Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

HALA MADRID Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2012 12:52    #3921     Sufler - Porady do gry - Na Barcelone
Wygrałem co prawda 2:1 ale nie uprawnia mnie to do gry dalej w pucharze króla szkoda jest potencjał w tym zespole :) dzięki za pomoc

exeter_city Partyzant

Jak komuś się znudziła liga angielska to polecam Serie A. Ciekawa liga pełna niepokornych gwiazd jak Ibra, Robinho, oraz wielkich legend i gwiazd: Totti, De Rossi, Di Vaio, Fabrizio Miccoli, Giulio Migliaccio, Gilardino. Gram obecnie Romą, w składzie trafił mi się Ciciretti który ma -9 i w profilu ma napisane labelled next Daniele De Rossi ! , jest również Caprari o wiele słabszy ale może uda mi się z niego zrobić Walcotta. Skład ciekawy i co fajne, nie ma pieniędzy na transfery więc rozgrywka wydaje się ciekawa, zważywszy na już posiadanych fajnych zawodników i szkołki.

wujekzdzicho Młody aktywista

04.02.2012 23:50    #3923     Sufler - Porady do gry - Kluczowi zawodnicy
Jak wygrywasz w meczu z ogórkami, a Pato wcześniej strzeli bramkę, możesz go zmienić nawet w przerwie jakimś młodzieniaszkiem.

endrus Młody aktywista

04.02.2012 22:03    #3924     Sufler - Porady do gry - Zapytanie
No właśnie, wielka szkoda mi zmieniło się tylko parę rzeczy ale mam wrażenie, że na gorsze, używam dds 2.1.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Zymon Partyzant

04.02.2012 21:57    #3925     Sufler - Porady do gry - Zapytanie
Nie zatribi w FM2008 , sprawdzałem ;( szkoda
był - będzie - jest zawsze IKS!

repus Młody aktywista

04.02.2012 17:54    #3926     Sufler - Porady do gry - Kupno zawodnika. dziwne
Znalazłem obrońcę poprostu cud miód, a że 15-latek to proponuje mu kontrakt. Rekompensata 3,2 miliona. No dobra przeboleje jak mam póżniej płacić za niego 20 milionów. Więc zaproponowałem mu kontrakt troszkę obniżyłem warunki i się zgodził. Po paru dniach przyszła do mnie wiadomość że odrzuca warunki. Więc zaproponowałem mu znów kontrakt, troszkę podwyższyłem mu pensje o jakieś 500 $ po czym jego agent powiedział mi iż nasze warunki się różnią od nich i nie zgadza się na transfer. Czy to nie wydaje się dziwne?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

jkr Partyzant

dorzucę coś od siebie,
jeśli szukacie ofensywnego prawego pomocnika, a konkretnie skrzydłowego pragnę polecić ...Andre Akougoum, odkryłem go rozbudowując swoje zaplecze (zespół rezerw i u18) w premier lig sprawdza się bez zażutu asystuje jak na zawołanie, dzięki niemu moja swanesa walczy teraz o mistrzostwo
teraz czas na pozycje dp/pś moim odkryciem jest yzup, tak ja na niego mowie, sciagnalem go do jednego zm oich klubow juz w fm 11, zawodnik moze nie jest imponiujacy, ale w roli zmiennika sprawdza się bez zarzutu, w słabszych ligach jak np ekstraklasa bez problemu wywalczy meijsce w wyjsciowej 11, na pozycje dp nalezy go wyszkolic i jest na niej zawodnikiem uzdolnionym, odbior pozostawia iwele do zyczenia ale mozna to wytrenowac, ja dalem mu nauke dp ze wzgledu na t ze moj dp i ps wymieniaja sie pozycjami, dokladnie nazywa sie Ozyakup jest holendrem, pomimo braku przekonania do niego, w koncu walcze tym razem o mistrostwo angli, chop si nei lamal dzielnie trenowal, i wywalczyl sobie miejsce na lawce
pozycja napastnika to mlodzik prosto ze szkolki Ajaxu Fischer, nie gral u mnie dlugo kupil od MC nie mialem zalu sprzedajac go, gdzy w moim skladzie pojawil sie fierro
boczny wysuniety obronca eil Teylor, smialo moze konkurowac o miejsce w wyjsciowej jedenastce z Benettem, ktopry w pierwszym sezonie w mojej ekipie gral straszne tarło, teraz ponizej 7 nie schodzi, Neil gra w pucharach
czas na obronce perełka, miał zostać zmioennikiem, ale w pierwszym sezonie był zawodnikiem wyjściowej 11, Elton Monteiro, szwajcar z aspiracjami do gry w kadrze portugali, nie imponuje szybkoscia, wiec na tym atrybucie polecam sie skupic w pierwszej kolejnosci, chłop nma skwał 192 cm wzrostu robia z niego portugalskiego Rio Ferdinanda, sprowadzenie go do slabszego klubu nie powinno byc problemem,
i oczywiscie bramkarz w pierwszym sezonie Vrm spisywał się dość dobrze, ale robil sie za stary na moj sklad, wiec potrzebowalem mlodego utalentowanego bramkarza, zarzucilem sieci na ... Vito Mannone z Arsenalu, znałem go z poprzednich wersji wiedziałem, że będzie moim przejściowym bramkarzem, gdyż nie rozwija się zbyt dobrze, wposzukiwaniu bramkarza udałem się do francji, i tak do Isimata Marina dołączył ... Steve Leclerc rozpoczął konkurować z Vito, w 3 sezonie jest podstawowym bramkarzem, pomimo młodego ieku niebije się na niego postawić, gra pewnie, rewelacyjnie interweniuje na skraju pola karnego, rozwija się w ekspresowym tepie, smialo polecam do kazdego klubu jesli tylko uda sie go sciagnac, chetnie opisalbym tych zawodnikow i dodal do bazy talentow, ale nei mam pojecia skad odczytac poczatkowe pa i ca tak wiec pozostalo im polecic ich tutaj, moze ktos znajdzie chwile czasu aby dodac ich do bazy

bitoni Partyzant

04.02.2012 13:21    #3928     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm 10
Witam mam problem z fm 10 chodzi o to ze jak włączam fm to na jakies 15 sekund myszka mi sie zawiesza a potem odwiesza i co jakis czas wyskakuje czarny ekran z niebieskimi liniami.Tak samo nieraz robi sie w edytorze.Nie mogę dać screena bo nic nie widac co wyskakuje napewno jakis błąd ale nie wiem jaki.Potem musze robic reseta i nagle dziala a np po paru dniach znowu to samo.
Z Patchem 10.03 wogole mi nie dziala i czaly czas jest ten czarny ekran z niebieskimi liniami a na 10.0 raz dziala raz nie Pomocy

lokibb Partyzant

Witam. Mam troszkę głupi problem z FM-em 2012. Chyba po wgraniu jakiegoś dodatku graficznego (niestety było to dawno i nie pamiętam jakiego) zniknęła mi wartość spod zdjęcia piłkarza. Do tamtego momentu ukazywała się po kliknięciu na zawodnika pod jego zdjęciem. Dzisiaj mam tam tylko flagę jego państwa i liczbę występów w reprezentacji. Nie ukrywam, że wolałbym widzieć wartość zawodnika niż jego występy w kadrze. Z góry dzięki za pomoc.

Valdi91 Młody aktywista

04.02.2012 07:51    #3930     Sufler - Porady do gry - Styl gry a mentalność.
Witam serdecznie.

Chciałem się poradzić jaki styl gry najlepiej dobrać do mentalności 'Kontratak' by zoptymalizować skuteczność taktyki? Obecnie mam ustawiony płynny styl gry i tragedii nie ma, ale świetnie też nie jest. Owszem, są mecze, że np. Legią wygrałem z Fulham na wyjeździe, ale są też takie, że mój zespół broni się tak nieudolnie, że aż proszą rywali o wbicie kilku bramek, a jeśli już uda im się wyprowadzić kontrę to tak beznadziejną, że szkoda klawiatury na opisywanie. Taktyka sprawdziła się w meczu Legia vs Fulham, ale w Premiership najlepsze, co mogę o niej powiedzieć, to 'średnio'. Przykładowo grając Tottenham'em na wyjeździe z Liverpoolem, Chelsea czy Man U czasem osiągam lepsze wyniki grając ofensywnie, niż próbując kontrować, bo w takich wypadkach często szybko wbijają mi 2 bramki na początku meczu i wtedy muszę ratować sytuację mocno zmieniając taktykę i kombinować poleceniami. Nie jestem też przekonany do stylu bardzo sztywnego, ponieważ jeśli mój zespół będzie się tylko bronił czekając na dogodną sytuację do kontrataku (i czy owy kontratak należycie spożytkują to znów loteria), to może się to skończyć krwawą miazgą. Chodzi mi głównie o strategię, która pozwoli mi uzyskać dobry wynik (remis bądź skromne zwycięstwo) na wyjeździe z trochę tylko lepszym rywalem, np. we wspomnianym meczu Liverpool vs Tottenham. Oczywiście nie chcę być odebrany jako ktoś, kto najchętniej by wygrywał wszystkie wyjazdy. Pewnie, że bym chciał, ale jest to bardzo mało prawdopodobne, chodzi mi głównie o to, by nie tracić punktów w meczach, gdzie jest szansa na ich zdobycie. Dlatego jeśli ktoś ma doświadczenie w taktykach gry z kontry to proszę o radę :)

Serdecznie pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.