Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Inter, styczeń 2012.
Szukam lewego obrońcy, bo Nagatomo troszkę za słaby imo.
Kwota, tak to 15 mln Ł.
Za Pietersa wołają 20 milonów!

leo21 Młody aktywista

Też pierwszą karierę grałem ŁKS-ą i gra się nimi w chuj ciężko. Nie dość że nie ma kasy, to nawet jak się zmienia prezes to i tak kasy nie ma.
Co do taktyki to grałem 4-2-3-1. Świenie grał u mnie Artur Golański i Patryk Kubicki. Na pewno gra na kontrę i defensywa. W miarę grał Smoliński, Saganowski i Łukasiewicz. Co do staruszków to sprzedałem Adamskiego co cały czas zarząd mi wypominał. Ale koniec końców zająłem 8 miejsce a w drugim sezonie ''uciekłem'' do Lecha ;)

radosiewka Partyzant

Zaczęłam grać w FM 2012 i chciałabym poprowadzić ŁKS. Miałam długą przerwę z FM - ostatnia edycja w którą grałam jest z 2007 roku. I już dwa razy zaczynałam ŁKS-em, z mizernymi skutkami - zawsze w sparingach szło mi świetnie, ale potem już w kestraklasie miałam zerową skuteczność i tragiczną obronę. Budżetu na transfery nie ma, klub z dlugami itd. Próbowałam różnych taktyk, zatrudniłam szkoleniowców, ale nie za bardzo mam możliwość kupna jakiegoś wartego uwagi piłkarza. Grałam z taktykami wziętymi z internetu: 4-5-1 oraz JP Germany Style Tactis 2012. Jakie ustawienie polecacie do tego klubu na początek? Kogo warto uczynić graczami pierwszego składu? I co robicie z paroma starszymi piłkarzami, którzy otrzymują dużo kasy i w sumie nie są tego warci? Próbowałam ich dać na listę transferową, proponować klubom, ale nikt ich nie chce;/

Kuciapa Partyzant

Chłopcze ale musialem dojsc do 1ligi i jakie ma obiekty Spartak. nie rozumiem czym tu sie chwalic grajac dobra druzyna w 2015 pierwszy raz zagralem w lidze mistrzow i doszedlem odrazu do pol finalu ;)

Gram Olimpia Elblag mam 2017 rok z 20 mln euro na koncie i nie moge ulepszyc nakladow na szkolenie juniorow i siatki wyszukiwania juniorow od 3 sezonow z tym walcze. Zarzad mowi ze obecne fundusze nie pozwalaja na to , o co kuzwa chodzi jestem najbogatszym polskim klubem

Kuciapa Partyzant

Czesc Gram Olimpia Elblag mam 2017 rok z 20 mln euro na koncie i nie moge ulepszyc nakladow na szkolenie juniorow i siatki wyszukiwania juniorow od 3 sezonow z tym walcze. Zarzad mowi ze obecne fundusze nie pozwalaja na to , o co kuzwa chodzi jestem najbogatszym polskim klubem.

Mi chdzi o siatke wyszukiwania juniorow nie ogolnie zawodnikow co sezon dochodze to pol finalu ligi mistrzow albo pucharu euro

E: Nie jesteś tu od wczoraj i wiesz, że to nie jest odpowiedni dział do zadawania takich pytań. Założ sobie temat na suflerze. [dop. Bolson]

Kuciapa Partyzant

Czesc Gram Olimpia Elblag mam 2017 rok z 20 mln euro na koncie i nie moge ulepszyc nakladow na szkolenie juniorow i siatki wyszukiwania juniorow od 3 sezonow z tym walcze. Zarzad mowi ze obecne fundusze nie pozwalaja na to , o co kuzwa chodzi jestem najbogatszym polskim klubem.

Mi chdzi o siatke wyszukiwania juniorow nie ogolnie zawodnikow co sezon dochodze to pol finalu ligi mistrzow albo pucharu euro

Kuciapa Partyzant

Kuciapa Partyzant

28.04.2012 08:49    #3648     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z SIATKA
Czesc Gram Olimpia Elblag mam 2017 rok z 20 mln euro na koncie i nie moge ulepszyc nakladow na szkolenie juniorow i siatki wyszukiwania juniorow od 3 sezonow z tym walcze. Zarzad mowi ze obecne fundusze nie pozwalaja na to , o co kuzwa chodzi jestem najbogatszym polskim klubem

Falcon Przodownik pracy

27.04.2012 21:10    #3649     Sufler - Porady do gry - Internacional Madryt
Wygląda jak boisko szkolne pokryte tartanem. Z czymś takim się jeszcze w fm nie spotkałem
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

A myślałeś o Energie Cottbus? Sam bardzo poważnie rozważałem ich kandydaturę.

[quote="Zymon"]Po 2-wóch sezonach PSG szukam nowej motywacji. Chcę grać bez zaglądania w edytor, save i load i inne takie triki. Chciałbym też sam tworzyć taktykę (ale jestem w tym słaby). Szukam klubu do wybicia się w świat. Interesują mnie 2 kluby z Polski : Korona Kielce i Lech Poznan . Dodam że gram w statrego FM2008 z ładką 8.0.2 . Może wymienię plusy i minusy klubów a ktoś pomoże mi wybrać bo nie mogę się zdecydować. Korona- ambitne plany, dobra młodzież (Król, Mójta, Kasztelan, Kiełb, Wilk), B.dobry skład jak na polskie warunki (Hernani, Robak, Hermes, Kowalczyk, Bonin kozak, Zganiacz Bóg), bardzo dobre finanse, lepsza reputacja, świetny stadion, nie trzeba jakoś wielce wzmacniać skład. Lech Poznań- średnie finanse, słabsza reputacja, jeden duży talent (Cueto), 2-3 dobrych graczy (Dolha, Rengifo, Kikut), duży stadion, bardzo mało i słaby sztab szkoleniowy (cały do wymiany), brak jakichkolwiek talentów, prawie cały skład do wymiany . Teraz kogo wybrać? Może ktoś nimi grał i może mi polecić . Dodam że Legia i Wisła odpadają.[/quote]

Grałem Koroną. Przechodził tam Garguły, a wtedy to był BÓG, nawet Kislyak się zgodził. Choć początkowo wybrał wyp. do Betisu, ja nie odpuściłem, w zamian otrzymałem piłkarza, który rozegrał pełny sezonw Primera Division. Wybrałbym Koronę.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.