Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

yankes750 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2011 22:39    #4051     Sufler - Porady do gry - Jak grać w FM 2008
Dzisiaj przeniosłem się w starą wersję Football Managera, a konkretnie do wesji 2008.
Moje pierwsze wrażenia z gry, to takie że piłkarze mają bardzo wysokie atrybuty. Bynajmniej takie jest moje odczucie. W drugiej lidze polskiej możemy spotkać kilku piłkarzy, którzy atrybutami dorównują graczom z np. bundesligi FM12.
Gram Górnikiem Zabrze, przeprowadziłem kilka transferów, ustawiłem treningi, sztab szkoleniowy itp.
Gdy ustawiałem taktyke, wszystko jest niby podobnie, lecz pierwsze dwa sparingi przegrałem z o wiele słabszymi zespołami. Dokonywałem lekkich poprawek w taktyce, lecz nic z tego.
Zmiany personalne również nic nie dały.
Ostatecznie na 5 sparingów nie wygrałem ani jednego. Jeden jedyny raz zremisowałem 0:0. Strzeliłem tylko 2 bramki, tracąc ich aż 9.
Możecie mi podpowiedzieć na co zwracać uwagę, jakie warianty dobrze się sprawdzają w tej wersji?

jmuhha Partyzant

30.12.2011 17:08    #4052     Sufler - Porady do gry - Pozycja w klubie
Cześć!
Słuchajcie czy w FM 2011 da sie sprawdzić kto jest lepszy na danej pozycji? Np: Onyszko i Przyrowski [Polonia] oboje to bramkarze. Ale jak wykazać, który z nich jest lepszy. Można tylko porównać?

Z góry dzięki :)

Damian907 Partyzant

30.12.2011 15:00    #4053     Sufler - Porady do gry - Obcążenia treningowe
U mnie sporo piłkarzy jest niezadowolnych z zbytniej intensywnoścoici treningu, co jednka nie przeszkadza im się dobrze rzowijać, ale ja mam b. dobrych ambitnych juniorów.

Pamiętajcie tylko że jest różnica między niezadoweleniem z programu treningowego, a nzdw. z intensywności treningu, to pierwsze jest znacznie gorsze.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Wojtek514 Młody aktywista

30.12.2011 13:08    #4054     Sufler - Porady do gry - Baza danych - ŚMIETNIK!
Witam.
Otóż to już kolejna odsłona FMa, w której po kilku/kilkunastu latach gry z bazy danych robi się jeden wielki śmietnik. Mianowice co roku przybywa mi około 3-5 tysięcy piłkarzy oraz 500 osób do sztabu szkoleniowego. Dodam, że nawet w porównaniu z początkiem gry, mam obecnie mniej lig grywalnych. Taka ilość piłkarzy bierze się najprawdopodobniej z niechcianych juniorów, którzy "zalegają" przez wiele lat na wolnym transferze.

Pytanie moje brzmi:
Czy da się coś z tym zrobić? Jest jakiś sposób by baza danych z roku na rok się nie powiększała? Albo można jakoś usunąć piłkarzy? FMRTE? Czy może muszę otworzyć save w notatniku i tam kasować?

Bo niestety, ale po 10 latach gry szybkość rozgrywki jest nie do wytrzymania.

cubsonart Partyzant

kilka osob pytalo o fc koeln, zaczelem przedwczoraj gre, teraz jestem wlasnie po ostatnim meczu rundy jesiennej i ? pierwsze miejsce, przewaga 7pkt nad bayernem monachium, jednak w ostatnim meczu odpadlem z pucharu...

zalety ? kadra ! podolski w 18 meczach 24 bramki, peszko i clemens rzadza w bundeslidze na szkrzydlach srednia ponad 7.60 u obu z nich, srodek zdominowany przez jajalo (7.88) srednia, lanig, oraz matuszczyk/krychowiak, obronca tez solida: eichner, geromel, sereno, riether/brecko i bardzo dobry rensing.

przed sezonem sprzedalem freisa, andrezinho i novakovica, a kupilem krychowiaka i pennewitza. myslalem ze bede gral co najwyzej o LE, a na polmetku weryfikuje cele i walcze o majstra.

zdecydowanie polecam, umiejetnosci graczy to nie wszysto, rozmowy motywacyjne i taktyka do klucz sukcesu jak dla mnie.

polecam

Mar1992 Przodownik pracy

29.12.2011 23:57    #4056     Sufler - Porady do gry - Uwaga na oszustów !!!
[quote=kondi192]Niezły agent. Ale tak btw. koleś ma niezłe zdjęcie w profilu na gg :D Taki 14 letni Bad Boy, jak mu nie podasz kodu to wpadnie ci z ziomkami na chatę :D[/quote]
To jest oburzające! Jak można się śmiać z człowieka kompletnie go nie znając! I oceniać go po wyglądzie?! Toż to karygodne! I do tego ten Football Manager... te ciągłe zabijanie!!! Dzieciaki w to grają i później mordują się w szkołach i kościołach! Naoglądają się scen gwałtu w tych tzw. "cieszynkach" (i to jeszcze z gejami!) i się zabawiają biedne, katolickie, dzieciątka, kompletnie nieświadome swych czynów! SI narzędzie szatana! Ekskomunika!!! ZZZUUUUUOOOO!!!!
Wypowiedź godna tematu i tego xXBraJPanXx :) :) :) :) :) :) : ) :)
btw. chce ktoś mój klucz Steam do FM-a?

zollw Partyzant

29.12.2011 16:40    #4057     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania Asystenta

baluszek Partyzant

29.12.2011 16:09    #4058     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania Asystenta
Szukaj -> Sztab Szkoleniowy I poszukaj? Takie Trudne to chyba nie jest...
A Jak juz to moze Marcel Lucassen?

llorente Partyzant

29.12.2011 13:44    #4059     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
hej,

pytanie: szukam mniejszych klubow z dobra lub bardzo dobra baza trningowa i szkoleniem mlodziezy .. cos w stylu FC Nantes. Dzieki

Firioth Partyzant

29.12.2011 00:00    #4060     Sufler - Porady do gry - Jak późno zacząć.
Przepraszam że przeszkadzam, ale co jeśli nie chce aby w bazie była sama hiszpania? Czy jest to możliwe, bo gra z samą ligą hiszpańską w bazie była by strasznie nudna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.