Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
U mnie Malonga w Maladze cieniutko także odradzam ;) Natomiast chyba najlepszy na typowego napastnika z tych wyżej wymienionych jest Sow u mnie świetnie w Spurs, ale Jovetić może zagrać też na szkrzydle, natomiast de Jonga jeszcze nigdy nie prowadziłem ale widzę że wali bramki aż miło tyle że tylko w reprezentacji i w przęciętnej Eredivisie.
A ja ponawiam swoje:M am pytanie czy ten zawodnik http://i.imgur.com/DjVgI.jpg ma szanse stać się drugim Falcao który co sezon strzela 35-40 bramek ? Kosztował by mnie ok.5 mln ojro i miałby być na począku zmiennikiem Falcao ;) Pomożecie :D

destos15 Partyzant

Szukam sztabu szkoleniowego do Korony Kielce...1sezon FM 12....Proszę o szybką pomoc

ansh Partyzant

Miałem dokładnie to samo w moim zespole. Nie wiedziałem o co mu chodzi, bo zawsze karałem zawodników za czerwone kartki/słabsze występy, a do tego cały mój sztab szkoleniowy ma poziom dyscypliny na 13 lub więcej. Powiedziałem mu, że się tym zajmę i już nie marudził, mimo że kompletnie niczego nie zmieniłem. Stąd mój wniosek, że to raczej jakiś mały buraczek gry.

leo21 Młody aktywista

25.02.2012 23:29    #3874     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Od trenerów juniorów, szkółki jaką masz w klubie, reputacji klubu, kraju.
3. Zmień na defensywe, daj grę na czas, grę piłką i z dala od obrońców.
4. Ale i tak zarabiasz na koniec ligi za miejsce zajęte w rozgrywkach. Organizuj turnieje sparingowe, pozbywaj się pilkarzy z dużymi kontraktami a ch*** grają a takich jest wielu, poproś zarząd o większą kasę :D

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Czit? Raczej Bug gry, że na takie coś pozwala, a dwa w Barcelonie newgeny z 2,5 gwiazdki? To na mnie w słabszych klubach 3,5 nie robi wrażenia.

Pierdzielicie. Wchodzisz w finanse -> szkolenie młodzieży i rok w rok zwiększasz fundusze. Nie wiem jak to wygląda w tej Twojej Barcelonie, ale wg mnie ograniczyła to, skoro ma takich "Bogów". Do tego jak największy rozwój infrastruktury: baza, obiekty. No i zdolni trenerzy juniorów, mentor. Sam trening jest tylko słodkim dodatkiem, mającym bardzo niewielki wpływ relatywnie do całej reszty, bo trening jest nieistotny na dobrą sprawę.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Amikowiec Młody aktywista

szkoda, że w ten sposób nie można ustawić losowania w pucharach europejskich, a co do metody Jacko to jest to taki mały czit, który wg mnie niszczy tą satysfakcję czerpaną z gry :)

xxxBrowarekxxx Partyzant

Witam. Gram Barcą, mam 2038r. Mam pytanko - jak wychować wychowanków aby później jakiś z nich wskoczył do 1 składu. Grałem od 2011r. do 2035r. Lechią,i miałem najlepiej jak się dało rozwinięta szkółkę dla młodzieży.W Barcelonie jak i tam mam zawodników 16-18 letnich na poziomie 2/2.5 gwiazdek potencjału w przyszłości. Tylko w innych klubach i to słabszych są zawodnicy 16-18letni np. na 3.5 gwiazdki potencjału.

Rossoneri1997 Partyzant

25.02.2012 18:49    #3878     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Gram 3 sezon M'gladbach i tak za 2 sezony mam plan zmieni,ć klub na 4 ligę szkocką, ale nie wiem czy mnie tam będą chcieli.
Czy może być tak że menago z wygraną Bundesligą i ligą Europy może mieć problem z dostaniem pracy w słabych ligach. Bo kiedyś w FM 2010 miałem tak, że klub stwierdził że robię sobie jaja. Co myślicie?

wietnam Partyzant

25.02.2012 12:46    #3879     Sufler - Porady do gry - Premier League - Rezerwy
Nikt nic nie wie ? A szkoda.

jimiH1967 Młody aktywista

23.02.2012 23:47    #3880     Sufler - Porady do gry - Gdzie szukać juniorów?
Lepiej po prostu ściągnij sobie dobrych scoutów (w Barcelonie na pewno możesz mieć ich dużo)do kążdego regionu (np Skandynawia) lub do ważniejszego kraju (np Francja, najlepiej te, które wymienił Jacko). Ustawiasz, że mają szukać zawodników do lat 16,17 (jak tam chcesz) i zaznaczasz żeby potencjał był co najmniej 3 gwiazdki. Zawsze to działało, chociaż ten scouting FM 12 leży, więc ciężko Ci będzie znaleźć wszystkich odpowiednich takim sposobem. Spróbować nie zaszkodzi. No chyba, że będziesz szukał na piechotę jak napisał Azi ale musiałbyś mieć sporo cierpliwości.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.