Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.05.2012 15:06    #3541     Sufler - Inne - Od zera do potęgi
[quote]Ile tak około trwa modernizacja Legii tak by można było dojść do 1/4 finału LM bez żadnego farta ?[/quote]

Legia zatrudniła mnie wiosną 2014/15, a w 2016/17 byłem w ćwierćfinale LM. Tylko, że wtedy jej właścicielem był bogaty Brazylijczyk i mieliśmy troszkę kasy na przebudowę zespołu, który zdominował ligę. Poza tym ciężko zbudować silną ekipę w słabej lidze.
"To tylko Internet k*rwa."

josedratewka Partyzant

26.05.2012 16:08    #3542     Sufler - Inne - Pierwszoligowy klub i jego finanse.
No Prezes to zdecydowanie wyróżniająca się postać w Górniku ale ma spore wymagania finansowe no i trochę mnie na niego nie stać. Szkoda, że znowu na wypożyczeniu jest. :|

Co do sparingów wyjazdowych z dobrymi ekipami - czy wysokie porażki nie wpłyną znacząco na morale moich piłkarzy?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.05.2012 13:46    #3543     Sufler - Inne - Pierwszoligowy klub i jego finanse.
Organizuj sparingi wyjazdowe. Ja staram się na tym troszkę zarobić. Niekoniecznie poza Polskę. Na Wyspach mam łatwiej. City za przyjazd chce koło 300 tys. a dostać mogę ponad 0,5 mln. Szukaj w Niemczech na przykład. Tournee odradzam, mało korzystne finansowo, lepiej pojedyncze sparingi z klubami Bundesligi.

Warto przedłużyć kontrakt z Nekoulmą :)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

AdiLDZ Partyzant

[quote="leo21"]Jeśli któryś z tej 4 to chyba Borussia Moenchengladbach. Fajny, młody zespół, duży stadion a jak będą wynik to i duża kasa na transfery się pojawi :)[/quote]

Dzięki za odpowiedź. Gladbach rzeczywiście najfajniejsza drużyna i całkiem porządny skład z Reusem i Dante na czele, dlatego obawiam się, czy troszkę za łatwo nie będzie ;/

kackuj1 Partyzant

Prosze o pomoc! Szukam klubu (najlepiej z prezesem sknera i z duzym dlugiem) z dobrymi juniorami i dobra szkolka mlodziezowa, zeby w przyszlosci mogli grac w peirwszym skaldzie. Z gory dziekuje za pomoc

AdiLDZ Partyzant

Ja mam pytanko z troszkę innej beczki. Z jakich lig/państw wydają się najlepiej pasować piłkarze do Bundesligi czy też są najczęściej sprowadzani?

Oprócz rzecz jasna Niemiec najbardziej pasują mi Austria, Szwajcaria i ewentualnie Polska. Macie jeszcze jakieś propozycje?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Cosnek - siła Muńka polega na tym, że wykonuje on twórczośc autorską, opartą na własnych - bardzo dobrych tekstach do której jego koledzy z zespołu piszą dodatkowo zwykle dobrą muzykę. To, że on jako wokalista jest tragiczny, fanom tego zespołu nie przeszkadza, bo traktują to po prostu jako coś oczywistego. Tak samo, jak nie przeszkadza fanom licznych panczurskich młóckarzy w typie CKOD, Happysad czy Strachy Na Lachy, że muza wykonywana przez te zespoły jest żadna, a skupiają się na warstwie tekstowej. Ja osobiście uważam, że wolałbym po prostu sobie poczytać tomiki panów Grabowskiego/Kawalca/Ostrowskiego niż słuchać tego, co oni tam popierdują, wciskając trzy funty na krzyż do swoich poematów.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

kaseta1 Partyzant

23.05.2012 21:57    #3548     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Mecz z Wisłą olali bo mieli czterobramkową przewagę z pierwszego meczu , mecz z Szachtarem i pierwszy mecz z Chelsea zagrali nieskutecznie ( wynik nie oddaje gry zespołu). Ta twoja seria 3 remisów zawiera jeden słaby mecz, gdyż jeden to rewanż po wygranej 4:0 z Bayernem ( krótko mówiąc nie przemęczali się, bo dwumecz był już praktycznie rozstrzygnięty), drugi - dobry pierwszy mecz z Chelsea zakończony złym wynikiem i rewanż w, którym trzeba przyznać, mieli furę szczęścia.

[quote]Nie oglądałeś meczu Real-Bayern, to po co się wypowiadasz?[/quote]
Napisałem coś takiego? Jeśli nie to skąd to możesz wiedzieć? Paranormalne zdolności, szklana kula? :)

[quote] Posiadanie piłki dochodziło nawet do 85%-15%, ilość strzałów to ogromna przewaga Realu, Bayern w głębokiej defensywie.[/quote]

Piszesz o pierwszych 20 minutach drugiego meczu. Mecze z reguły trwają trochę dłużej niż 20 minut. :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.05.2012 21:55    #3549     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Wariat ma sporo racji. Ale pamiętaj, że Barca miała pewny awans i przegrała i tak pechowo. A reszta porażek to kwestia grania dublerami choćby. Co do Realu... no jak patrzyłem jak jadą z Bayernem... wg mnie zaważyło granie GD chwilę wcześniej i tyle. To wypaczyło formę Królewskich. A Bayernu mi nie szkoda. Powinni odpaść z Realem, a jak! Ale im się udało, choć pewnie odczucia są różne, ale tak samo w finale się udało Chelsea, więc nie można mówić, że Bayern jakoś wielce zasłużył, był zbyt pewny siebie. Chelsea jednak wygrało z Barcą, za co szacunek, może fuksem, ale odrobili dwie bramki co jest wspaniałym rezultatem. Tutaj nie sposób nie zauważyć, że Guardiola zajechał piłkarzy, co się oczywiście odbije na ich formę w kolejnych latach.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

WariatCFC Młody aktywista

23.05.2012 21:21    #3550     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="kaseta1"][quote="bugi42"] A co powiecie na temat 6 maja 2009? [/quote]

Strzelić gola w 93 minucie rewanżu swoim pierwszym w życiu strzałem za pola karnego - fart na miarę tegorocznej Chelsea. Z tym wyjątkiem, że pozostałe mecze łącznie z finałem były wielkim popisem Barcelony. Właściwie rewanż na SB to ich jedyny słaby mecz w tamtej edycji Ligi Mistrzów.

Też słyszycie Darka Szpakowskiego jak krzyczy : "Tak to jest ta akcja, tak to jest Iniesta, tak to jest Barca, tak to jest ten cud!", gdy myślicie o tym meczu? :)

[quote] A co powiecie na temat farta w pojedynkach Bayernu z Realem?[/quote]

Jeśli piszesz o tegorocznych półfinałach to nie wiem o co Ci chodzi. Serio.[/quote]

Oj kłamczuszku, w sezonie 2009 Barcelona zagrała jeden słaby mecz? Porażka z Wisłą, z Szachtarem, potem seria trzech remisów z rzędu w fazie pucharowej. Oczywiście o wydrukowanym wyniku w półfinale na Stamford Bridge nie wspomnisz, bo to rujnuję twoją teorię.

Nie oglądałeś meczu Real-Bayern, to po co się wypowiadasz? Posiadanie piłki dochodziło nawet do 85%-15%, ilość strzałów to ogromna przewaga Realu, Bayern w głębokiej defensywie. Wtedy Bayern miał szczęście w karnych, a w finale go nie miał. Los zabiera, to co dał. Zabrał Chelsea finał w 2009 roku, oddał w 2012.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.