Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2012 22:12    #4041     Sufler - Porady do gry - Skład Polski
Boruc- Boenisch, Perquis, Wasilewski, Piszczek- Błaszczykowski, Murawski, Mierzejewski, Obraniak, Peszko - Lewandowski
był - będzie - jest zawsze IKS!

miSiek CR7 Partyzant

03.01.2012 19:22    #4042     Sufler - Porady do gry - Problem - trenerzy.
Witam. Mam pewien problem. Gram Granadą (liga hiszpańska). Jestem w połowie 5 sezonu gry (2016 rok), gram 2 rok w lidze europejskiej, mój klub jest 11 drużyną pod względem renomy w Hiszpanii (3,5 gwiazdki), w lidze zdobywałem odpowiednio sezon po sezonie - 13, 9, 5, 5 i teraz po 25 meczach lokuje się na 3 pozycji w lidze. Rozwijałem już szkółkę młodzieżową, siatkę wyszukiwania juniorów, oraz ilość miejsc na stadionie i podgrzewaną płytę boiska na nim. Drużyna ciągle się rozwija.
W pewnym momencie chciałem powiększyć liczbę trenerów w mojej drużynie.
Mam 9 na 15 pracowników na tym stanowisku.
Problem polega na tym, że mimo tego iż zaprosze pracownika do siebie, on przyjmie oferte - nie robi tego zarząd. Cały czas uważają, że kolejny trener w zespole nie jest potrzebny. Przy 9 na 11 trenerów myslalem, ze po prostu tak jest, ale czemu skoro mam już te 6 wolnych miejsc- nie moge nikogo zatrudnić?

Przez to musiałem przenieść kilku trenerów z zespołu młodzieżowego do 1 drużyny. Mam : 1 trener bramkarzy, 1 siłowy, 5 trenerów zwykłych i 2 trenerów juniorów.
Jak powiększyć liczbę trenerów? Proszę o odpowiedzi :)

PDrasta Młody aktywista

02.01.2012 22:48    #4043     Sufler - Porady do gry - Skład Polski
Szczęsny - Dudka, Perquis, Wasilewski, Piszczek - Murawski, Borysiuk, Błaszczykowski, Peszko, Mierzejewski - Lewandowski

za Wasilewskiego zagrałby Żewłakow, gdyby mógł..

@Jacko - zazwyczaj gra się w 11
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Demonir Partyzant

@Up - zakładam, że chodzi ci o najnowszego FM-a. Skoro nie chcesz grać w czołowych ligach europejskich, to rozejrzyj się W Turcji np (Sivasspor), Rosji (Tierek Grozny), albo możesz spróbować zagrać np. w drugiej lidze Szkockiej i spróbować dołączyć do wielkiej dwójki tej ligi, czyli Glasgow Rangers i Celticu Glasgow.

----------------------------------------
Teraz ja chciałbym się was doradzić odnośnie drużyny, jaką mógłbym rozpocząć karierę.
Chodzi o Football Managera 2008.
Planuję zacząć rozgrywkę w trzeciej lidze niemieckiej, lecz kompletnie nie mam obeznania co do tej gry i dopiero uczę się w nią grać.
Który zespół z trzeciej ligi niemieckiej ma młody i perspektywiczny skład?
Chciałbym, żeby mieli choć jednego gracza, który by się wyróżniał i był znaczącym liderem zespołu.

m'bongo_eko... Partyzant

02.01.2012 21:38    #4045     Sufler - Porady do gry - SPRZEDAM ORGINAŁY
zaloz odzielny temat to moze ktos z forumowiczow mieszkajacych w Londynie cie uraczy odpowiedzią

a poki co to cześć.

Salmen Młody aktywista

02.01.2012 17:02    #4046     Sufler - Porady do gry - Malaga - biedny szejk
Ja w pierwszym sezonie miałem budżet w okolicach 40 milionów, po wyprzedaży masowej dobiłem bodajże do 55 mln €. zajmując 3 lokate na nowy sezon też miałem 40 mln €. W drugim sezonie wygrałem La Lige, ale budżetu na 3 sezon już nie widziałem (przeszedłem do Bayernu). Myśle, że to czy daje kasę jest bardzo uzależnione od wyników, a przy tym mimo że jest szejkiem to według mnie jest strasznie skąpy, szkółek w ogóle nie chciał rozbudowywać.
error 404 - not found

damian1916 Partyzant

02.01.2012 14:52    #4047     Sufler - Porady do gry - Utrata historii piłkarzy
Witam!
W mojej wieloletniej karierze pojawił się problem. Straciłem cała historię transferów piłkarzy. Każdy piłkarz od roku rozpoczęcia gry, do obecnego ma wpisaną jakąś brazylijską drużynę i w niej 0 meczy 0 bramek. Jeszcze dziwniejsze jest to, że po zakończeniu jednego sezonu i z momentem rozpoczęcia nowego, poprzedni sezon również jest utracony - 0 meczy, 0 brame w tejże brazylijskiej drużynie. Dodam że kasuje tylko historię piłkarzy (historia transferów klubów jest ok, sztabu szkoleniowego również).
Mam standardową skórkę, wyłączone buforowanie, włączone odświeżanie, autosave na 3 różnych plikach co dwa tygodnie, nie rozgrywałem innej kariery także nie nadpisywałem plików. Czy ktoś może wiedzieć o co tu chodzi?

exeter_city Partyzant

01.01.2012 15:08    #4048     Sufler - Porady do gry - Finanse klubu
Witam. Mam znowu kilka pytań:
1.GRam As Roma w fm 2012 , zdobyłem w 1 sezonie Puchar Włoch, LE, 3 miejsce w Serie A.
Czy można liczyć na jakieś pieniądze z tytułu ligowego jeszcze oprócz 2 mln za miejsce 3 które dostałem ? CZy tylko za LM są jakieś godziwe pieniądze ? Jestem nieprzyzwyczajony , bo w Angli dają o wiele więcej :P
Staram się zatrudniac z wolnych korzystać ze szkółki młodzieżowej no ale dziwię się czemu w realnym świecie Roma przeprowadza transfery w stylu Pjanic 9 mln, Oslvaldo 16 Stekelemburg, itp.
2. MAm 34 leniego Raula i jemu atrybuty nie spadają , det - 20 , prac- 14, natomiast Tottiemu det-15 ,praco-8 spadają co jakiś spory okres czasu. Czyli to zasada determinacji ?
3. Co się dzieje w sytuacji gdy mój klub ma długi, i popadnie w debet np. - 20 mln euro ? Wspomoże klub prezes czy raczej wyprzedaż zawodników ?

Morgi997 Partyzant

szukam 4 ligowego klubu z angli z dobrymi szkółkami i treningiem i talentami

RicardoSouza Partyzant

31.12.2011 12:15    #4050     Sufler - Porady do gry - Podział Europejskiej Piłki.
a jakiś pomysł masz żęby dodać np. aby w szwecji tworzyli się regeni ze skandynawii , w angli szkocji itd. regeni z wysp ? ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution