Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to tu : http://www.cmrev(...)page=341
Ale jak już to może Ben Arfa, James Rodriguez, Wilian,

KreciKo Partyzant

27.01.2012 19:20    #3952     Sufler - Porady do gry - Monaco - Słabe wyniki
Na początku zagrałem 4-5-1 z ofensywnym pomocnikiem to tak samo dwie pierwsze kolejki zdobyłem jeden punkt. Ogólnie trace też dużo bramek i moi obrońcy nieraz popełniają szkolne błędy. Spróbowałem też ustawienia 4-3-3 jak na razie wygrałem w Pucharze Ligii z Rennes. Poradzicie coś ?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Kolejna sprawa, atrybuty nie grają. Poszukam Ci kogoś... może zawojuj Szkocję? Na przykład Jamie Murphy albo James McFadden. Ale nie wiem jak z Twoimi możliwościami. No z Polaków może Pawłowski?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

piotrz23 Partyzant

27.01.2012 16:31    #3954     Sufler - Porady do gry - juniorzy nie szkoleni w kraju
witam. Mam do Was pytanie. Gram w Norwegii(2 liga) i tam można zarejestrować tylko 11 piłkarzy nie szkolonych w Norwegii. Moi juniorzy (lat 15 i 16) kiedy chcę ich zarejestrować są liczeni jako piłkarze szkoleni za granicą... dziwne. mój klub jest ich 1 klubem. Jest to błąd gry czy coś?

lukaso100 Partyzant

[quote=lukaso100]witam,

przeżywam kryzys wyboru klubu ktorym miałbym zacząć rozgrywkę. Czego nie wybiorę to kończę po godzinie... do sedna

Poszukuje klubu, który spełnia poniższe warunki:
- klub z Europy
- FM 2007 albo CM 03/04 (słaby komp... )
- średniak w swojej lidze (żeby po 2 sezonach można było walczyć o LE)
- dość dobra kadra
- młody skład, dobra szkółka
- budżet na transfery żeby był gdzieś tak około 5 mln euro
- bez długów

Znajdzie się coś? ;) [/quote]

Volt_ Partyzant

Witam.

Właśnie skończyłem karierę Evertonem. W drugim sezonie wygrałem wszystko co było możliwe do wygrania, a na nowy sezon na transfery dostałem 500 tys ;x Więc postanowiłem zacząć coś nowego. Co polecicie ? Chciałbym klub podobny do Evertonu albo troszkę gorszy. Na pewno chciałbym klub bez większych długów, z hojnym prezesem. Wykluczam ligę angielską. Chciałbym, abyście mi polecili kogoś nie z głowy, lecz z własnych doświadczeń.

Pozdrawiam!

nyord Partyzant

[quote=ens]Witajcie ponownie.

Miało być po Niemiecku... ale stwierdziłem, że jednak nie będę grał "elitą" europy i zacznę grać w słabszym kraju.

Bardzo dobrze wspominam najniższe ligi Angielskie choć mam już ich dosyć (90% życia w FM spędziłem w Anglii). Szukam jakiegoś innego kraju. Średniaka Europejskiego. Nie biorę pod uwagę Anglii / Hiszpanii / Włoch / Francji / Niemiec.

Szukam ciekawej ligi bez większych ograniczeń odnośnie obcokrajowców (nie to co Anglia). Ilość drużyn też poniżej 20 mile widziana [nie lubię za długich sezonów jak to miało miejsce w UK przy 24drużynach ;)].

Oczywiście mile widziane nowoczesne stadiony z dość dużymi pojemnościami. Zaplecze jest dla mnie bardzo ważne i chciałbym aby stało na wysokim poziomie.

Finanse też by się przydały aby można było zatrudnić dobry sztab jak i zawodników którzy pozwolą powalczyć o Europejską przygodę.

Chciałbym po prostu drużynę w gdzie mogę zatrudnić specjalistów z którymi będę mógł wyławiać dobrych 'kopaczy' i szlifować ich talent wprowadzając ich do mojej drużyny.

Nie musi to być najwyższa klasa rozgrywkowa (choć pewnie będzie o taki team trudno poza UK / IT / DE / ES / FR.

Macie jakieś pomysły?

Szkocja? Holandia? Belgia?

Nigdy tam nie grałem.
Poratujcie jakimiś ciekawymi drużynami z potencjałem.
Nie tylko kadrowym - a głównie zaplecza (stadion/baza/finanse i możliwości zatrudnienia sporej ilości sztabu).

DZIĘKUJĘ BARDZO![/quote]

Konkretnego klubu Tobie nie podam ale zobacz sobie lige szwajcarska, wedlug mnie idealnie pasuje do tego opisu co napisales wyzej

lukaso100 Partyzant

witam,

przeżywam kryzys wyboru klubu ktorym miałbym zacząć rozgrywkę. Czego nie wybiorę to kończę po godzinie... do sedna

Poszukuje klubu, który spełnia poniższe warunki:
- klub z Europy
- FM 2007 albo CM 03/04 (słaby komp... )
- średniak w swojej lidze (żeby po 2 sezonach można było walczyć o LE)
- dość dobra kadra
- młody skład, dobra szkółka
- budżet na transfery żeby był gdzieś tak około 5 mln euro
- bez długów

Znajdzie się coś? ;)

ens Partyzant

Witajcie ponownie.

Miało być po Niemiecku... ale stwierdziłem, że jednak nie będę grał "elitą" europy i zacznę grać w słabszym kraju.

Bardzo dobrze wspominam najniższe ligi Angielskie choć mam już ich dosyć (90% życia w FM spędziłem w Anglii). Szukam jakiegoś innego kraju. Średniaka Europejskiego. Nie biorę pod uwagę Anglii / Hiszpanii / Włoch / Francji / Niemiec.

Szukam ciekawej ligi bez większych ograniczeń odnośnie obcokrajowców (nie to co Anglia). Ilość drużyn też poniżej 20 mile widziana [nie lubię za długich sezonów jak to miało miejsce w UK przy 24drużynach ;)].

Oczywiście mile widziane nowoczesne stadiony z dość dużymi pojemnościami. Zaplecze jest dla mnie bardzo ważne i chciałbym aby stało na wysokim poziomie.

Finanse też by się przydały aby można było zatrudnić dobry sztab jak i zawodników którzy pozwolą powalczyć o Europejską przygodę.

Chciałbym po prostu drużynę w gdzie mogę zatrudnić specjalistów z którymi będę mógł wyławiać dobrych 'kopaczy' i szlifować ich talent wprowadzając ich do mojej drużyny.

Nie musi to być najwyższa klasa rozgrywkowa (choć pewnie będzie o taki team trudno poza UK / IT / DE / ES / FR.

Macie jakieś pomysły?

Szkocja? Holandia? Belgia?

Nigdy tam nie grałem.
Poratujcie jakimiś ciekawymi drużynami z potencjałem.
Nie tylko kadrowym - a głównie zaplecza (stadion/baza/finanse i możliwości zatrudnienia sporej ilości sztabu).

DZIĘKUJĘ BARDZO!
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=$Jahoo$]Niestety moje obawy spełniły się. W ZEA (Al-Ajn) też są przepisy dotyczące obcokrajowców, a szkoda bo grają tam Gyan, Radoi... Boję się że w całej Azji będą te walone przepisy.. Ehh, trudno. Musimy poszukać w Europie. I nadal to samo pytanie bogaty klub, ale żeby nie wchodzić od razu w reputację światową i nie obejmować MC, MU, Realu. Reszta wymagań patrz kilka postów wcześniej :) Xamax i Monaco odpadają.[/quote]

Jeśli nie chcesz wchodzić od razu w reputację światową to Southampton czy Leeds. Ewentualnie włoska druga liga; Sampdoria, Brescia Calcio, Torino. Przepisy pozwalają na naprawdę dużo.
#TeamTyniec

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.