Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Po 2-wóch sezonach PSG szukam nowej motywacji. Chcę grać bez zaglądania w edytor, save i load i inne takie triki. Chciałbym też sam tworzyć taktykę (ale jestem w tym słaby). Szukam klubu do wybicia się w świat. Interesują mnie 2 kluby z Polski : Korona Kielce i Lech Poznan . Dodam że gram w statrego FM2008 z ładką 8.0.2 . Może wymienię plusy i minusy klubów a ktoś pomoże mi wybrać bo nie mogę się zdecydować. Korona- ambitne plany, dobra młodzież (Król, Mójta, Kasztelan, Kiełb, Wilk), B.dobry skład jak na polskie warunki (Hernani, Robak, Hermes, Kowalczyk, Bonin kozak, Zganiacz Bóg), bardzo dobre finanse, lepsza reputacja, świetny stadion, nie trzeba jakoś wielce wzmacniać skład. Lech Poznań- średnie finanse, słabsza reputacja, jeden duży talent (Cueto), 2-3 dobrych graczy (Dolha, Rengifo, Kikut), duży stadion, bardzo mało i słaby sztab szkoleniowy (cały do wymiany), brak jakichkolwiek talentów, prawie cały skład do wymiany . Teraz kogo wybrać? Może ktoś nimi grał i może mi polecić . Dodam że Legia i Wisła odpadają.
był - będzie - jest zawsze IKS!

szczypior1997 Partyzant

[quote="mariaczi123"][quote="mariaczi123"]Witam .
Zacząłem grać leeds united i poszukuje dobrego rozgrywającego i szybkiego szkrzydłowego na lewą stronę
tak do 2-3 milionów Ł[/quote]

chciałbym przypomnieć że gram w FM11 na najnowszej łatce

Może jeszcze jakieś propozycje?[/quote]

Rybus tylko nie wiem jak z pieniędzmi

mariaczi123 Partyzant

[quote="mariaczi123"]Witam .
Zacząłem grać leeds united i poszukuje dobrego rozgrywającego i szybkiego szkrzydłowego na lewą stronę
tak do 2-3 milionów Ł[/quote]

chciałbym przypomnieć że gram w FM11 na najnowszej łatce

Może jeszcze jakieś propozycje?

Palimpsest Młody aktywista

26.04.2012 10:04    #3654     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Studio w Norwegii poprowadzą takie panie:

Szkoda, że nie mamy tego w Polsce:( Znacznie lepiej by się oglądało LM z taką blondynką nawet jeśli jej pojęcie o piłce jest mizerne. Na pewno studio byłoby ciekawsze niż to z opóźnionym intelektualnie(a przynajmniej sprawiającym takie wrażenie) Kowalczykiem.
@

patryk_augustow Młody aktywista

25.04.2012 23:31    #3655     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Kurde, a chciałem poświęcić moje ostatnie 50 zł i zamiast na paliwo, postawić na awans Bayernu do finału. Szkoda, ale i tak się cieszę, że będziemy mieli finał, którego mało kto by się spodziewał :)
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Forum ma to do siebie, że służy ludziom. A cała reszta zależy od nich. Nie rozumiem tylko po co ta pycha z ich strony. Każdy robi to co chce i gdzie chce. Z pierdół robi się sensacje. Szkoda czasu.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Mam takie pytanie... Pucek, ewidentnie masz jakąś wizję funkcjonowania strony, forum, nie jest to dla Ciebie kompletnie zamknięty rozdział, ale wizja samej redakcji różniła się od Twojej, to dlaczego właściwie nie wystartujesz z własnym sajtem, stroną o Football Managerze?

Kiedy na FCM głosowano czy ktoś się nadaje na moderatora i może należeć do... ModTeamu to bywały przypadki, że powstawały dyskusje, gdzie po prostu wywlekano jakieś stare sprawy. Posłużę się tu konkretnym przykładem osoby związanej pewnie z FCM i CM Rev. Seju. Swego czasu powstał tam temat jego kandydatury. Jednak nawet nikt go nie zapytał czy byłby zainteresowany, co nie przeszkodziło, by zrobić z niego niegodnego kandydata przez grupę ludzi, która miała z nim kiedyś jakiś problem. Temat po paru stronach kłótni się skończył, na tym, że sam zainteresowany nie wyraził chęci bycia moderatorem. Choć teraz zdaje się, że nim jest. No i co? Podobna sytuacja miałaby wyniknąć tutaj? Wydaje mi się, że nie trzeba być tu moderatorem by mieć wpływ na kształt forum. Wystarczy konto, a moderatorzy są raczej odpowiedni. Przynajmniej jak na razie.

btw. Łukasz, skąd pomysł na takiego nicka? Bo myślałem, że zabiegałeś raczej o skasowanie liczb :P. Jakaś symbolika thrilleru z Chyrą? :D

25.04.2012 16:49    #3658     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Pal licho mecz. Ale w finale nie zrąbie karnego, może chciał być przezorny?

W ogóle po co temu zespołowi trener? Di Matteo wywalili z West Brom, a wcześniej do finału Chelsea wprowadził Grant, który co prawda ma niemałe kontakty, w końcu zna Piotra Ś. z Łodzi, ale obecnie prowadzi tylko Partizan. Na pewno włoski szkoleniowiec nie jest świetnym taktykiem, w zasadzie jakie są jego mocne strony? Poza prowadzeniem The Blues.

Nie rozumiem, Barca to świetny zespół, tak cholernie cisnęli cały sezon. Choćby mecz z Leverkusen, no pogrom i ta po prostu baj, baj? Powiem chyba po raz 10 - Chelsea nie miała prawa przejść Benfiki, tak dobrze budowanego zespołu, który grał naprawdę fajny i radosny futbol. Oparty na konkretnych zasadach...

PS. A może Terry zrobił to by dowodzić zespołem dalej z linii? Mało sucharów, Chelsea to jedyny zespół, który awansował bez trenera. Świetne żarty, świetnym żartami, ale Terry na pewno zasiądzie w finale na ławce, a nie na trybunach.

Chester Partyzant

25.04.2012 15:42    #3659     Sufler - Problemy techniczne - Zacina się gra
Pewnie przeszkodą jest mała ilość pamięci ram. Wydaje mi się że na tą wersję fm'a to już trzeba minimum 1.5 gb żeby jakoś szło

syryls Partyzant

25.04.2012 14:13    #3660     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Burliga - rezerwowy Ruchu do Wisły, pomyśl. Jak był w Wiśle to gó*** pokazał.
Brożek podobał mi sie bardziej jako ŚP(DP) i LP z wyjątkiem meczu z Barcą. Chyba nigdy nie widziałeś Czekaja w akcji. Narazie jest to solidny obrońca w lidze, podkreślam narazie, Uryga ma wzrost, technike, umiejętność wyprowadzania piłki co jest rzadkością w piłce, sam wypowiadał się że wzoruje sie na Pique. Melikson na skrzydle fajnie wygląda w FM, ale na boisku nie widac go wogóle, oglądnij sobie parę meczy to się dowiesz dlaczego. Iliev nie jest nierówny po prostu jego wiek już nie pozwala grać super w piłkę, wlaśnie on zachował najrówniejszą formę przez cały sezon ze starych zawodników. Od Garguły lepszego można znaleść za darmo i tańszego w utrzymaniu. Kurto to ciekawy zawodnik i mlody talent ale szkoda że nie dostaje szans zresztą zasłużenie, ale kiedy odszedł Primel to nie ma kto trenować bramkarzy i to jest problem, Pareiko grał rok temu cudownie teraz ma przebłyski z gorszymi występami, Primel był dobrym trenerem niestety odszedł z przyczyn pozasportowych. Jovanic ostatnio zagrał w Młodej Ekstraklasie i spisał się nienajlepiej!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.