Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
31.03.2012 20:28    #3751     Sufler - Porady do gry - Talenty(sezon 2012-13)
Od tego jest odpowiedni dział. http://www.cmrev(...)#p169089
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
31.03.2012 16:30    #3752     Sufler - Porady do gry - Restart meczu
@bugi
akurat ja mam na odwrót - FM'ik lubi generować "kryzysy" - ale to nie jedno- czy dwumeczowe, ale jedzie od razu z grubej rury. Prosty przykład - gram City, 6 sezon, zamiatam resztę drużyn po kątach. W tym sezonie postanowił mi przeszkodzić LFC - szło mu dobrze, wypracował 3 pkt przewagi w bezpośrednim spotkaniu i trwał tak aż do 25 kolejki. A potem dostał takiego łupnia od gry, że na 4 spotkania ze Swansea (okolice strefy spadkowej) przegrał 3x (i to pomimo gry mocnego składu - wyleciał tylko Benzema). I dupa, z +3 zrobiło się -8 pkt przewagi. U siebie często mam tak, że mecz za pierwszym razem idzie beznadziejnie (np. 0:3 z Newcastle w domu, najmocniejszym składem i zawodnikami w formie), a po restarcie nagle gładko wygrywam, nierzadko pakując i po 5 goli. What's the deal ?
@wujeks
Nie ma na to metody, próbuj po prostu do skutku. Durna zero jedynkowa gra zamierza po prostu zrobić wszystko, żebyś przegrał i to pomimo swojej przewagi. Kiedyś dla własnej ciekawości zaparłem się Auxerre z GB (chyba drugi sezon w 2010 albo 2011) - gra poddała się, chociaż dopiero w okolicach 20 powtórki. Warto spróbować, jeśli jesteś uparty albo po prostu masz zacięcie do tego, by nie ustępować ;>

Bobilo Partyzant

31.03.2012 13:48    #3753     Sufler - Porady do gry - Zatrzymanie Kagwy
Dokładnie sprzedaj Kagawe bo potem jak skończy mu się kontrakt to odejdzie za darmo (U mnie tak było za darmoszkę poszedł do Interu ;( )

krawiecus Partyzant

31.03.2012 11:25    #3754     Sufler - Porady do gry - Zapelnienie trybun
Jeśli na stadion przychodzi 8-10% mieszkńców tego miasta, to jest to bardzo dobry wynik. Przecież to znaczy, że pewnie z 1/3 wogóle zainteresowanych piłką nożną przychodzi na stadion. A frekwencja pewnie będzie rosła.

Haay Partyzant

31.03.2012 11:01    #3755     Sufler - Porady do gry - Zapelnienie trybun
Witam.
Gram juz 7 sezon klubem z dosyc malego miasta bo ma zaledwie 150k mieszkancow ale uwazam ze raczej z zapelnieniem moich 22-29k miejsc na stadionie nie powinno byc problemu a jednak caly czas na moj stadion przychodz zaledwie 9-14k widzow. Nawet w meczu ktorym przeciwnikiem ktorym bylo Napoli i Tottenham w lidze europejskiej to i tak frekwencja byla 12k.
Druzyna praktycznie budowana od zera teraz juz znaczy cos na arenie europejskiej gdyz wyjscie z grupy ligii europejskiej uwazam za sukces oraz 2x kwalifikacja do ligi europejskiej poprzez lige.
Mozecie powiedziec mi jakie sa sposoby na zapelnienie trybun?? Bo niby jak sa wyniki to sa i widzowie ale u mnie pomimo dobrych wynikow ta frekwancja stoi w jednym i tym samym miejscu.
Widzialem w podpowiedziach ze mozna poprosic zarzad o zorganizowanie "dnia kibica" ale jednak w interakcji z zarzadem nie znalazlem zadnej do tej podpowiedzi pozycji.

Pozdrawiam

Amikowiec Młody aktywista

30.03.2012 20:38    #3756     Inne - Gry i komputery - Wybór smartfona
Chyba zamiast kupować 4. Sony'ego Ericssona, skłonie się ku wyborowi używanego, ale lepszego Samsunga Galaxy S, bądź jak trafi się dobra licytacja Galaxy S+. Dzięki za sugestie. Xperię X10 odrzucam ze względu na starego Andka i brak WiFi 802.11n, Mini Pro dlatego, że jest za bardzo "mini" (wiem, bo moja kumpela ze szkoły go ma i miałem szansę go sprawdzić), a szalę na korzyść Samsunga w konfrontacji z Neo V przesądza wyświetlacz Amoled. Jeszcze raz dzięki za sugestie. :)

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Jak słusznie zauważył Orzełek18 nie podałeś numer id, więc nie zrobiłem configa. Na przyszłość pamiętajcie o podawaniu numerów id jeśli chcecie plik config. Tu masz paczuszkę z dodanym configiem.

http:(...)ogos.rar
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

cubsonart Partyzant

30.03.2012 01:33    #3758     Inne - Gry i komputery - Wybór smartfona
Bierz Xperie neo V. Cud, miod i marzenie. Kumpel kupil tydzien temu, ja juz badam ebay'a. Szkoda tylko ze w belgii sa dosc drogie...

Godric212 Partyzant

29.03.2012 21:34    #3759     Sufler - Porady do gry - Zgłoszenie kadry do LE
Gram Palermo pierwszy sezon i mam problem z zgłoszeniem kadry do LE, do 3 rundy eliminacji konkretnie otóż muszę mieć w składzie min. 4 zawodników szkolonych w klubie przez 3 lata między 15 a 21 rokiem życia. Niestety mam tylko dwóch, nawet jak przeniosę rezerwy lub młodzików i ich zgłoszę to i tak nie zalicza mi i nie mogę kontynuować gry. Co robić?

bary87 Partyzant

29.03.2012 20:10    #3760     Sufler - Problemy techniczne - Baza danych
Witam forumowiczów!
Nie znalazłem rozwiązania mojego pytania w szukajce to tu zapytam. Da się w trakcie gry zmienić rozmiar bazy danych? Z ogromnej na dużą? Mam już 2020 rok i trochę mi tego szkoda, a nieźle teraz zamula.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution