dalej problem, wyskakuje już inny komunikat dosyć długi. Save też nie jest uszkodzony bo próbowałem nową grę i to samo. Reinstalacja Genie nic nie pomogła. Zanim zacząłem dziś działać wgrałem plik z aktualizacją budżetów, składów i plik z newgenami. To przeszkodziło? Nie sądzę ale nie wiem już co. Pokasowałem wszystko co dzis wgrałem i dalej źle.

haszysz Partyzant

szukam w necie jakiegoś download i kiszka póki co.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.