Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

unnical333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2012 22:14    #3741     Sufler - Porady do gry - Frekwencja po remoncie?
1.Frekwencja wzrasta wraz ze wzrostem Reputacji, ale z tego co się orientuje ma tu także znaczenie Liczba mieszkańców twojego miasta ... tzn. łatwiej zapełnić trybuny w dużym mieście ... Po awansie do Ekstraklasy nie spodziewaj się dużego skoku we frekwencji, jedynie na mecze z mocnymi drużynami może przyjść znacznie więcej ludzi, ale kompletu w 1 czy 2 sezonie w Ekstraklasie się nie spodziewaj.

2.Pieniądze za dobry wynik (za zwycięstwo na pewno) w PP otrzymasz dopiero po zakończeniu tych rozgrywek za awans do kolejnej rundy nie dostaje się kasy.

lubieplacki07 Partyzant

[quote="repus"][quote="lubieplacki07"]potrzebuję bardzo bramkostrzelnego, skutecznego napastnika do Newcastle - końcówka 1 sezonu ale szykuję się już na 2. Chciałbym maksymalnie wydać jakieś 10 milionów ( ewentualnie troszkę przekroczyć )
Łatka w fm - 12.4[/quote]

Alberto Paloschi - za jakieś 4-6 milionów[/quote]

Dziękuję ! Przyjdzie do mnie nawet za darmo ( koniec kontraktu ) A czy mógłby ktoś polecić jakiegoś zdolnego bramkarza oraz środkowego obrońcę ?

repus Młody aktywista

[quote="lubieplacki07"]potrzebuję bardzo bramkostrzelnego, skutecznego napastnika do Newcastle - końcówka 1 sezonu ale szykuję się już na 2. Chciałbym maksymalnie wydać jakieś 10 milionów ( ewentualnie troszkę przekroczyć )
Łatka w fm - 12.4[/quote]

Alberto Paloschi - za jakieś 4-6 milionów
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

lubieplacki07 Partyzant

potrzebuję bardzo bramkostrzelnego, skutecznego napastnika do Newcastle - końcówka 1 sezonu ale szykuję się już na 2. Chciałbym maksymalnie wydać jakieś 10 milionów ( ewentualnie troszkę przekroczyć )
Łatka w fm - 12.4

malpa17ns Partyzant

03.04.2012 22:48    #3745     Sufler - Dodatki do gry - IV Liga
Witam, czy ma ktoś może informację kiedy będzie można pobrać dodatek z realistycznymi zawodnikami IV Ligi Polskiej - małopolska wschód (o ile taki w ogóle będzie). Może jest ktoś chętny do zrobienia takiego dodatku? Z chęcią pomogę w tworzeniu składów czy sztabów szkoleniowych tych nie bardzo wiem co potem w jakim programie i w ogóle. Liczę, że znajdą się osoby którym też zależy na takim dodatku. :)

Szemek Ekspert

[quote="raul.7"][quote="karolpol"]Na masę rozczarowań wiem ,że muszę się przygotować . Ale taka gra słabym klubem naprawdę nudzi ?[/quote]

Nudzi? Wręcz przeciwnie! To gra takimi klubami jak Barcelona, Real, City, United nudzi ;>[/quote]

Dokładnie, ale z drugiej strony w takim Braintree, troszkę poczekasz na pierwsze trofea ;) Jeżeli chcesz zdobywać puchary i kolekcjonować tytuły, to nie tędy droga. Zresztą, gdybyś nie czekał tutaj na odpowiedzi, tylko odpalił sobie grę, wybrał klub albo zaczął bezrobotny - to już dawno byś wiedział jak to jest.
"To tylko Internet k*rwa."

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
03.04.2012 09:10    #3747     Sufler - Porady do gry - LENO czy tER-STEGEN???

raul.7 Partyzant

02.04.2012 00:04    #3748     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
[quote="legolas czarny"]Tym razem Si chyba robi sobie z nas jaja. Moi napastnicy w 3 ostatnich meczach nie wykorzystują 8 set, a przeciwnicy oddając 5 celnych strzałów strzelają 4 bramki (na bramce mam ter Stegena, czyli dobrego bramkarza). W innych meczach strzały są najczęściej w stylu 15 do 3 dla mnie, a wyniki 1-1 lub 1 -2 dla przeciwnika. Dodatkowo inteligencja naszych obrońców została obniżona chyba do zera. Ja rozumiem zwiększyć poziom trudności, ale teraz to chyba tylko cud może nam dać zwycięstwo, bo problemem nie jest to żeby grać dobrze, tylko to, że przeciwnik oddając 3 strzały strzela 2 bramki., a nasi obrońcy nie spieszą się z tym żeby mu przeszkadzać.[/quote]

To jakaś parodia. Specjalnie zacząłem sezon Newcastle i nie miałem jakichkolwiek problemów. Wygrywałem czy to z City, czy z Liverpoolem, czy nawet z Arsenalem i Manchesterem United. Strzeliłem coś koło 80 goli i na koniec ligi zająłem 2 miejsce w tabeli ze stratą zaledwie 1 oczka do City. Były mecze po 1:0 owszem, ale 3:0 oraz 4:0 także się zdarzały i to nie tak rzadko. Przesadzacie i tyle. Jak na moje to jest o niebo lepiej ;>

legolas czarny Partyzant

01.04.2012 23:35    #3749     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
Tym razem Si chyba robi sobie z nas jaja. Moi napastnicy w 3 ostatnich meczach nie wykorzystują 8 set, a przeciwnicy oddając 5 celnych strzałów strzelają 4 bramki (na bramce mam ter Stegena, czyli dobrego bramkarza). W innych meczach strzały są najczęściej w stylu 15 do 3 dla mnie, a wyniki 1-1 lub 1 -2 dla przeciwnika. Dodatkowo inteligencja naszych obrońców została obniżona chyba do zera. Ja rozumiem zwiększyć poziom trudności, ale teraz to chyba tylko cud może nam dać zwycięstwo, bo problemem nie jest to żeby grać dobrze, tylko to, że przeciwnik oddając 3 strzały strzela 2 bramki., a nasi obrońcy nie spieszą się z tym żeby mu przeszkadzać.

seba1702 Młody aktywista

01.04.2012 13:23    #3750     Sufler - Inne - Ligi bez ograniczeń !
Najlepiej to Bundesliga z takich większych, ale tam jest problem, że w Pucharze Niemiec w składzie może być maksymalnie 8 spoza UE więc musisz troszkę uważać, ale właśnie tam jest najbardziej liberalnie
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.