Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Sorry Panowie, ale ja pierwszy podałem tytuł.

[quote="szemek"]Most Wanted? Mały ten obrazek coś. Wrzucajcie to tak, żeby było widać co na nich jest.[/quote]

Most Wanted, to oryginalny tytuł. W Polsce przetłumaczony jako "Poszukiwany". Rozumiem, że ja teraz zadaję i to ja zgarnąłem punkt. Wariat CFC, troszkę spóźniony ;)

W przypadku wątpliwości tutaj jest strona tego filmu, na filmweb i wśród obrazów z filmu, jest powyższy.
"To tylko Internet k*rwa."

ronnie93 Partyzant

Witam ! Proszę pomóżcie mi w znalezieniu odpowiedniego klubu dla siebie. Mianowicie chciałbym rozpocząc drużyną z 2/3 ligi,która kiedyś była znacząca w na europejskiej arenie piłkarskiej / czy też w danym kraju ,która ma dobrą szkółkę i talenty , i która fajnie się gra. Najlepiej żeby nie była zadłużona i chociaż trochę dobry budżet . Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy zechcieli by pomóc :)

kamiQadze Partyzant

[quote="Piech18"]Witam , od jakiegoś czasu nie potrafię sie odnaleźć w żadnym klubie.. o dziwo jedyną ligą w jakiej dobrze się czuje jest Nasza Ekstraklasa ;] I tutaj zwracam się z prośbą do was , szukam jakiegoś klubu który ma świetną młodzież i dobrą szkółke , bo to właśnie na wychowankach chciałbym opierać skład. Liga w sumie nie ważna , może być nawet jakaś niższa , bo kto wie może odnajdę motywacje w tym żeby wprowadzić ich do wyższej klasy.. ;) Finanse w miarę stabilne , oczekiwania na pierwszy sezon nie zbyt duże żeby chłopaki mogli w spokoju się zgrać. Czekam na jakieś ciekawe propozycje ;)[/quote]

Southampton - obiekty miażdżą, szkółka produkuje mega talenty, jest kasa i czas na awans do Premiership, 19 baza 20 szkółka
RC Lens - 2 liga francuska, baza i szkółka po 20
FC Sochaux - 1 liga francuska, baza 15, szkółka 19, młody skład, gra w LE
FC Nantes - 2 liga francuska, baza 20, szkółka 18
Middlesbrough - championship, 18 i 18
Watford - championship, baza 15, szkółka 16
Leeds - baza 18, szkółka 15 - klub gdzie można odnieść szybkie sukcesy
Sampdoria - serie b, boiska 18 szkółka 15, kasa na transfery, ale raczej parcie awans

Piech18 Partyzant

Witam , od jakiegoś czasu nie potrafię sie odnaleźć w żadnym klubie.. o dziwo jedyną ligą w jakiej dobrze się czuje jest Nasza Ekstraklasa ;] I tutaj zwracam się z prośbą do was , szukam jakiegoś klubu który ma świetną młodzież i dobrą szkółke , bo to właśnie na wychowankach chciałbym opierać skład. Liga w sumie nie ważna , może być nawet jakaś niższa , bo kto wie może odnajdę motywacje w tym żeby wprowadzić ich do wyższej klasy.. ;) Finanse w miarę stabilne , oczekiwania na pierwszy sezon nie zbyt duże żeby chłopaki mogli w spokoju się zgrać. Czekam na jakieś ciekawe propozycje ;)

wujekzdzicho Młody aktywista

04.06.2012 19:57    #3525     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="Jacko"]A Ty byś go sprzedał? Czasem lepiej potrzymać rok czy dwa, a potem puścić taniej. Są rzeczy ważniejsze od kasy. Skoro brali z opóźnieniem o rok, to może by zerwali umowę jak z Celebanem Szkoci.[/quote]

Chyba z Fojutem.

Szemek Ekspert

04.06.2012 13:14    #3526     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
No i proszę, my tu sobie możemy pisać, że ktoś lubi czy nie, naszych Francuzów - szkoda, że to się odbija też w kadrze

http://www.sport(...)any.html

Z drugiej strony to też ich wina, bo mogliby się nauczyć języka.
"To tylko Internet k*rwa."

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.06.2012 10:54    #3527     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
A Ty byś go sprzedał? Czasem lepiej potrzymać rok czy dwa, a potem puścić taniej. Są rzeczy ważniejsze od kasy. Skoro brali z opóźnieniem o rok, to może by zerwali umowę jak z Celebanem Szkoci.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Falcon Przodownik pracy

04.06.2012 07:55    #3528     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Tutaj masz temat do takich spraw

http://www.cmrev(...)#p172824
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

ronaldek1 Młody aktywista

03.06.2012 18:28    #3529     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
Szkoda by mi jego było za mlody na powrot do kraju. Mógłby w PSG albo znów na wyspach.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Czy ja wiem? Lolitę omawiałem w 2 LO, więc na pewno nie byłem wtedy podstarzałym erotomanem :)

8 pkt - szemek
6 pkt - Kolazontha
4 pkt. - Palimpsest, Falcon, Jacko
2 pkt. - A. De Raph, magic10rm
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, Lypton, Stanczyk

I podzielam zdanie Falcona, że fajnie byłoby jakby więcej osób włączyło się do zabawy. Chyba, że mało kto tutaj ogląda filmy :)

Zagadka tym razem troszkę trudniejsza. Sam trafiłem na ten film przez przypadek - spóźniłem się na inny seans do kina, a i tak nie miałem innych planów, więc obejrzałem ten film. I nie żałuję.

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.