Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Grywam w FM'a od 16 roku życia , ale rzadko zdarza mi się zdobyć PUCHAR EURO ( Europa League ) czy Puchar Mistrzów ( Champions League ) a raczej w ogóle.Mam rok 2133 i prowadzę Polonię Bytom - jakieś 8 sezonów.Chciałbym się dowiedzieć czy grając od początku na patchu mogą występować bugi ? dodam iż grałem w fazie PM ale zająłem de facto 3 miejsce co dało mi możliwość gry w PE - gdzie miałem za rywali : Crvena Zvezda , Borussia Dortmund , Valenciennes i Coventry.Wszystkie zespoły ogrywałem bardzo wysoko u siebie na wyjazdach były porażki i remisy ale to i tak dało mi awans i troszkę mnie to zaskakuję że takie wyniki.Co wy sądzicie o tym ? kto nie wierzy niech wejdzie w załącznik tam jest dodany screen finału
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Mar1992 Przodownik pracy

09.02.2012 11:58    #3912     Sufler - Porady do gry - Cofanie okienek
Najedź myszką na strzałkę (tą od cofania okienka), przytrzymaj LPM i wybierz gdzie chcesz wrócić.

misiek1988n Partyzant

09.02.2012 11:42    #3913     Sufler - Porady do gry - Save
Ja mam pytanie.Musiałem odinstalować grę w wersji 6.0 bo płyta była już w tragicznym stanie i zainstalowałem wersje 6.0.2. Co mam zrobić żeby save z wersji 6.0 działał na 6.0.2?Proszę o pomoc.szkoda mi tych save bo mam tam 2085 rok

leo21 Młody aktywista

07.02.2012 22:09    #3914     Sufler - Porady do gry - Crash przed każdym meczem...
Miał już ktoś taki problem i wie jak sobie z tym poradzić ? Bo troszkę denerwujące jest jak twój asystent dostaje nagrodę za menadżera miesiąca..

FL0R3K Partyzant

07.02.2012 17:32    #3915     Sufler - Porady do gry - FMRTE
No wlasnie to wyczytalem tez na innych stronach, ale z ta dotacja to tez troche do d*** bo z checia bym dal to marne 1 Euro ale jak sie niema nic na koncie bankowym to sie nic nie zrobi. Szkoda ze niema opcji poprzez sms :D

repus Młody aktywista

[quote=MatiasekF1]Szukam ofensywnego prawego pomocnika. Musi być szybki i błyskotliwy. Coś jak Perotti czy Gaston Ramirez. Najlepiej młody. Cena do 30mln. 5 sezon Swansea City. Gaitan i Willian odpada. Czyżby w tej edycji FM brakowało talentów na prawe skrzydło?:( Na skrzydle mam Reusa. [/quote]
Giovani Dos Santos. Chyba tak się pisało. Gra w 1 sezonie w Tottenham a u cb będzie miał 27 lat.
Romario - jego szczególnie polecam gość cudo troszkę go podszkolić na pozycji ofensywny prawy pomocnik i jest dobrze, gra też na całym prawym skrzydlo i na lewym obrońcy. U cb ma 23 lata[/quote]
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

bobinhoks2 Partyzant

06.02.2012 09:37    #3917     Sufler - Porady do gry - Prezes Klubu
[quote=Amikowiec]w FMRTE reputację prezia na 0 ustaw i czekaj na efekty, a nóż widelec trafi się konsorcjum bądź potentat finansowy :)[/quote]

co to znaczy? ja bym też chętnie pozbył się prezesa:
GKS Katowice na początku z milionowym długiem, teraz 70 MLN na koncie, dobrzy grajkowie... Mój kontrakt opiewa kowotę (uwaga) 1zł! Na próbe chciałem 250 zł - nie chcą przedłużyć, gram bez restartów i regularnie zdobywam jak nie PP to ligę, więc szkoda byłoby mi to utracić, możesz przybliżyć powyższy post? Z góry, wielkie dzięki!

Bobilo Partyzant

Może Southampton - był tam Chamberlain a teraz już niestety nie znam zbytnio składu, ale powinni mieć dobra szkółkę. W Fm11 byli fajnym zespołem. Albo Nottingham Forest

witja Partyzant

Po prawie ośmio sezonowej przygodzie z Newcastle, nieoczekiwaną stratą sejwa oraz brakiem czasu na granie, postanowiłem odświeżyc FM 12.
I tutaj moja prośba.
Szukam klubu najlepiej z lig angielskich (nie wiedzieć czemu najlepiej mi sie tam gra). Chodzi mi o to żeby w klubie było kilku naprawde dobrych zawodników. Najlepiej jeśli byli by to gracze młodzi i perspektywiczni.
Klub powinien byc raczej z Championship. Mieć jakiekolwiek pieniądze na transfery i dobrze rozbudowane szkółki juniorskie.
Rozważam Leeds (ze względu na R.Snodgrassa).
Jakieś propozycje?
Dodam, że mam zamiar zacząć grać za jakąś godzine :D

Zymon Partyzant

05.02.2012 17:26    #3920     Sufler - Porady do gry - Anomalie pogodowe
Ja robie update do FM2008 . Troszkę to denerwuje . A jaki mają wpływ? bo powiem że nigdy za bardzo nie zwracałem na to uwagi. Tylko było : O śnieg, fajny bajer.
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.