[quote2=zollw][quote=Valdi91]Witam.
Ostatnio grałem Tottenham'em, 1 sezon szło mi całkiem nieźle, lecz kolejne mimo ciągłego wzmacniania składu były jednym wielkim rozczarowaniem.
Obecnie szukam klubu, który:
- posiadałby dość dobrze rozwinięte obiekty treningowe (najlepiej własne);
- mile widziana (jednak nie wymagana) przyzwoita szkółka młodzieżowa;
- bez długów;
- przyzwoity budżet transferowy;
- stadion byle był, fajnie, gdyby nie był całkiem do dupy, ale nie oczekuję rewelacji;
- preferowana liga angielska;
- poziom klubu nie gra roli (nie ważne czy średniak, pretendent do awansu, czy kandydat do spadku);
Z góry dzięki za poradę,
Pozdro.[/quote]
może liverpool, albo everton ;>
[/quote2]
Chodziło mi raczej o jakiś mniejszy klub z niższej ligii. Po swojej pełnej rozczarowań grze Tottenham'em na jakiś czas mam dość Premiership, jednak chciałbym pozostać w Anglii.
Ostatnio grałem Tottenham'em, 1 sezon szło mi całkiem nieźle, lecz kolejne mimo ciągłego wzmacniania składu były jednym wielkim rozczarowaniem.
Obecnie szukam klubu, który:
- posiadałby dość dobrze rozwinięte obiekty treningowe (najlepiej własne);
- mile widziana (jednak nie wymagana) przyzwoita szkółka młodzieżowa;
- bez długów;
- przyzwoity budżet transferowy;
- stadion byle był, fajnie, gdyby nie był całkiem do dupy, ale nie oczekuję rewelacji;
- preferowana liga angielska;
- poziom klubu nie gra roli (nie ważne czy średniak, pretendent do awansu, czy kandydat do spadku);
Z góry dzięki za poradę,
Pozdro.[/quote]
może liverpool, albo everton ;>
[/quote2]
Chodziło mi raczej o jakiś mniejszy klub z niższej ligii. Po swojej pełnej rozczarowań grze Tottenham'em na jakiś czas mam dość Premiership, jednak chciałbym pozostać w Anglii.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty