Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

DeadMan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2012 20:57    #3701     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
[quote="Speed"]Po wprowadzeniu całości zaplanowanych zmian (czyli np. działu z bramkami, grą online, nową stroną manifestów itd.) oraz uporaniu się ze wszystkimi błędami, mamy w planach uruchomienie specjalnej wersji mobilnej CM Rev. Miło, jeśli napiszecie więcej pomysłów i sugestii na co kłaść nacisk w wersji mobilnej (no bo raczej nie download/grafika) i co by Was szczególnie tam interesowało. Zrobimy wtedy chudą i bardzo szybką wersję strony dostosowaną do ekranów mobilnych (jeszcze w 2012). :)[/quote]
Mam nadzieję, bo co tu porabiać w tej głupiej szkole?

yayme Partyzant

No dobra, myślałem, że już nigdy nie zaloguję się na cmrev, ale czuję się trochę sprowokowany. Osobiście sam nie uznaję kościoła jako instytucji. Nie czuję się częścią tej społeczności, bo jest mi wstyd za jej przedstawicieli, sposób działania i wygłaszane wartości. To widać - dwa tysiące lat działalności kościoła wypaczyło tę wiarę.

Staram się opierać swą wiarę na Biblii i moją własną relacją z Bogiem. Jasne, uznaję święta takie jak Wielkanoc czy Boże Narodzenie, bo nie widzę nic złego w chęci obchodzenia rocznicy zmartwychwstania/narodzin Boga, w którego wierzę. Ale nie jest to mój hołd wobec kościoła, a wobec Boga właśnie, ale także osób mi bliskich.

Dziś podporządkowanie się kościołowi i wiara w Boga pod dyktando kościoła jest oznaką ignorancji i płytkości wiary. Nie trzeba wiele, by zobaczyć, jak zepsuta jest to instytucja. Wiara to rozwój duchowy, do którego jesteśmy zobligowani przede wszystkim my sami. Taki rozwój jest możliwy tylko, gdy polega na samodoskonaleniu. Kościół w tym wszystkim tylko przeszkadza, odbierając autonomię i narzucając swój "katolicki" światopogląd. To nie jest wskazywanie drogi, a narzucanie sposobu życia.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

panda20 Partyzant

[quote="buczek93"]Mój ostatni, jakże słaby sezon w LM. Tylko 12 goli wbitych Anderlechtowi w meczu u siebie (pobicie rekordu LM i rekordowego zwycięstwa City), Tylko 6 goli strzelonych Realowi w domu i ledwie 5 goli w szaleńczej pogoni na Anfield. Kiepściutko to wygląda...
http://img84(...)824w.jpg[/quote]

Faktycznie, jak na taaaki kawał czasu taaaką drużyną to słabizna. Powinieneś mieć same wygrane.

Żeby nie było:

4 sezon Wisełką i upragniona LM zdobyta (prowadziłem już 4:0 po pięknych kontrach, ale... error i niestety tylko tak)
Mistrzostwo
SPE
W Pucharze Polski jak zwykle odpadłem na pierwszej przeszkodzie, a SPP nie ma co opisywać - pewne 2:0 z Sandecją. Mecz bez historii.

Transfery

Największe gwiazdy :)

Carlos "HiperMegaSuperMasakrator" Fierro
Anas Benson (kapitan drużyny)
Yann Sommer (sprowadzony za zaledwie 850 tys. euro, ponieważ w FC Basel nie dawali mu grać)
Gael Kakuta
Seyi Abdul
Mohamed Hajji

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
15.04.2012 21:35    #3704     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
[quote="szemek"]Masakra, nic się tu nie dzieje. Żadnych wojenek, żadnych kłótni - kompletne zero akcji. Nie ma nawet żadnej dyskusji. Człowiek coś napisze, to praktycznie zero komentarzy. Nawet pod żałosnymi wypocinami nie ma nic ciekawego. Hehm, kiedyś pod każdym manifestem wyrażającym jakąś opinię było kilka stron dyskusji, pomimo tego, że "Sufler to nie jest forum". A teraz? W końcu mamy forum - my jako maleńka społeczność wokół CM Rev - i jest cisza... :([/quote]

To dlaczego nie rozpętacie jakiejś wojenki, słynnego "flejma"? Dlaczego nikt nie napisza manifa o zjadaniu ludzi? Mnie osobiście nie przeszkadza spokój, a nawet przeciwnie - cieszy mnie, iż można w spokoju cieszyć się tematami związanymi z eFeMem bez idiotycznych podjazdów i napinek. Nadto takiego zachowania mam w World of Tanks, czy w Bad Company 2 po sieci.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

ArsenalFan Partyzant

Witam. Napotkałem problem dotyczący rejestracji zawodników w filialnym zespole Realu Madryt. Mianowicie w sezonie 2015/ 2016 objąłem pierwszy zespól Królewskich,i zauważyłem, iż Castilla awansowała do ligi Adelante. Postanowiłem kupić kilku zawodników tak jakby do pierwszej drużyny, a potem przesłać ich do Castilli. I teraz zaczynają się schody, ponieważ menedżer Castilli nie może ich zarejestrować. Dodam tylko, że są to nie tylko świeżo sprowadzeni piłkarze, lecz także grający kilka lat w pierwszym zespole Realu Madryt, czy nawet wychowankowie szkółki tego klubu. Moje pytanie brzmi: czy da się jakoś "pomóc" w rejestracji tych piłkarzy, a jeśli nie to dlaczego? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gajek22 Partyzant

13.04.2012 17:49    #3706     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Możesz zmienić przy 4-1-2-1-2 na troszkę wolniejsze, oraz dużo prostopadłych piłek RVN daj na Odgrywającego
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy."

"W życiu piękne są tylko chwile."

gelo01 Partyzant

Witam.

Chciałbym prosić o pomoc w związku z rzadko spotykanym w rzeczywistości problemem, a który występuje niestety w FM2012. Otóż chodzi o to, że grając w europejskich pucharach, moi zawodnicy w tych samych terminach są powoływani do reprezentacji (najczęściej U-21). Jako, że prowadzę klub z małym budżetem to nie mam zbyt dużego pola manewru i to na prawde przeszkadza, gdy moi kluczowi piłkarze nie mogą uczestniczyć w meczach. Czy jest możliwość, aby w tym terminie zabronić wyjazdu na kadrę zawodnikowi, albo w jakiś inny sposób zaradzić temu problemowi?? Byłbym wdzięczny za pomoc :)

Drugie pytanie dotyczy bazy danych itp. Czy orientuje się ktoś może czy gdy podczas już rozpoczętej kariery instalując jakiś patch lub łatkę zawierającą herby klubów, będą one widoczne w tejże karierze i czy nie przeszkodzi to w normalnym wczytaniu zapisanej gry?

Z góry dziękuję za udzielenie pomocy, POZDRAWIAM :)

Gajek22 Partyzant

13.04.2012 16:08    #3708     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="Kox"]Panowie, tragedia. Pomocy.
Moj Everton cieniuje od półtora sezonu, o ile w pierwszym sezonie mi to nie przeszkadało, tak teraz doprowadza mnie do szału!

http://www.picsh(...)ll/93114

http://www.picsh(...)ll/93115

Tacy piłkarze jak Anderson, Cahill, Sigþórsson i van Nisterlooy grają piach.
Doradźcie coś, bo ja kompletnie nie mam pomysłu.

Pozdro.[/quote]

jakim grasz ustawieniem? jeśli z DPŚ, to cofnij obronę, wyłącz pułapki ofsajdowe.
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy."

"W życiu piękne są tylko chwile."

Kox Partyzant

13.04.2012 16:06    #3709     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Panowie, tragedia. Pomocy.
Moj Everton cieniuje od półtora sezonu, o ile w pierwszym sezonie mi to nie przeszkadało, tak teraz doprowadza mnie do szału!

http://www.picsh(...)ll/93114

http://www.picsh(...)ll/93115

Tacy piłkarze jak Anderson, Cahill, Sigþórsson i van Nisterlooy grają piach.
Doradźcie coś, bo ja kompletnie nie mam pomysłu.

Pozdro.

szfedo Przodownik pracy

Dzięki za odpowiedzi, sprawa sama się rozwiązała ;} Wiedziałem, ze na wolnym ich nie zostawię, dlatego czekałem maks. tydzień do końca grudnia. O dziwo zechcieli w końcu podjąć rozmowy. Podpisali nowe 4-letnie umowy, co prawda trochę niska klauzula odstępności (każdy chciał około 200-300k €) no ale trzeba tego pilnować i odrzucać oferty. Szkoda mi ich było sprzedawać bo zawodnicy klasowi, a ich wartość była śmiesznie niska. O ile PŚ z łatwością bym dostał bo wyrosło ich na pęczki to dobrego szybkiego NS-a czy OL to ze świecą szukać. Szczególnie z moją 1,5 gwiazdkową reputacją ;D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution