Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2012 08:37    #3621     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Petrescu zwolnili gracze, którzy płakali że ciężki treningi. Kilka lat później ten sam Petrescu bodajże CLUJ wprowadził co CL, a tam kondycyjnie wyglądali bardzo dobrze. O Legii szkoda pisać, dostali gruby szmal za zawodników , a ściągali szrot który chce gdzieś dograć za niezłą pensję do emeryturki.
W ostatniej kolejce mecz przyjaźni czyli Wisła- Sląsk ( nie chce tutaj nic sugerować), Ruch u siebie gra z Lechią, która wykopała Legie póki co z podium.

W europejskich pucharach póki co zagrają: Śląsk , Ruch, Legia.
Z ligi spadły nie oszukujmy się dwie najsłabsze drużyny: ŁKS, Cracovia.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Amikowiec Młody aktywista

03.05.2012 23:56    #3622     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Wiślacy powstańcie po porażce z Górnikiem i pokaże Wrocławianom gdzie ich miejsce, Lechici z Gdańska nie osiadajcie na laurach po wygranej z Ległą i urwijcie chociaż punkt Niebieskim, gdyż na 15. majstra nie zasłużyli sobie jeszcze teraz, a ty Lechu rozłóż Żydzew i udowodnij wszystkim, że pomimo przeszkody w postaci spóźnionego wywalenia debila zwanego Bakero możecie odnieść sukces podobny do tego sprzed 2 lat. :)

P.S. Nie miałem na uwadze obrażania kibiców ze stadionu Ludwika Sobolewskiego :)

Ostrzeżenie za "Żydzew" i "debila Bakero"
Grzechoo

WariatCFC Młody aktywista

03.05.2012 22:01    #3623     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
[quote="szemek"]Wszyscy widzieli jak Legia grała z Wisła, Lechem czy Polonią. Teraz nie mieli jaj żeby podnieść z ziemi mistrzostwo, którego nikt nie chciał. Skorża powinien podać się do dymisji, bo jeżeli nie potrafił zdobyć tytułu w takich okolicznościach i z taką drużyną (czego by nie powiedzieć, ale skład osobowy miał całkiem niezły), to kiedy mu się to uda? Marzy mi się Petrescu albo Okuka :)

E: A w ogóle to Lech ładnie pyka... chociaż z Podbeskidziem to troszkę fartu mieli i dobrego Buricia.[/quote]

Petrescu? Okuka? Ta banda jebanych pizd hańbiących Legię, po pierwszym treningu płakała by z bólu. Nauczyli się od Skorży, że nieważne jak chujowo grają, to i tak od pierwszych minut wyjdą (Radović, Żyro, Kucharczyk, Astiz, Jędrzejczyk, Wawrzyniak, Vrdoljak do odstrzału). TO JEST SKANDAL, ŻEBY NA 5 KOLEJEK PRZED KOŃCEM, MIEĆ 5 PUNKTÓW PRZEWAGI I TO ZJEBAĆ!!!

Skorża, szkoda mi słów na Ciebie.

Przepraszam za mocne słowa, ale jestem nabuzowany. Najpierw majówkę zjebali, a teraz to. 7 meczy bez zwycięstwa...

Wybaczam mocne słowa, niemniej nie mogę przejść wobec nich obojętnie.
Grzechoo
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Szemek Ekspert

03.05.2012 21:10    #3624     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Wszyscy widzieli jak Legia grała z Wisła, Lechem czy Polonią. Teraz nie mieli jaj żeby podnieść z ziemi mistrzostwo, którego nikt nie chciał. Skorża powinien podać się do dymisji, bo jeżeli nie potrafił zdobyć tytułu w takich okolicznościach i z taką drużyną (czego by nie powiedzieć, ale skład osobowy miał całkiem niezły), to kiedy mu się to uda? Marzy mi się Petrescu albo Okuka :)

E: A w ogóle to Lech ładnie pyka... chociaż z Podbeskidziem to troszkę fartu mieli i dobrego Buricia.
"To tylko Internet k*rwa."

Sh0cKeR Partyzant

03.05.2012 21:04    #3625     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Czy wystarczyło odejście trzech zawodników by już ten zespół stracił wiarę w końcowe mistrzostwo? Szczerze wątpię. To zdecydowanie wina trenera. Ja myślałem że jednak ten zespół coś z nim osiągnie. Wydawało mi się że dobrze myślałem. Jednak jest końcówka sezonu i widać że ten szkoleniowiec nie radzi sobie z presją. Nie rozumiem ludzi którzy typują go na selekcjonera. Lepszym już jest Smuda.
Koko koko Euro spoko. ;)
.

zoxks Partyzant

03.05.2012 17:15    #3626     Sufler - Porady do gry - Problem z datą
Witam,otóz ostatnio mam problem z internetem i dlatego zaczałem grać w gre FM 2006.

Niestety nie wiem ale z jakiś powodów kiedy następuje 5 czewiec 2008 r. w grze gra się zawiesza i jest brak odpowiedzi.
Myślałem że to coś z kompem, zrobiłem formata zainstalowałem ponownie wrzuciłem save'a i nadal to samo.
Czy komuś z was się to już zdarzyło i sobie z tym poradził?

Bo szkoda 3 sezonów,a co najgorszę boję się ze jak zacznę kariere ponownie to zas w czerwcu 2008 roku mi się zawiesi gra :(

Quaste Partyzant

Szukam jakiś dobrych szkoleniowców do Lecha Poznań 1 sezon.

Cams Partyzant

DeadMan

Damiao jest genialny, z tym że troszkę trzeba za niego wyłożyć. Doumbie też polecam.

Szemek Ekspert

03.05.2012 12:33    #3629     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze wczytaniem gry
Już miałem napisany manifest o tym, że padł mi sejw. Ogólna żałoba pomieszana z totalnym wkurwieniem, w końcu poświęciłem na tę grę mnóstwo czasu. Okazało się, że wystarczyło zwolnić troszkę miejsca na dysku i voila - nadal mogę grać :)
"To tylko Internet k*rwa."

Lukkas10 Partyzant

Szukam młodych max 23-letnich środkowych obrońców do Chelsea. Warunki jakie muszą spełniać to: zawodnik wyszkolony w Anglii oraz to, że nie będzie stroić fochów, że nie gra tak często jakby chciał. Szukam w nich zmienników dla podstawowej dwójki graczy. Mają być w mojej hierarchii na 3 i 4 miejscu. Cena w zasadzie nie gra roli :D

(Fm 12)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution