Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

cosnek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Najedź myszką na tytuły tematów poczekaj chwilę i wyskoczy Ci, dlaczego jest to niedostępne.

Lucas. Partyzant

Witam,

jestem użytkownikiem cmrev od dawna, jednak jakoś nie było mi dane się udzielać w jakiś większy sposób.

Może przejdźmy do mojego pytania, tudzież problemu. Gram sobie moją ukochaną Sandecją już dłuższy czas, będzie już z cztery lata (fmowe, of course), mam za sobą kilka sukcesów (drugi raz w grupie LE, PP, mistrzostwo 1 ligi, v-ce w TM-E), z powodzeniem występuję na arenach europejskich. Jak się łatwo można domyślić granie na 5000 stadioniku nie jest zbytnią frajdą, toteż chciałem poprosić prezesa o jakiś mały remont, może nawet nową budowlę, jednak... Od czterech lat nie mam tej opcji. Przepraszam, mam, ale zaznaczoną na szaro, czyli niedostępną.

Więc tutaj pojawia się moje pytanie- czy istnieje możliwość, że opcja ta jest odgórnie wyłączona? Tj. nie ma możliwości jakiejkolwiek ingerencji w stadion? Zaznaczam, że finansowo stoję bardzo dobrze, a zarząd bez żadnego 'ale' zgodził się na rozbudowę szkółki etc.

feanorr Partyzant

[quote3=Komorinio]A[quote2=todol][quote=Komorinio]Witam
Ostatnio grałem zespołami: Mainz,BVB,Newcastle,Lech i Borussia Monchengladbach. Szczerze mówiąc tylko Lech mi się podobał ale to nie jest "to".
Posiadam niewielkie wymagania,bardziej interesuje mnie to aby klub był sprawdzony i żeby się nim dłuuugo i przyjemnie grało.
Wymagania to:
- Ligi tylko z Europy
- Najlepiej bez długów
- Kluby od 2 klasy rozgrywkowej
- Fajnie by było gdyby byłą dobra szkółka(niewymagane)

Z góry dzięki za odp.[/quote]

może pomóż naszemu człowiekowi we Francji w budowie wielkiego klubu?
FC Nantes[/quote2]

A grał ktoś w lidze Rosyjskiej - > Zenit,CSKA....
[/quote3]

Zaliczyłem kilka sezonów w lidze rosyjskiej Anżi. Muszę powiedzieć, że grało się całkiem przyjemnie. Prowadząc klub z czołówki można sprowadzić naprawdę ciekawych i znanych zawodników. Polecam

Komorinio Partyzant

A[quote2=todol][quote=Komorinio]Witam
Ostatnio grałem zespołami: Mainz,BVB,Newcastle,Lech i Borussia Monchengladbach. Szczerze mówiąc tylko Lech mi się podobał ale to nie jest "to".
Posiadam niewielkie wymagania,bardziej interesuje mnie to aby klub był sprawdzony i żeby się nim dłuuugo i przyjemnie grało.
Wymagania to:
- Ligi tylko z Europy
- Najlepiej bez długów

FC Nantes[/quote2]

A grał ktoś w lidze Rosyjskiej - > Zenit,CSKA....

todol Partyzant

[quote=Komorinio]Witam
Wymagania to:
- Ligi tylko z Europy
- Najlepiej bez długów

FC Nantes

Komorinio Partyzant

Witam
Wymagania to:
- Ligi tylko z Europy
- Najlepiej bez długów

Z góry dzięki za odp.

Cookies Partyzant

Szukam sztabu szkoleniowego do Arsenalu.
Najlepszych jak tylko można, jednak nie kosztem niebotycznej pensji.
Potrzebuje ludzi do każdego rodzaju treningu
[Siła, Aerobik, obrona strzałów, chwytanie, taktyka, panowanie nad piłką, DEFENSYWA, ofensywa, strzały.] Najbardziej zależy mi na osobie od defensywy.
Możliwe, że zostawię niektórych współpracowników, jednak wolał bym ich zastąpić osoba dającą więcej gwiazdek.

Wiem, że są różne tabelki czy programy do obliczania gwiazdek trenerom, mimo to wole kogoś sprawdzonego.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=jimiH1967]Witam, po 2 sezonie w Liverpoolu postanowiłem rozejrzeć się utalentowanymi newgenami. Znalazłem ich trochę, ale postanowiłem troszke zgrzeszyć i ściągnąłem FM Genie Scout. Otóż okazało się, że jeden z zawodników znajdujących się na mojej liście życzeń (15-latek z Argentyny) ma PA 200! Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a gram w FM od pamiętnej 07 Oczywiście od razu chciałem go ściągnąć do siebie, ale zarówno przy propozycji kontraktu bez wiedzy jego klubu, jak i normalnym kupnie z klubu zawodnik przechodzi do mnie za ponad 2 lata (gdy skończy 18lat) i nie otrzymuje pozwolenia na pracę. Nie chcę tak dobrego 18latka kisić przez 3 sezony na wypożyczeniu, (bo tyle to trwa, prawda?) bo on już teraz mógłby być 3-4 napastnikiem w klubie. Wtedy użyłem pierwszy raz edytora. Zamieniłem go z jakimś słabym juniorem i od razu miałem go w składzie. Podpisałem z nim nowy kontrakt, ale tu znowu do akcji wkracza brak pozwolenia na prace! Nie wiem co mam teraz zrobić, żeby go mieć, nawet nie od razu, ale chociaż po ukończeniu 18 lat. [/quote]

Jak już używasz edytorów to możesz mu dodać drugie obywatelstwo :)

jimiH1967 Młody aktywista

Witam, po 2 sezonie w Liverpoolu postanowiłem rozejrzeć się utalentowanymi newgenami. Znalazłem ich trochę, ale postanowiłem troszke zgrzeszyć i ściągnąłem FM Genie Scout. Otóż okazało się, że jeden z zawodników znajdujących się na mojej liście życzeń (15-latek z Argentyny) ma PA 200! Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a gram w FM od pamiętnej 07 Oczywiście od razu chciałem go ściągnąć do siebie, ale zarówno przy propozycji kontraktu bez wiedzy jego klubu, jak i normalnym kupnie z klubu zawodnik przechodzi do mnie za ponad 2 lata (gdy skończy 18lat) i nie otrzymuje pozwolenia na pracę. Nie chcę tak dobrego 18latka kisić przez 3 sezony na wypożyczeniu, (bo tyle to trwa, prawda?) bo on już teraz mógłby być 3-4 napastnikiem w klubie. Wtedy użyłem pierwszy raz edytora. Zamieniłem go z jakimś słabym juniorem i od razu miałem go w składzie. Podpisałem z nim nowy kontrakt, ale tu znowu do akcji wkracza brak pozwolenia na prace! Nie wiem co mam teraz zrobić, żeby go mieć, nawet nie od razu, ale chociaż po ukończeniu 18 lat.

Valdi91 Młody aktywista

30.01.2012 05:02    #3940     Sufler - Porady do gry - Liga narodów
Nie wiem czasem, czy z pomocą edytora nie dałoby się czegoś takiego zrobić. Np. liga szkocka ma fajny system rozgrywek, więc jakbyś podmienił te kluby na reprezentacje to byś miał miodzio. Tylko mówię - nie jestem pewien, czy takie coś się da zrobić. Np. ja zrobiłem sobie 2. Ligę Polską, dodałem odpowiednią liczbę zespołów itd, ale nie wiem co zrobić, by dodać ją jako ligę grywalną. Być może jakoś idzie, ale jeszcze do tego nie doszedłem.

Aha i nie wiem, co z tymi zawodnikami. Pewnie jeśli reprezentacja miałaby formę kluby, to jeden pies co za narodowości tam grają. To tak jakby były kluby o nazwach Polska, Anglia, Brazylia, co niekoniecznie musi oznaczać, że w klubie "Polska" mogą grać tylko Polacy. Także ligę narodów być może i uda się stworzyć, ale reprezentacyjny system powołań w klubach raczej nie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.