Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Godlo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.02.2012 12:45    #3891     Sufler - Porady do gry - Jaki komp na tryb 2d klasyczny?
Witam!

Mam pytanie jakiego kompa potrzeba aby mecz się nie ciął chodzi mi o ten tryb 2d, te kuleczki gdyż na tym trybie tak mi tną te kuleczki, że szkoda gadać i muszę grać na trybie "Tylko komentarze" chociaż na ty trybie potrafi przyciąć na 5 sekund...

Ps: Na innych forach wyczytałem, że nie którym mecz tylko towarzyski się tnie a innym ligowy mnie jak na razie tylko towarzyski, gdyż do ligowego nie doszedłem jeszcze :D

repus Młody aktywista

18.02.2012 22:28    #3892     Sufler - Porady do gry - Transfer
a szkoda, bo gość lat 18 kreatywnośc 18 decyzje 15 podania 17 determinacja 14
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

jakub7695 Partyzant

[quote=Diego90]Ktoś prowadził jakiś klub z Serie b? Jeśli tak to jaki polecacie i jakie wrażenia z tej ligi? Są jakieś perspektywy?[/quote]

Ja prowadziłem klub z Serie B, konkretnie Brescię, którą początkowo wybrałem ze względu na sympatię do Bartka Salamona. Ale gdy przyszło co do czego (zacząłem ligę), to szczęka mi opadła. Dlaczego? Budel wali gola za golem z 40 metrów, to samo Vass, ale on z 30 m, i on też jest gwiazdą drużyny, świetnie rozgrywa piłki. Można polegać na Cordovie, świetnie wykonuje rzuty wolne. Feczesin i Jonathas to świetna para napastników, ale u mnie często łapali kontuzje, ale nie było powodów do zmartwienia. Juan Antonio pod ich nieobecność był tak niesamowity, że nie oddał miejsca w podst. składzie Jonathasowi. A potem co wyprawiał Salamon, był wtedy lepszy od napastników! Tylko szkoda, że wtedy komputer się zepsuł, i wszystko poszło w *CENZURA*.

Zdecydowanie polecam ci Brescię Calcio, a co do ligi, dużo ci nie powiem, od razu awansowałem. Radzę tylko uważać na Sampdorię.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.02.2012 23:02    #3894     Sufler - Porady do gry - Ogrywanie talentów
Aktualnie szukam miejsca, w którym rozwinę skrzydła. Próbuję w Celcie Vigo. Warunki mam naprawdę dobre jak na 2. ligę. Infrastruktura i stadion też.

Patrzyłem Getafe, to totalnie leżą z infrastrukturą, poziom nawet nie 1. polskiej ligi. W Celcie pensje 70 tys. euro wszyscy, a tam 450. Ale już stadion mają żałosny wręcz, blisko o połowę mniejszy od Celty. A w Vigo jest naprawdę pięknie. Trochę szkoda, że nie mogą wrócić do PD.

Dopiero zaczynam. Wciągam się. Chcę kupić Raula, Gutiego, Salgado, no i może Nihata. Do tego dołożyć wcześniej kupionych graczy. No i oczywiście newgenki. Pierwszy raz miałbym tak doświadczoną drużynę.

Marzy mi się w 3 sezonie Liga Mistrzów, a w 5 bycie 3. siłą PD. Muszę się tylko wkręcić. Ostatnio brakowało mi motywacji, ale już chyba czas na ruszenie z kopyta.

Mam też sentyment do Celty, bo zrodził mi się... chyba nie w tym FM-ie, tylko w 11, interesujący NG - Tom Westlake. Bodajże skrzydłowy/napastnik. Anglik i Hiszpan, biło się o niego pół Europy. Szkoda, że nie grałem dłużej, ale premiera 12-ki. Marzy mi się mój wychowanek zdobywający Złotą Piłkę.

Co ciekawe, prezes Mourino już w 2 sezonie jest skłonny budować nowy stadion, o ile pojawią się fundusze. A przecież Balaidos jest całkiem sporym stadionem jak na PD nawet.

Jak uda mi się stworzyć w Vigo coś wielkiego to planuję przeprowadzkę do Madrytu. Do ukochanego Realu. Kolejne marzenie prosto z FM. Stworzenie potęgi i do Realu. Mój ulubiony klub... a poza tym. Kiedy tylko uda mi się stworzyć potęgę (Strasbourg, Leeds) to właśnie Real stara mi przeszkadzać. Reszta ledwo zipie z reguły.

Tobie oczywiście gratuluję, chociaż ja nie bardzo chcę do Polski. Ale może kiedyś spróbuję. Po prostu w 11 kumpel w 3 sezonie przy średnich wynikach był w stanie kupować takich grajków... że zrobiło mi się nie-polsko. Owen, Sissoko z Tuluzy, Tim Krul. A feee.

Ponadto chcę wygrać MŚ z kadrą Hiszpanii U-20, a potem będę mierzył w kadrę Olimpijską Hiszpanii. A przyznam, że grając Leeds, gdzie taki sukcesów osiągnąłem młodymi Anglikami to właśnie mi powierzyli Wielką Brytanie na IO.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

booyak Partyzant

http://zapodaj.net/1040610703b0.jpg.html
Szkoda tylko że nie udało się awansować dalej niż do ćwierćfinału LM podczas tej kariery.

Macias Partyzant

Szukam członków sztabu szkoleniowego do bydgoskiego Zawiszy. Połowa drugiego sezonu, listopad 2012r. T-mobile Ekstraklasa.

Proszę o pomoc, chcę jak najlepszych trenerów, aby zdolna młodzież mogła się rozwijać.

eFeM_maniac Partyzant

17.02.2012 15:56    #3897     Sufler - Porady do gry - Ogrywanie talentów
[quote=Jacko]Twoja też. Bo nikt to o 'wyporzyczenie' nie pytał. Nie umiesz poprawnie pisać po polsku to może naucz się po chińsku. ;)[/quote]
Zacznijmy od tego, że powinieneś mówić do mnie proszę Pana ;) Błąd się zdarzył i afera :P Skończyłem się wywodzić na ten temat. A jeśli masz mi coś jeszcze do powiedenia to zapraszam do prywatnej wiadomości. Jeśli dalsza część Twojej wypowiedzi jest na temat mojego NG to został on zwerbowany w naborze do szkółki w sezonie 2011/2012. (Dokładnie od marca 2012, tak więc jest u mnie zaledwie kilka miesięcy:)

barteek090 Partyzant

17.02.2012 12:57    #3898     Sufler - Porady do gry - Dodawanie/usuwanie ligi
Witam wszystkich. Grając drugi sezon w lidze szkockiej, mam zamiar zmienić otoczenie. Dodałem już polską Ekstraklasę, aktywuję mi się od 1 lipca 2013 roku, lecz boję się, że nadmiar aktywnych rozgrywek może spowodować znaczne spowolnienie w grze. Jeśli usunę np. ligę szkocką/włoską, to oprócz tego, że nie będzie mógł w niej grać, to czy jeszcze usuną mi się także wszyscy gracze(a zastąpią ich 'szaraki';) i cała historia tej ligi? Z góry dzięki.

januszwarczaki Partyzant

16.02.2012 23:06    #3899     Sufler - Porady do gry - FM 12
szkoda że dopiero teraz napisałeś ...

damic Partyzant

16.02.2012 13:08    #3900     Sufler - Porady do gry - Co mam zrobić?
Gram Sportingiem Braga i muszę zgłosić piłkarzy do pucharu Intertoto.
Niestety w wymaganiach pisze że muszę mieć co najmniej 4. piłkarzy wyszkolonych w klubie, ale ja mam tylko 2. takich piłkarzy, co robić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution