Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Batys188 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.01.2012 17:45    #3981     Sufler - Porady do gry - Zasięg scoutingu
No właśnie dopiero w Premier League , a szkoda ze nie w Championship.Z tym pozwoleniem na prace to już by było troche inaczej bo gram z dodatkiem niwelującym pozwolenie o pracę.A tak pozatym to opłaca się grać Southampton ?Przyjemnie się nimi gra ?

Batys188 Partyzant

16.01.2012 22:26    #3982     Sufler - Porady do gry - Zasięg scoutingu
Aha szkoda , bo nie będzie możliwości sprawdzenia umiejętności młodych juniorów ;/.Myślałem ze jak mają takie obiekty treningowe to i na to sie zgodzą zeby wyłaniac młode talenty.Dzięki Wam za odpowiedż.

GrzegorzK Partyzant

[quote=Tome888]Siema. Szukam klubu z kilkoma fajnymi talentami. Najlepiej żeby klub miał od 2-10 milionów euro na transfery. Ważne jest też żeby szkółka juniorów była przynajmniej dobra, a najlepiej doskonała. Chce oprzeć mój klub na młodych. Liga może być każda. Fm2012

PS: Jeśli klub występuje w lidze hiszpańskiej, francuskiej, włoskiej, niemieckiej i angielskiej to klub nie może być z czołówki(4-5 najlepszych).
PS2: Fajnie by było żeby klub miał dobrych skrzydłowych ponieważ będę grał taktyką Koflok's Goals Galore 2012.[/quote]

Jak chcesz klub z takentami i nie w pierwszej 4-5 to polecam z włoskiej Fiorentiną (Vargas Ljalić Cerci Marchioni na skrzydłach bardzo dobrze sobie radzą)

GrzegorzK Partyzant

[quote=pele99993]Witam... właśnie zamierzam zacząć grę w FM2011... Prosiłbym o to abyście polecili mi klub, którym bym mógł zacząć grę... Nie mam wielkich wymagań. Byle to był klub z Europy i nie zbyt biedny... W zasadzie to dobrze by było gdyby nie miał długów, a jeśli juz to niewielkie... Ale rozważę też inne propozycje.[/quote]

Na początek rozgrywek polecam wszystkich ligę włoską, dobra do szkolenia się taktycznie liga na początek może Juventus, Inter, Milan a jeśli chcesz wskoczyć na głębszą wodę to może Lazio, Palermo, Fiorentina, Genoa

Tome888 Partyzant

15.01.2012 15:39    #3985     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Szkoda. Thx.

Szemek Ekspert

Ja na początku w Interze zmieniłem głównie ofensywę i nie narzekam na nic poza europejskimi pucharami, gdzie gramy dno. Teraz już zrobiłem ich troszkę więcej i czekam na rezultaty.
"To tylko Internet k*rwa."

orginal98 Partyzant

14.01.2012 13:23    #3987     Sufler - Porady do gry - Szkolenie mlodzieży
Byc może był już taki temat ale nie znalazłem go w suflerze.

Co zrobic aby szkolenie mlodzieży bylo doskonałe(najlepsze)??
Baze treningową i obiekty mlodziezowe mam na maska a newgeny i tak słabe sie pojawiaja w moim klubie???

kamilm Partyzant

14.01.2012 12:51    #3988     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie transferów!
Ale zastanwiam się czy uaktualnienie będzie z poczatkiem lutego ponieważ, mam wolne to by się pograło troszkę, a zawsze fajniejsza rozgrywka na aktualnych transferach!

Tome888 Partyzant

Dzięki za pomoc, ale Roma odpada bo ma stary skład + nie lubię ligi włoskiej. Ajax ma mało dobrych skrzydlowych i dużo dobrych ofensywnych pomocników których nie potrzebuje do taktyki. Zobaczę rode i sporting ale wolałbym jakiś klub z dobra młodzieżą, ale potrzebna do mojej taktyki bo szkoda ich. Thx za pomoc ale ni wiem czy nie zagrać Tuluza. Co myślicie?

kicks Partyzant

[quote=Tome888]Siema. Szukam klubu z kilkoma fajnymi talentami. Najlepiej żeby klub miał od 2-10 milionów euro na transfery. Ważne jest też żeby szkółka juniorów była przynajmniej dobra, a najlepiej doskonała. Chce oprzeć mój klub na młodych. Liga może być każda. Fm2012

PS: Jeśli klub występuje w lidze hiszpańskiej, francuskiej, włoskiej, niemieckiej i angielskiej to klub nie może być z czołówki(4-5 najlepszych).
PS2: Fajnie by było żeby klub miał dobrych skrzydłowych ponieważ będę grał taktyką Koflok's Goals Galore 2012.[/quote]

Może AS Roma ( fajny skład, a zawsze jak gram włoską to kończą w srodku tabeli, więc to ciekawe wyzwanie)
Talenty, dobra szkółka ? można zastąpić te słowa jednym.. AJAX
Spróbuj także posmakować Rody JC
Porto i Benfica tez maja dobrych młodych zawodników.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.