Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kmdrev Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Madrid7
Troszkę widzę ciśnienie skoczyło :) Tych parę dobrych meczów, przy tym wszystkim co robił messi. Finał z manu, ronaldo nie istniał. Od przybycia zelka do realu, messi w kazdym meczu udowadnia mu, ze jest lepszy i w zadnym go nie przycmil.
Przegral real w tym sezonie juz super puchar, messi bohaterem. Przegrali CdR messi bohaterem. W lidzę bania dostali w papę?? Dostali!
W 1/2 lm w tamtym sezonie objechał pół defensywy ?? objechał, został bohaterem?? został:)
A czym się różni messi od silvy czy aguero, małe chłopaczki z primera division którzy rządzą w PL, do tego mata:)
LEgendy o fizycznej PL to można między bajki wsadzić.
Ale jak ktoś meczów nie ogląda tylko stereotypami sadzi, to już jego wina.
Co do słabej krysi w ważnych meczach, to nawet kibice realu potwierdzają, za co niedawno został na mierdabeu wygwizdany.

Szotgun Partyzant

Taka polemika nie ma sensu... Obecnie w rzeczywistości to Messi niezasłużenie dostał Złotą Piłkę i nie jest w formie. Cristiano zdobywa gol za golem nie mówiąc już o świetnej pracy na całej długości boiska. W tym momencie Meszki może mu poczyścić buty.
..::Hala Real Madrid::..

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
15.02.2012 15:22    #3903     Sufler - Porady do gry - Trener

zanymous Partyzant

14.02.2012 20:47    #3904     Sufler - Porady do gry - Problem z Crash Dump
Próbowałem przeinstalować grę, również nie pomaga. Napisałem do Neil'a Brock'a bez odpowiedzi jak na razie. A szkoda mi tych sezonów i sukcesów które osiągnąłem. Ale cóż, jak będzie trzeba to zacznę od nowa... Plik podesłałem na ftp o nazwie "Pierre"

Michal144 Partyzant

13.02.2012 00:06    #3905     Sufler - Porady do gry - wiele facepacków.
Mam taki problem otóż z tej strony http://fmdownloads.com/ pobrałem facepack 4.1 do 4.5 rozpakowałem je wrzuciłem je do Graphisc /players ( tylko że po rozpakowaniu wszystkie 4 paczki miały tę samą nazwę (faces) pozmieniałem je na inne nazwy (np face) bo tatko wszystkie zdjęcia byłyby w jednym folderze tylko config by sie zamieniał i byłby tylko jeden.I teraz gdy włączyłem grę (wyłączyłem tam w opcjach buforowanie skórki itd) i teraz włączam np Sławka Peszko i nie ma twarzy a nawet nie ma tej czarnej twarzy tylko jest całe białe pole.Co robię nie tak z tymi facepackami.Proszę pomóźcie:D

matejand Partyzant

12.02.2012 18:23    #3906     Sufler - Porady do gry - Słabi juniorzy
Mam problem z juniorami przychodzącymi do klubu, są słabi. Prowadzę Legię i od 4 sezonów w naborze juniorów pojawiają zawodnicy z PA co najwyżej 130. Ogólnie przez 7 lat gry pojawił się tylko jeden zawodnik o potencjale 150. Reputacja klubu wynosi 6749. Obiekty młodzieżowe 17, szkółka młodzieżowa 19, skauting młodzieży 20. W innych dobrych polskich klubach typu Wisła czy Lech pojawiają się nawet zawodnicy z PA 160. W czym może tkwić problem słabe potencjału moich juniorów?

feanorr Partyzant

[quote=Krzys G]Cześć!
Poszukuję klubu, dzięki któremu przede wszystkim odzyskam troszkę utraconą chęć do gry. Chciałbym zacząć z klubem, w którym gra sprawia przyjemność. Po części mogę powiedzieć, że odrzucam najwyższe klasy rozgrywkowe (choć za solidną argumentacją byłbym wstanie spróbować). Zaznaczę też, że wolałbym powolutku, układając cegiełkę do cegiełki doprowadzić klub na sam szczyt. Istotną sprawą jest też moja miłość do Sir Alex'a Ferguson'a, którego staram się naśladować, prezentuję podobny styl. Staram się stawiać na młodzież, wychowanków, a także zawodników krajowych. Co do budżetu nie mam specjalnych wymagań. Proszę o UZASADNIENIE swoich propozycji, zaznaczę też, że chciałbym rozpocząć grę jak najszybciej.
Pozdrawiam :)
[/quote]

No to skoro tak uwielbiasz Sir Alexa, to może pójdziesz jego drogą i podejmiesz pracę w klubie z 3 ligi szkockiej East Stirlingshire? To pierwszy klub Fergusona, w którym pracował jako menedżer.

Choć najlepiej zacząć bezrobotnym z najniższą reputacją. Wtedy może być ciekawie.

Krzys G Partyzant

Cześć!
Poszukuję klubu, dzięki któremu przede wszystkim odzyskam troszkę utraconą chęć do gry. Chciałbym zacząć z klubem, w którym gra sprawia przyjemność. Po części mogę powiedzieć, że odrzucam najwyższe klasy rozgrywkowe (choć za solidną argumentacją byłbym wstanie spróbować). Zaznaczę też, że wolałbym powolutku, układając cegiełkę do cegiełki doprowadzić klub na sam szczyt. Istotną sprawą jest też moja miłość do Sir Alex'a Ferguson'a, którego staram się naśladować, prezentuję podobny styl. Staram się stawiać na młodzież, wychowanków, a także zawodników krajowych. Co do budżetu nie mam specjalnych wymagań. Proszę o UZASADNIENIE swoich propozycji, zaznaczę też, że chciałbym rozpocząć grę jak najszybciej.
Pozdrawiam :)

pieter453 Partyzant

FM 08
ogólnie Europa, najlepiej Anglia, Championship/League One
młody, perspektywiczny zespół, walczący o awans... z w miarę porządnym budżetem, z dobrą szkółką juniorów (opierałbym grę na wychowankach). da się coś znaleźć, spełniającego chociaż trochę z tych kryteriów?

prosiłbym też o jakieś inne średniaki, grałem jakiś czas Anżi ale wkurzały mnie te przepisy w Rosji i zrezygnowałem. myślę teraz nad Vitesse, miał ktoś jakieś doświadczenia z tym klubikiem?

HALA MADRID Partyzant

Mam 186 mln prowadzę Real Madryt kogo się pozbyć a kogo zatrudnić za tą cenę ja myślałem o odmłodzeniu tego teamu sprzedaniu Kaki Albiola i tych innych staruszków zastąpienie ich piłkarzami pokroju Pato i sciągnięcie pożądnego 2 bramkarza który może zastąpić za 2 -3 lata Casiliasa co radzicie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.