Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

PabloBarca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.03.2012 19:26    #3841     Sufler - Porady do gry - Delac pozwolenie o prace.
Delac jak wiecie to młody utalentowany Golkiper Chelsea. Który jest wyp. do (Czeskie Budzejowice ??).
Zaczynajac gre Chelsea w tegorocznego fm. Kompletnie o nim zapomniałem, przez Courtisa ;). Jednak po sezonie wrócili obaj, moje szczescie nie trwało długo gdyż Delac nie moze dostac pozwolenia na prace i tu jest moj problem.
pytania.
1. Delac spedził 316 dni w WIELKIEJ BRYTANI z 1825 potrzebnych do obywatelstwa.. trzymac go w Klubie czy sprzedac ?..
2. obywatelstwo WIELKIEJ BRYTANI dostaje piłkaż grajac w Szkocji, Angli, Wali i Irlandi Pł. czy musi spedzic pełne 1825 dni np. w ANGLI ..

p.s. koncze juz drugi sezon i nikt go nie chce wyp. nawet nie chce pojsc do klubu partnerskiego Vitesse. ;)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Nie bardzo rozumiem w czym przeszkadza zimowe uaktualnienie transferów, skoro można wybrać bazę domyślną, ale to mało istotne.

Reprezentacja Niemiec i Japonii działa ok, czy są szaraki?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

MaTX Partyzant

Tak, łatki od zawsze przeszkadzały mi w grze. Najbardziej te z zimową aktualizacją -.-

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
12.03.2012 15:38    #3844     Sufler - Porady do gry - Talenty.Gram Realem Madryt
Tu sie pytamy o takie cos. http://www.cmrev(...)page=371
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

GloomyRaven Partyzant

Dzięki miSiek ;) Pomogła zmiana skórki - troszkę szkoda ... przyzwyczajenia do starej ALE teraz mam http://sejus(...)bie-a-co - POLECAM ;)
Blue is the colour!

repus Młody aktywista

10.03.2012 21:17    #3846     Sufler - Porady do gry - Obrońcy
[quote=sz4rlej]podejrzewam, że ten gość z dryblingiem 7 jest jest bardzo szybki, a ty grasz z wysoko ustawioną linią obrony, twoi obrońcy są wysocy i mało zwinni a do tego powolni

Lekarstwem jest gra bardziej cofniętą linią obrony, kupno szybkiego i zwinnego obrońcy[/quote]

Obrońcy mają szybkość na 11-14 a obrona na normalnie. Aż szkoda mówić, wpakowali mi 3 gole już.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Akontipus Partyzant

Rzuty rożne to istotna część futbolu i oczywiście FMa. Moje drużyny raz strzelają z rzutów rożnych po 15-20 bramek w sezonie a innym razem 5-8. Dlatego byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedzi.
Żeby oszczędzić komuś pisania pokrótce opisze co wiem na ten temat.

Od mniej-więcej dwóch Fmow gram z jednej strony rzuty rożne "na dalszy słupek" (piłka dochodząca) a z drugiej "krótkie rozegranie".

W "NDS" konczącym jest oczywiście ktoś z największą skocznością, główkowaniem a także opanowaniem i grą bez piłki.

Przy krótkim rozegraniu piłkę dostaje zazwyczaj zawodnik z wysoką sumą skilli takich jak kreatywność, podanie, decyzja, dośrodkowanie i także drybling.

Skoczni dobrze, grający głową zawodnicy atakują dalszy i bliższy słupek a także przeszkadzają bramkarzowi. Przed polem karnym stoi ktoś z dobrym strzałem z dystansu i przyjęciem piłki (choć przyda się też siła fizyczna i defensywne atrybuty by zamknąć kontratak już w pierwszej fazie). Boczni obrońcy, którzy u mnie są zazwyczaj karłami lecz z dynamitem w nogach, są cofnięci do obrony.
Tak wygląda w skrócie mój "master plan" na rzuty rożne. Jednak mam spore wątpliwości co do "near post flick on", "atak z głębi pola" i czy w ogóle warto ustawiać kogoś na krótkim słupku. Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję. PZDR

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.03.2012 21:23    #3848     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy
[quote=leo21]http://www.cmrev.com/sufler/problem/21703,Zawodnicy-_-szukam-_-kupie-_-wypozycze_-Sztab-szkoleniowy-_-szukam.html?page=370
[/quote]

Podbijam, zamykam.

leo21 Młody aktywista

08.03.2012 19:07    #3849     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy
http://www.cmrev(...)page=370
Ale chyba tylko Macheda się tak naprawdę przyda bo Tello i Coquelin są w FM 12 trochę słabsi niż w rzeczywistości. Choć to zależy też czy są Ci tak naprawdę potrzebni.

Valdi91 Młody aktywista

Nie zawsze warto ich słuchać. Sztab szkoleniowy w dupie ma Twój styl gry, więc jeśli będziesz wszystko akceptował, może okazać się, że styl gry zawodnika gryzie się z przydzielonymi mi zadaniami w Twojej taktyce, przez co nie będzie grał na optymalnym poziomie. Niektóre rady są przydatne, na trening innych szkoda męczyć zawodnika. Musisz sobie dokładnie przeanalizować, czego oczekujesz od danego zawodnika i uczyć go tych zagrań. Niektóre polecą Ci trenerzy, a z niektórymi musi być to Twoja inicjatywa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.