Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.01.2012 20:56    #3971     Sufler - Porady do gry - Problem z zatrudnieniem trenera
Niektóre kluby mają milion trenerów juniorów, sprawdź to. Też się kiedyś głowiłem, miałem zatrudnionych 2 trenerów i więcej nie mogłem, wszedłem w sztab szkoleniowy a tam cała lista trenerów juniorów, nie wiem po co. Zwolnij ich w pizdu to będzie git. Warto także poprosić zarząd o udostępnienie kilku dodatkowych etatów dla trenerów, co pozwoli Ci przypisać do każdej kategorii treningowej 1 specjalistę, podnosząc tym samym efektywność treningu.

chmieluk Partyzant

20.01.2012 20:57    #3972     Sufler - Porady do gry - Ulubione zagrania
[quote=Tobi18]Niestety nie mam pojęcia, ale od czego są porady sztabu szkoleniowego (których tak czy siak nie zawsze warto słuchać) :][/quote]
Ok dzięki za zainteresowanie. Może ktoś na suflerze da radę podpowiedzieć jakie ulubione zagrania przypisywać poszczególnym zawodnikom.

Tobi18 Młody aktywista

20.01.2012 20:43    #3973     Sufler - Porady do gry - Ulubione zagrania
Niestety nie mam pojęcia, ale od czego są porady sztabu szkoleniowego (których tak czy siak nie zawsze warto słuchać) :]
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
20.01.2012 16:55    #3974     Sufler - Porady do gry - Pomoc z zawodnikami:S
Nie jesteś tu od wczoraj. http://www.cmrev(...)page=334
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Radano Partyzant

20.01.2012 16:17    #3975     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracja wychowankow
Witam.

U mnie również jest problem z rejestracją wychowanków, do Ligi Mistrzów. Tylko że w moim przypadku jest klasyczny absurd. Otóż w kadrze pierwszego zespołu mam 25 zawodników. Z czego 4 to wychowankowie klubowi a oprócz nich 8 piłkarzy szkolonych w kraju. Teoretycznie idealne rozwiązanie do rejestracji składu. Niestety nie wykrywa(?) mi dwóch wychowanków klubowych: Coutinho, Castaignos [nie ma niebieskiego kwadracika przed nazwiskiem] mimo ze w kolumnie "status wychowanka" mają wpisane "szkolony w klubie"

Valdi91 Młody aktywista

20.01.2012 15:18    #3976     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje.
U mnie z kolei coraz trudniej objąć władzę w klubie. Gram sobie już 6 sezon, skaczę sobie po klubach szukając nowych przygód. Ostatnio gram Evertonem i coraz trudniej dostać się do lepszego klubu. Przykładowo, kiedyś jak wywalili szkoleniowca Man U to kilka dni było wolne stanowisko. Teraz jak kogoś zwolnią to automatycznie pojawia się wiadomość, że inny manager wyraża zainteresowanie tą posadą, i choćbyś się zesrał to przyjmą właśnie jego, a nie Ciebie. Tak mam teraz z każdym klubem, etat się zwolni to od razu mają już następcę. Mimo całkiem niezłych wyników, kilku trofeów klubowych i prywatnych kiedy np. zwolnili van Gaal'a z Chelsea, która przez ostatnie 4 sezony plasowała się na miejscach 9-12, zaraz zgłosił się Deschamps, któremu nie szło w OM i postanowił se zmienić klub więc go zatrudnili, a Chelsea jak dostawała w dupę tak dostaje dalej. A mnie olali. Także chyba mam ten sam problem z klubami co Ty z reprezentacją xd

madrid7 Partyzant

[quote=dino99]Tottenham, sezon 2, fm 2012.

1. Poszukuje napastnika w typie Adebayora( wątpię że spełnie jego wymagania finansowe, a szkoda bo gra świetnie) Cavani, Llorente ?
2. Areola, warty 6 mln ?
3. Srodkowy pomocnik, najlepiej mlody.[/quote]

1. YAYA SANOGO ( na przyszłość) drugi ADE :D
3.GANSO , CANALES, CLEVERLEY
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

leo21 Młody aktywista

Szkoda że FM to nie rzeczywistość ...http://i.imgur.com/VmHtO.jpg

dino99 Partyzant

Tottenham, sezon 2, fm 2012.

1. Poszukuje napastnika w typie Adebayora( wątpię że spełnie jego wymagania finansowe, a szkoda bo gra świetnie) Cavani, Llorente ?
2. Areola, warty 6 mln ?
3. Srodkowy pomocnik, najlepiej mlody.

Vadim Partyzant

17.01.2012 19:52    #3980     Sufler - Porady do gry - Nie mogę nikogo wypożyczyć
Wiesz to na pewno nie to, bo zarówno nie mogę wypożyczać juniorów, utalentowanych juniorów, szerokie zaplecze zespołu, czy też rotacji. Zawodnicy w większości są młodzi w wieku 18-23 lata. Bardzo mnie to dziwi, bo w pierwszych 3 sezonach jakie grałem, tego problemu nie było. Wypożyczałem zawodników bez przeszkód.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution