Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Pyskaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.05.2012 18:10    #3571     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
Kurde jednak mój problem przy twoim magic10rm jest malutki :(. Stary współczuje Ci, ale też nałogowo w to gram ( czyli spanie, szkoła, Fm.........chwila nauki, spanie.) ;).
Zgadza się Bolson nie mam zamiaru zmieniać klubu, bo wiem, jaki w nim potencjał drzemie :). Tylko dupowatego menadżera mają, ale postaram się polepszyć, w czym z resztą mam małą pomoc :).

Szemek Ekspert

16.05.2012 13:12    #3572     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
[quote="magic10rm"]powinienem rzucić szkołe, pracę czy może dziewczynę?[/quote]

Zdecydowanie powinieneś rzucić pracę, zabiera Ci za dużo czasu, który mógłbyś poświecić grze :) Ewentualnie poświęć trochę snu, ja kiedy mam na rano to sypiam po 4 godziny, przez to cholerstwo - "jeszcze tylko jeden mecz", "byle do okienka" i takie tam.
"To tylko Internet k*rwa."

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.05.2012 12:40    #3573     Sufler - Problemy techniczne - Błąd wczytywania gry
Może być tak że save jest uszkodzony. Spróbuj zmienić mu ręcznie nazwę i zrobić nową bazę. Błąd ten dalej występuje?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

magic10rm Partyzant

16.05.2012 09:44    #3574     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
a ja mam gorszy problem. najgorszy z mozliwych. Wasze problemy przy moim są niczym. Kocham Football Managera. Nie, to nie jest sedno mojego problemu a tylko wprowadzenie. Kocham Football Managera i grac w niego nie mogę. Do tej pory (zanim dostałem pracę) grałem nałogowo i oporowo, póki widziałem monitor albo nie zemdlałem. A teraz nie gram od miesiąca. Czyż to nie tragiczne?
Juz wyjaśniam, pracuję jako informatyk od 8 do 17. Rano więc nie pogram, bo śpię, po południu nie mam czasu, na 18 jestem w domu. Obiad, potem kolacja i znowu do spania. W weekendy spotykam sie z dziewczyną albo co 2tyg mam zajęcia zaoczne w szkole. To też komplikuje mi sprawe. Jak myślicie - powinienem rzucić szkołe, pracę czy może dziewczynę?

Falcon Przodownik pracy

[quote="sanki88"]Siema, szukam klubu słabego, najlepiej z jak najniższej ligi, ale żeby już na starcie miał rozbudowaną dosyć dobrze szkółkę (chcę po kilku sezonach opierać skład w większości na wychowankach). No i żeby był z rozwiniętego kraju- grałem kiedyś radzionkowem i zrobiłem potęgę na skalę krajową, ale własnie ze względu na status naszego kraju, czyli "rozwijający się" w pewnym momencie wszystko hamuje i pewnego poziomu już nie przeskoczysz. Mimo wygranych w LE z Celtikiem, Zenitem, remisach w LM z Milanem, Porto i kilkoma innymi potentatami. Pozostałe kryteria nieważne, tylko żeby klub spełniał te dwa przedstawione.[/quote]

TSV, Celta, Bari, Brescia, Monaco, Nantes, Havre AC, Rc Lens.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

sanki88 Partyzant

Siema, szukam klubu słabego, najlepiej z jak najniższej ligi, ale żeby już na starcie miał rozbudowaną dosyć dobrze szkółkę (chcę po kilku sezonach opierać skład w większości na wychowankach). No i żeby był z rozwiniętego kraju- grałem kiedyś radzionkowem i zrobiłem potęgę na skalę krajową, ale własnie ze względu na status naszego kraju, czyli "rozwijający się" w pewnym momencie wszystko hamuje i pewnego poziomu już nie przeskoczysz. Mimo wygranych w LE z Celtikiem, Zenitem, remisach w LM z Milanem, Porto i kilkoma innymi potentatami. Pozostałe kryteria nieważne, tylko żeby klub spełniał te dwa przedstawione.

Pyskaty Partyzant

15.05.2012 18:09    #3577     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
Ja pier...ole kolejny raz msuzę się wyżalić, że obrońcy - Baines, Jagielka, Heitinga, Romario, którzy powinni być murem dają dupy jak prostytutka na ekspresowych. Kur..a ile razy można jeszcze to znosić..... Te pizdy nie umieją piokryć nikogo i biegają i patrzą się jak grają, ja pier..ole ustawiam taktyke http://www.cmrev(...)na_.html i co ? I dają dupy ! ...
I PODKREŚLAM JEST TAK ZE WSZYTSKIMI (!) MOCNYMI KLUBAMI (Chealsea, Arsenal, Man Utd, City..). Nie wiem, proszę o jakąś radę na pw czy coś, bo ja na tą chwilę tylko z flaszką u boku mogę z nimi grać.

baross Partyzant

15.05.2012 16:18    #3578     Serwis - Społeczność - Tutaj się witamy
[quote="Palimpsest"]Tak jak w tytule tematu, można się przywitać i napisać parę słów o sobie. Ja pierwszy, senior na forum 27 lat zamieszkały w Krakowie, w FM-ie świeży bo gram od CM-a 03-04. Mimo wieku(i wzrostu;) ) wciąż zdarza mi się sporadycznie porzucać do kosza. Kibic Wisły, ale darzę też sympatią rywala zza Błoń. Szczęśliwie żonaty, pracuje usilnie nad potomstwem;)[/quote]

Na jakim osiedlu mieszkasz jeśli można wiedzieć?:)

Ja podobnie jak wyżej, mieszkam w Krakowie, kibicuję Wiśle Kraków. Przygodę z FM zacząłem od FM 08 :)

Palimpsest Młody aktywista

15.05.2012 09:59    #3579     Serwis - Społeczność - Tutaj się witamy
Tak jak w tytule tematu, można się przywitać i napisać parę słów o sobie. Ja pierwszy, senior na forum 27 lat zamieszkały w Krakowie, w FM-ie świeży bo gram od CM-a 03-04. Mimo wieku(i wzrostu;) ) wciąż zdarza mi się sporadycznie porzucać do kosza. Kibic Wisły, ale darzę też sympatią rywala zza Błoń. Szczęśliwie żonaty, pracuje usilnie nad potomstwem;)
@

magic10rm Partyzant

15.05.2012 09:18    #3580     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
To zależy od zawodników jakimi dysponujesz. Ja kiedy zaczalem rozgrywke Realem już od pierwszego sezonu przeprowadziłem rewolucje. Pozbyłem sie połowy piłkarzy takich jak Kaka, Alonso, Arbeloa czy Altintop a na ich miejsce sprowadziłem nowych, dużo młodszych o ogromnym potencjale. Styl mojego zespołu to ofensywa. I taka też właśnie jest filozofia mojej taktyki. Kontroli, kontrataku, przewagi liczebnej uzywam tylko w kryzysowych sytuacjach. Na co dzień króluje filozofia ofensywna, niezależnie czy to mecz u siebie, czy moze spotkanie wyjazdowe. Jednak jest to kwestia właściwego zbalansowania zespołu. Przewagi liczebnej nigdy nie traktowałem jako stylu gry, który mógłby okazac się podstawowym. Z definicji wynika, ze jest to tzw. gonienie wyniku. W koncówkach spotkań lub w sytuacji kiedy musisz dużo strzelic żeby awansować w dwumeczu. Tak jak z przysłowiową kołdrą, jeżeli postawisz na całkowity atak i przewagę w przodzie, z tyłu zrobi się dziura co rywale mogą skutecznie wykorzystywać a ciebie doprowadzac do frustracji, dlatego też na twoim miejscu zaniechałbym ustawianie tej filozofii i ograniczył jej wykorzystanie do sytuacji kryzysowych.
Dalej wspominałeś o treningu. CM 03-04 był moim ostatnim w którym sam tworzyłem reżimy. Skupiam się na doborze trenerów, organizowaniu sparingów, przydzielaniu szkoleniowców, ale samym reżimem się nie zajmuję. Najlepszy jest TUG o którym mówisz. Nie stosuje żednych treningów presezonowych. Zwiększam intensywność w ustawieniach taktyki do maximum, organizuje 10 sparingów i czekam aż drużyna się zgra. Nigdy nie narzekałem na kondycję piłkarzy - nigdy ! Owszem, mam szeroką kadrę (2 piłkarzy na tę samą pozycję + około 5 kopaczy awaryjnych) ale kazdy z nich otrzymuje dużo szans, przez co się rozwija, ma wysokie morale i na prawdę pomaga zespołowi.
Real Madryt ma praktycznie nieograniczone środki finansowe, wszyscy to wiedzą. Od roku 2018 zacząłem dostawac na transfery po 800mln... Wydaje z tego czasem 2-3 miliony, ponieważ staram sie opierac drużyne na wychowankach i talantach z całego świata. Jednak zazwyczaj bilans mojego okienka to 10-15 milionów, co jest przeciwienstwem Barcelony ktora co okienko wydaje 50-60 baniek ;]
Napisze jeszcze o taktyce i kończę :)
Uzywam swojej własnej, dostępnej tutaj: cmrev.com/taktyki/fm2012/_m10_Style.html
Nigdy nie stworzyłem lepszej i czuję że w kolejnych FMach ciągle będę jej używał. Aha i kwestia ostatnia, tak, zawodnicy czasem potrzebują troche czasu zeby poznac nowe ustawienie czy zmiane filozofii. Cierpliwości :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.