Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2012 01:33    #3961     Sufler - Porady do gry - Jak zwiększyć reputacje klubu
Też gram Lechią,
1 sezon mistrz,
2 sezon mistrz + grupa LE[3miejsce]
3 sezon mistrz + PP + grupa LM->ćwierćfinał LE
4 sezon mistrz + PP + grupa LM -> 1 runda el. LM[2:0 i 0:3 z Barcą, minimalnie:](PGE nie zdobyta:D)
Mimo takich osiągnięć reputacja na 2.5 gwiazdki, dalej 4 w kraju[Lech, Wisła, Legia, Lechia] poza mną raz miał Lech awans do LE i w pierwszym sezonie Wisła do LE[oczywiście 4 miejsce], po prostu kurwa szkoda gadać...za sam ćwierćfinał LE powinienem mieć 3 lub 3,5 gwiazdki, tam chyba frajerzy nie dochodzą - lecz co zrobisz..
http://www.cmrev(...)?page=54
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

$Jahoo$ Partyzant

Niestety moje obawy spełniły się. W ZEA (Al-Ajn) też są przepisy dotyczące obcokrajowców, a szkoda bo grają tam Gyan, Radoi... Boję się że w całej Azji będą te walone przepisy.. Ehh, trudno. Musimy poszukać w Europie. I nadal to samo pytanie bogaty klub, ale żeby nie wchodzić od razu w reputację światową i nie obejmować MC, MU, Realu. Reszta wymagań patrz kilka postów wcześniej :) Xamax i Monaco odpadają.

leo21 Młody aktywista

24.01.2012 22:08    #3963     Sufler - Porady do gry - Trzeba coś pobierać ?
Kurde szkoda... no ;/ A nie wiesz czy jak pójdę do kumpla z grą i zainstaluje ze swojego steama to u mnie też będzie chodzić czy muszę sam to pobierać czyli to 45 MB co u mnie trwa 6 godz.;/
I jeszcze może wiesz o co z tym chodzi ?
PS. I tak dzięki że próbujesz pomóc ;)

Necib Partyzant

[quote=Jacko]Szukam wzmocnień do Szkocji - Motherwell. Praktycznie na wszystkie pozycje. Czym lepsi, tym lepiej. Czym młodsi, czym starsi... bez znaczenia. Na transfery nie mam praktycznie nic. 47 tysięcy euro muszę przeznaczyć na pensję, by nie zachwiać budżetu płacowego. Oczywiście mam już pewne cele. Jak Hayes, McFadden, Hughes, Kapo czy Maenpaa. Ale chętnie wyszukam waszych propozycji. Szczególnie potrzebni są mi obrońcy, potem pomoc i atak. Z góry dzięki.

Mile widziani ciekawi współpracownicy, bo żaden Farrell, Klug i Downes nie chcą rozmawiać. [/quote]

Ja do Swansea z wolnego ściągnąłem kilku piłkarzy, ale najlepiej prezentuje się Pires. Gra jako OPŚ, strzela dużo i asystuje. No tylko że jest już stary. Na prawej obronie nie zawiódł mnie Hinkel.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Szukam wzmocnień do Szkocji - Motherwell. Praktycznie na wszystkie pozycje. Czym lepsi, tym lepiej. Czym młodsi, czym starsi... bez znaczenia. Na transfery nie mam praktycznie nic. 47 tysięcy euro muszę przeznaczyć na pensję, by nie zachwiać budżetu płacowego. Oczywiście mam już pewne cele. Jak Hayes, McFadden, Hughes, Kapo czy Maenpaa. Ale chętnie wyszukam waszych propozycji. Szczególnie potrzebni są mi obrońcy, potem pomoc i atak. Z góry dzięki.

Mile widziani ciekawi współpracownicy, bo żaden Farrell, Klug i Downes nie chcą rozmawiać.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Valdi91 Młody aktywista

Panowie mam pytanie.

Ganso , Lavezzi, Cavani

Gdyby ktoś mógł ułożyć tych piłkarzy w kolejności od najlepszego do najgorszego byłbym wdzięczny. Według moich scoutów oni wszyscy są tacy sami, a wiadomo, za każdego z nich trzeba troszkę zapłacić. Ja niestety mogę pozwolić sobie na tylko jednego z nich, lecz chciałbym mieć u siebie całą trójkę. Więc, którego najpierw?

Valdi91 Młody aktywista

23.01.2012 17:20    #3967     Sufler - Porady do gry - potencjał zawodnika
Wpływ może mieć dużo rzeczy, ale z tego, co napisałeś nic się nie dowiemy. Powiedz, w jakiej sytuacji spadł mu ten potencjał. Jeśli wysłałeś scouta, i pisało w raporcie, że ma 3.5 gwiazdki, kupiłeś go i ma 2.5 to cóż, widocznie zbyt którego go obserwowałeś, i ocena scouta była jedynie powierzchowna. Kiedy go kupiłeś, szkoleniowcy lepiej poznali zawodnika, i okazało się, że jednak nie jest tak dobry, jak z początku przypuszczano. Inną opcją może być kijowy scout, po prostu źle go ocenił. Inną możliwością jest brak regularnych występów w pierwszym zespole, co dla rozwoju młodych grajków jest bardzo ważne. Jeśli masz dobrego scouta, jego obserwacje były długoterminowe (nie sugerowałeś się jednym, pierwszym raportem lecz kilkoma kolejnymi) i w miarę często dajesz mu grać, to nie mam pojęcia, być może metody treningowe? W każdym razie jeśli wszystko było OK, a potencjał mimo to spadł, to musi Ci pomóc ktoś bardziej wykwalifikowany, moje doświadczenie tak daleko nie sięga xd

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=hidalgo4]widzicie problem w tym ze pilkarz z determinacja 19 - 20 mowa o Xavim ( z Barcy) po zaimplementowaniu atrybutow trenerskich dostal 128 PA wiec trener z niego zaden :( a przeciez i PA jako pilkarz i Determinacja chyba dosc wysoka :) wydaje sie ze trenejro jest chyba losowany na PA :(

[/quote]
Potencjał trenerów rządzi sie swoimi prawami. Widywałem już sztabowców, którzy mieli PA poniżej 120, ale w swojej dziedzinie byli specjalistami na 4,5 gwiazdki. Co z tego, że we wszytkich innych miiewali po 1 - 2 gwiazdki, skoro do konkretnego treningu byli idealni. Nie patrz na PA, tylko na to do czego faktycznie nadaje się trener - w przypadku szkoleniowców po potencjale nie da się odróżnić świetnego trenera od nieudacznika.
Darkness... for me is where I shine

Niklas Młody aktywista

23.01.2012 12:37    #3969     Sufler - Porady do gry - Klub z Ekstraklasy.
Tak, wszystko jest na forum - wystarczy poszukać.

http://www.cmrev(...)_PA.html
http://www.cmrev(...)kam.html

JaroTheMaster Partyzant

Witam. Poszukuję osób do sztabu szkoleniowego. Kończę pierwszy sezon Evertonem jak narazie jestem liderem, a inne kluby rozbierają mi sztab szkoleniowy. Odeszło już 6 ludzi, a z pewnością to nie koniec. Kogo polecacie ? Chciałbym po parę nazwisk na każde stanowisko oprócz asystenta :)

Pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.