Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie po nieudanym epizocie w Palermo ciągnie mnie do mojej ulubinej Anglii. Pytanie tylko kim? Klub dobry, ale bez przesady, z dobrą kasą na początek i zdolnymi juniorami. Może mieć też ciekawą historię . Mam na oku Man City, Everton, Tottenham, Newcastle i Aston Villa odpada. Tottenham i Everton grają w Pucha Uefa wiec to mnie troszkę odrzuca od nich ale nie skreślam ich. Może wy mi poradzicie. FM2008 8.0.2
był - będzie - jest zawsze IKS!

Pyskaty Partyzant

[quote="Brunhoso3115"][quote="Pyskaty"]Witam.
Poszukuje jakiegoś klubu z Ekstraklasy, średniak, albo słabiak ;).
który ma jakiś talent przynajmniej jeden.
z którym w pierwszych dwóch sezonach jestem już w stanie osiągnąć jakieś puchary :).
FM 12 bez żadnych dodatków ;). 12.0.0[/quote]

Może Lechia? Stadion duży, jest Traore i jakieś talenty w szkółce

PS. Zna ktoś może słaby klub ze słabej ligi ze słabego kraju w Europie Wschodniej? Byle nie amatorzy i żeby się ciekawie doprowadzało klub do LM/LE[/quote]

Ok, spróbuje. Swoją drogą myślałem jeszcze o Cracovii, ale kiedy zobaczyłem dług się rozmyśliłem ;).

Brunhoso3115 Partyzant

[quote="Pyskaty"]Witam.
Poszukuje jakiegoś klubu z Ekstraklasy, średniak, albo słabiak ;).
który ma jakiś talent przynajmniej jeden.
z którym w pierwszych dwóch sezonach jestem już w stanie osiągnąć jakieś puchary :).
FM 12 bez żadnych dodatków ;). 12.0.0[/quote]

Może Lechia? Stadion duży, jest Traore i jakieś talenty w szkółce

PS. Zna ktoś może słaby klub ze słabej ligi ze słabego kraju w Europie Wschodniej? Byle nie amatorzy i żeby się ciekawie doprowadzało klub do LM/LE

madrid7 Partyzant

Poszukuje zespołu średniego najlepiej z ligi angielskiej. Najlepiej by było(choć nie muszą te kluby spełniac rych warunkow) żeby te kluby miały młodych zawodników dobrych juniorów bym mógl ich wprowadzac do 1 zespolu ale takze troszke pieniedzy na transfery. Chcialbym tym klubem napisac manifest i dlatego szukam czegoś nowego. Pozdrawiam i z gory dzieki.
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="TomiGNO31"]A wiadomo na jakim patchu ten błąd znika?[/quote]

Jeśli miałbyś oryginał gry to nie miałbyś problemów, bo Steam automatycznie pobierze ci "łatkę". Ja nie rozumiem, macie problemy, to kupcie sobie oryginał. Nie mów tylko, że kupowałeś grę, albo że masz steama offline, bo byś się nie pytał tylko byś już dawno miał po problemie. "Gram na czystej grze" - hahhaha nie wydali cracka do patchy. Ot szkoda!

Możecie mnie banować za offtop ale niech wszyscy się zastanowią, czy tak sformułowane pytania zadawał by człowiek, który by kupił grę? Odpowiedź brzmi NIE!

ronaldek1 Młody aktywista

22.03.2012 07:54    #3786     Inne - Piłka nożna - La Liga
[quote="Bolson"]Jordi Alba będzie grał od nowego sezonu w Barcelonie. Barca zapłaciła 15 milionów euro, co dla mnie (i pewnie dla wielu) za takiego gracza jest rozbojem. Valencii nikt tak nie oszukał od dawna, a wyprzedaż trwa. W lecie pewnie znowu kogoś pożegnają. Szkoda, bo Los Ches to mój ulubiony zespół w La Liga.[/quote]

Kurde, najpierw Silva i Villa , później Mata, teraz Alba i niedługo Soldado;/ Kurde, to jedna z moich ulubionych drużyn. Kiedyś skrzydła Vicente - Jauaqin(poprawcie jeśli źle piszę), w środku Silva:D Teraz nikogo nie ma;/
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Drinkwater Partyzant

21.03.2012 22:42    #3787     Football Manager - Świat taktyki - Świat treningu
Zdarza się, że mamy problem z treningiem . Potrzebujemy porady, chcemy przedyskutować jakąś kwestie. W tym miejscu będzie można toczyć tego typu dyskusje.

Na początek może garść linków do poradników na stronie:

Jeśli szukasz gotowych reżimów treningowych zajrzyj tutaj.
The only person standing in your way is you.

boatinovic Partyzant

21.03.2012 18:53    #3788     Inne - Piłka nożna - Serie A
Szkoda wczorajszego meczu bo była szansa na awans do finału PW a tak znów lipa.
Co do dwumeczu z Barceloną to uważam iż mimo osłabień kadrowych Milan ma szanse na awans. Wiele będzie zależało jednak od tego kto będzie zdrowy. Mecze w grupowe pokazały że Milan jest jedną z nielicznych ekip które są w stanie rywalizować z Barcą, która jest faworytem a to lepiej dla Milanu. Messi w pierwszych meczach wiele nie pograł i teraz też tak będzie.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
21.03.2012 18:10    #3789     Inne - Piłka nożna - La Liga
Jordi Alba będzie grał od nowego sezonu w Barcelonie. Barca zapłaciła 15 milionów euro, co dla mnie (i pewnie dla wielu) za takiego gracza jest rozbojem. Valencii nikt tak nie oszukał od dawna, a wyprzedaż trwa. W lecie pewnie znowu kogoś pożegnają. Szkoda, bo Los Ches to mój ulubiony zespół w La Liga.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote="TheDoc"]Zainspirowany poradnikiem Jacko o planowaniu kariery sam chciałbym zbudować zespół od podstaw. Trochę głupio mi jednak kopiować dokładnie pomysł i brać Celte Vigo. Dlatego szukam podobnego klubu z małymi wymaganiami:

- stadion w miarę pojemny (miło by było 20-30k+)
- dobra szkółka juniorów
- najlepiej 2 liga

(Chociaż i tak pewnie skończy się na tej Celcie ;) )[/quote]

Leeds United.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution