Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=zollw][quote=Valdi91]Witam.

Ostatnio grałem Tottenham'em, 1 sezon szło mi całkiem nieźle, lecz kolejne mimo ciągłego wzmacniania składu były jednym wielkim rozczarowaniem.

Obecnie szukam klubu, który:

- posiadałby dość dobrze rozwinięte obiekty treningowe (najlepiej własne);
- mile widziana (jednak nie wymagana) przyzwoita szkółka młodzieżowa;
- bez długów;
- przyzwoity budżet transferowy;
- stadion byle był, fajnie, gdyby nie był całkiem do dupy, ale nie oczekuję rewelacji;
- preferowana liga angielska;
- poziom klubu nie gra roli (nie ważne czy średniak, pretendent do awansu, czy kandydat do spadku);

Z góry dzięki za poradę,

Pozdro.[/quote]
może liverpool, albo everton ;>
[/quote2]

Chodziło mi raczej o jakiś mniejszy klub z niższej ligii. Po swojej pełnej rozczarowań grze Tottenham'em na jakiś czas mam dość Premiership, jednak chciałbym pozostać w Anglii.

zollw Partyzant

[quote=Valdi91]Witam.

Ostatnio grałem Tottenham'em, 1 sezon szło mi całkiem nieźle, lecz kolejne mimo ciągłego wzmacniania składu były jednym wielkim rozczarowaniem.

- bez długów;
- stadion byle był, fajnie, gdyby nie był całkiem do dupy, ale nie oczekuję rewelacji;
- poziom klubu nie gra roli (nie ważne czy średniak, pretendent do awansu, czy kandydat do spadku);

Z góry dzięki za poradę,

Pozdro.[/quote]
może liverpool, albo everton ;>

Valdi91 Młody aktywista

Witam.

- bez długów;

Z góry dzięki za poradę,

Pozdro.

Hasiuk16 Partyzant

08.01.2012 17:17    #4014     Sufler - Porady do gry - FM 2012 Online !
Zapraszamy do ligi www.fm-league.ugu.pl
Jesteśmy już w sieci rok i cały czas gramy !. Zaczęliśmy od FM 11 a teraz od kilku miesięcy gramy w FM 12. Zapraszamy do naszej ligi... Więcej info na GG:7884682 lub na naszej stronie internetowej po zarejestrowaniu się.
Gramy bardzo często w weekendy i wtedy kiedy jest wolne od pracy,szkoły. Gramy wieczorami lub przed południem po kilkanaście godzin. Bardzo miła atmosfera i na pewno spędzisz z nami miło czas grając długo w ligę Polską. Planujemy wprowadzić inne ligi ale potrzebujemy graczy. Zapraszamy ;)

xxxBrowarekxxx Partyzant

08.01.2012 00:30    #4015     Sufler - Porady do gry - Przeciętność w LM.
Witam. Gram Lechią mam 2024 rok. W 2019 r. sięgnąłem po mistrzostwo LM oraz rok później KMŚ. Mam od tego czasu problem, bo co roku w LM odpadam w ćwierćfinale/bądź półfinale rok w rok od wygrania LM (2019 r.) W 2020 odpadłem od razu po wyjściu z grupy. Mianowicie - z grupy wychodzę zawsze bez problemów, w tym sezonie komplet 6 zwycięstw. Trudności zaczynają się po wyjściu z grupy, gram taktyką 4-4-2, pobrałem jakąś z tej stronki z działu fm2011 i przerobiłem ją troszkę. Wkurza mnie to, że od 5 lat ciągle odpadam w LM. W przerwie zimowej rozgrywam przeważnie 7-8 spotkań co 3-4 dni kończąc 7 dni przed 1 meczem LM/Ekstraklasa. Jeśli chodzę o ekstraklasę to w całym sezonie jak stracę 10pkt to jest dużo, więc z nią nie mam żadnych problemów. Mógłby ktoś rzucić okien na moją taktykę oraz terminarz co mam źle / mógłbym zmienić aby poprawić swoją grę w LM ? Dodam jeszcze,że mam 23 czy 24 zawodników i na LM staram się oszczędzać (tych najlepszych) ich aby grali mało w ekstraklasie tak aby zawsze na LM zaczynając od fazy grupowej mieli kondycję 100%,czyli 1 mecz na tydzień. W reputacji zajmuje 3 miejsce spośród wszystkich klubów. Wszystkie sparingi gram na wyjeździe z jak najmocniejszymi przeciwnikami. Gram 2 składami po 45minut. Jeśli bym grał tą samo 11`stką co 3/4 dni to mieli by oni 92-95% kondycji. Być może pora na inną taktykę ? Gram nią od początku gry. Mam 5 napastników o mniej więcej zbliżonych umiejętnościach, a Tylko 2 może zagrać w 1 meczu.
Screeny:
http://img82(...)glne.png
http://img82(...)olec.png
http://img83(...)zter.png
http://img28(...)zter.png

gloinik Partyzant

07.01.2012 23:54    #4016     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
Za to ja mam pytanie do tego tematu. Może ten błąd nie uniemożliwia gry, ale przeszkadza. Mianowicie, po wyłączeniu wyskakuję błąd, że fm.exe się zawiesił. Nie wpływa to na rozgrywkę, bo wystarcza wcisnąć zakończ teraz, ale jeśli ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu, to prosiłbym o podpowiedź.

Placente Partyzant

[quote=AdiLDZ]Chod, wielkie dzięki za odpowiedź. Prosiłbym o odpowiedź jeszcze kogoś, żeby poznać różne zdania :)

A żeby nie było nie na temat.
Obecnie w środku pola jako ŚP grają u mnie Hamsik (26 lat), Moutinho (27) oraz na DP Fernando Francisco Reges (26). Moglibyście polecić jakichś młodziaszków, którzy za jakieś 2 lata mogliby spokojnie całą trójkę zastąpić w pierwszym składzie? Bo za 2 sezony, to ich skille będą prawdopodobnie powoli już spadać.
BVB, koniec drugiego sezonu.[/quote]

Andile Jali, Marco Verratti, Mateo Kovacic, Axel Witsel, Ruben Yttegard Jensen, Ilkay Gundogan, Fabian Delph.

Buuum Partyzant

Dobrym wujkiem nie jest za to często wpycha się do transferów. Grałem niecałe 2 sezony polonią( od 12 kolejki) i zrezygnowałem ponieważ 2 razy pozbył się moich kluczowych zawodników z czego raz dostałem dosyć niską ofertę a i tak uznał, że jest ona nie do odrzucenia. Dodam, że na 99% gralbym w LM i moje finanse które były bliskie zera bardzo by się poprawiły. Problem w FMie jest taki że piłkarze itp. mają małą inteligencję i często to przeszkadza dobrej zabawie.

AdiLDZ Partyzant

Chod, wielkie dzięki za odpowiedź. Prosiłbym o odpowiedź jeszcze kogoś, żeby poznać różne zdania :)

A żeby nie było nie na temat.
Obecnie w środku pola jako ŚP grają u mnie Hamsik (26 lat), Moutinho (27) oraz na DP Fernando Francisco Reges (26). Moglibyście polecić jakichś młodziaszków, którzy za jakieś 2 lata mogliby spokojnie całą trójkę zastąpić w pierwszym składzie? Bo za 2 sezony, to ich skille będą prawdopodobnie powoli już spadać.
BVB, koniec drugiego sezonu.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=maxzawilski2]Siema wszystkim
Gram fulhan (wcześniej grałem Kopenhaga) i szukam jakiegoś dobrego ofensywnego pomocnika, wcześniej ściągnełem Mikela Artete jako rozgrywającego ale teraz mam problem bo nie mogę znaleźć ofensywnego pomocnika ktory chętnie przejdze do mojego klubu
Prosze o pomoc[/quote]

Erick Torres?

[quote=AdiLDZ]Troszkę odbiegnę od tematu, ale muszę o to zapytać. Sprzedajecie zawodników w wieku 27/28 lat, aby jeszcze jakąś porządną kasę za nich dostać czy też może dajecie im dać u siebie dłużej? A może też postępujecie zależnie od pozycji lub klasy zawodnika?[/quote]

Zazwyczaj zostawiam ich w do momentu w którym są przydatni, bramkarzy zostawiam do końca kariery/sprzedaję po 36 roku życia.
#TeamTyniec

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution