Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@Jacko
Masz rację. Faktycznie ustawiłem mu maksymalną ofertę wyjściową. Zrobiłem tak bo były plotki, że pójdzie za 10M Euro, co na pewno chciwy Jarosz by przyjął. Ale to jest dziwne w takim razie. To komu bym nie ustawił wyjściowej kwoty maksymalnej, czy będzie to nawet beznadziejny junior warty 100k, to w momencie wystawienia takowej będą plotki o kwotach rzędu dziesiątek milionów? Troszkę to głupie.

By nie być gołosłownym;) , tutaj Romek w pełnej krasie, warto zwrócić uwagę zwłaszcza na statystyki

@

GrzegorzK Partyzant

Ja ściągnąłem do Fiorentiny 19 latka (lewy obrońca) miał mi się spokojnie rozwijać w U-21 i tu jeszcze w 1 sezonie rywalizował o miejsce w składzie a w wieku 20 lat wygryzł niezłego w dobrej formie Pasquala. chłopak gra w Novarze i gra podobnie do Piszczka. Lubi się zapuszczać baaaardzo na połowe rywala. (Jak na statystyki pomeczowe się patrzy na przeciętne pozycje to czasem jest na równi z moim lewym pomocnikiem) Ma troszkę braki w defensywie, ale jest szybki i to w miare nadrabia. Nie mam zrzutów ani już tego save'a, ale pamietam jak grał :D. Warty był podajże 3-5 mln przy zakupie a jak kończyłem przygode z Violą, jego cena rynkowa wynosiła 18-20 mln (miał 23 lata). Później go już nie śledziłem, a żałuje teraz :D

Amikowiec Młody aktywista

@Speed próbowałem już tych "myków", ale nawet, gdy miałem włączone GG to zużycie ramu nie przekraczało 55 % (zużycie monitorowane programem Memory Cleaner). No nic to czeka mnie reinstall W7, a wtedy to zadziała. Gorzej, że nie mam teraz ani czasu (kilka klasówek do napisania w nadchodzących tyg. + artykuły o F1 na stronę szkoły do zrobienia), ani chęci (tracę ją na samą myśl o robieniu backupów danych :)). Dam wam po pomocnym za dobre chęci :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Teraz nie było wyboru. No i tak musieli to wprowadzić. Ale to jest wina liberalnego rządzenia. Ciągłych ulg dla będących na garnuszku państwa, czyli de facto, obywateli. Policja, wojsko. Dlaczego pracowali tak krótko? 40-letni chłop, w sile wieku, na emeryturze. Co najmniej dwa tysiące miesięcznie... mogli sobie potem dodatkowo pracować, nawet firmy pootwierać, wykonujące zlecenia dla wojska czy policji. Niekoniecznie na siebie. A teraz my zapłacimy za ich lekkomyślność.

Jak przyjdzie czas wyborów to sprawdźcie kto był u władzy w latach 90. i na początku XXI wieku.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

magic10rm Partyzant

11.05.2012 16:10    #3595     Sufler - Inne - ceny biletow i karnetow
;))

To czy chcesz stawiac na piłkarzy po 30 zależy tylko od ciebie. Jeżeli jenak chcesz wiedzieć, ja gdybym prowadził twój klub, to stawiałbym na nich.
Jednak wraz z awansem do kolejnych lig, stawiałbym na coraz młodszych. W pierwszej kupywałbym tylko piłkarzy do 23roku zycia - taki mam system w tej grze i nie wyobrażam sobie robic tego inaczej. Pamiętaj o szkoleniu własnych piłkarzy i o dawaniu szan tym najbardziej utalentowanym.
Co do medialnych gwiazd - trafiłeś w sedno z tym Nihatem czy Rivaldo, ale problem w tym, że taki piłkarz nie przejdzie do Ciebie za żadne pieniądze świata. Moze to wada tego FMa, ale po prostu nie beda chcieli przystąpic do negocjacji.

magic10rm Partyzant

Mi imponuje ;)
Szkoda tylko ze nie do zera, byłoby ładniej.
pozdro
E: Pierwsze i ostatnie przypomnienie dla Ciebie. Mamy tu miejsce tylko na screeny, a nie na takie komentarze. Pochwały ślemy przez donosy. [dop. Bolson]

kamilm Partyzant

10.05.2012 18:53    #3597     Inne - Piłka nożna - Śląsk Wrocław
Mnie też troszkę irytuje Solorz przecież to jeden z najbogatszych polaków dosłownie czołówka, ale zawsze to są jego pieniądze :) szkoda ja myślę, że może się troszkę rzucić na transfery inaczej Lenczyk będzie zastanawiał się nad odejściem tak mi się wydaje. Ja myślę, śląsk obecnie potrzebuje 2 środkowych obrońców, 1 prawego obrońcę, tak jak wyżej ktoś wymienił skrzydłowy i klasowy napastnik. Gdyż, odszedł Fojut, Celeban odejdzie. Jeżeli nie rzuci kasą Solorz to myślę, że nawet taki Ukah ich ratuje zawsze to w miare solidny ligowiec. Panka w sumie nie ma szans w środku Kaźimierczakiem, Milą i Elsnerem. A Dudu mimo wszystko by się przydał, bo po tej rundzie ten cały Mraz mnie jakoś pozytywnie nie zaskoczył.

serotonin Partyzant

10.05.2012 16:25    #3598     Sufler - Inne - Ulubiony klub w czasie rozgrywki
Trzeba przyznać, że pod tym względem FM jest bardzo ubogi. Prowadzisz klub zdobywasz trofea, doprowadzasz go do globalnej reputacji i jesteś zaledwie ulubieńcem. W rzeczywistości już dawno twój pomnik by stał pod stadionem i nazywano by twoim imieniem ulice lub trybuny na stadionie.

Trochę szkoda, że FM ma tak słabo rozbudowany profil menedżera chciałbym aby kiedyś trochę to rozbudowali i zrobili jak w FIFIa Manager

orginal98 Partyzant

Aston Villa 2011/2012

Premier League http://zapod(...)png.html
Puchar Anglii http://zapod(...)png.html
Carling Cup http://zapod(...)png.html
Transfery http://zapod(...)png.html

Najlepsi juniorzy pochodzący z mojej szkółki:
http://zapod(...)png.html
http://zapod(...)png.html

Valdi91 Młody aktywista

10.05.2012 13:55    #3600     Sufler - Inne - Trener 1 zespołu
Determinacja, poziom dyscypliny, motywowanie - to są najważniejsze atrybuty trenerskie. Jeśli dany szkoleniowiec będzie miał np. trening bramkarski na poziomie 20, a powyższe cechy mentalne na poziomie poniżej 11 - nie będzie dobrym trenerem. Jeśli te 3 atrybuty są powyżej 14-15 to jest to już porządny fachowiec. Tak jak kolega wyżej Ci napisał - użyj tego kalkulatora do określania poziomu trenera. Ale jeśli widzisz niskie atrybuty determinacji, motywowania i poziomu dyscypliny, to już wiesz, że nie jest to szkoleniowiec wysokiej klasy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.