Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2012 20:28    #3501     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeny
Oj Jacko, Jacko. Gdybyś założył temat dwa dni temu, to bym pokazał mojego (już ex) prawego obrońcę z Lecha. Specjalnie sprawdziłem w GS potencjał - 192. Polak. Po pojawieniu się w szkółce w wieku 15 lat wyglądał trochę jak słabszy Piszczek. Ogólnie wymiatał.

Best7 Partyzant

14.06.2012 20:18    #3502     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeny
Tego mojego scout mi polecił. 5 gwiazdek potencjału, tak więc myślę, że coś z niego będzie. Szkoda, że nie ma obywatelstwa, ale cóż. Gdy awansuję do 2 ligi myślę, że dam mu szanse w pierwszym składzie. W sumie mam kilka ciekawych chłopaków. Wolę sprowadzać takich newgenów, niż płacić bajońskie sumy za realnych piłkarzy. Zawsze staram się przeglądać zespoły w dniu pojawiania się newgenów. Zajmuję to chwilę, ale myślę, że za parę sezonów, się to opłaci. Tutaj wrzucam jeszcze 3 chłopaków:
http://speed(...)buty.png
http://speed(...)buty.png
http://speed(...)buty.png - ten gość strzelił niesamowitą bramkę przeciwko Monaco. Cudo!

Może nie są to piłkarze pokroju Messiego, ale na 3 ligę wystarczają. Pozdrawiam

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.06.2012 17:03    #3503     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeny
Szkoda, że nie ma jeszcze tematu dotyczącego zawodników tworzonych przez grę. Popularni newgeni mogą dać sporo satysfakcji znudzonym graczom, dodatkowy bodziec by grać, grać i grać... kiedyś unikałem ich jak ogień, a teraz staram się czerpać z nich jak najwięcej satysfakcji. Wychowywać, szkolić i patrzeć jak z czarnoskórego gracza z RPA za 150 tys. wyrasta wielka gwiazda piłki nożnej. A może talenty wprowadzane do zespołu z naboru? Naprawdę, daje to dużo frajdy.

Macie jakiś zdolnych newgenów? Chcecie coś napisać w tej kwestii, pokazać innym wygenerowanego piłkarza? Śmiało! Mi udało się zakontraktować już kilku młodych zdolnych, ale obecnie jedynym, który gra w składzie od czasu do czasu jest Craig Turnbull. Przyszedł na Elland Road rok temu w wieku 15 lat i tak już został... jak mawiał klasyk. Podobno tych najbardziej wykoksowanych warto od razu do 1. zespołu, co i robię.

Oto screen, mam nadzieję, że za kilka miesięcy podrzucę Wam jego atrybuty po debiucie w kadrze... a potem może jak będzie koło 30-tki? Zapraszam do dyskusji, dzielenia się opiniami i screenami. Jak sam się przekonałem, newgeny to całkiem znośny wynalazek.

Turnbull - profil - http://www.bankf(...)649.jpeg

Historii nie podrzucam, bo jako takiej nie ma. Zagrał 9 meczów w poprzednim sezonie na zapleczu Premier League, a teraz gra tyle co widać już z drużynami pokroju City, które kosi wszystkich swoją drogą... czy United.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Palimpsest Młody aktywista

14.06.2012 14:34    #3504     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Wszyscy jadą po Oranje, a według mnie zagrali całkiem przyzwoity mecz. Długimi momentami dominowali, chociaż to nieco za mocne słowo, nad Niemiaszkami. Zabrakło im szczęścia, skuteczności i nade wszystko odwagi, by nieco bardziej się otworzyć. Nie skreślałbym ich tak wcześnie. Tym bardziej, że wystarczy im wygrać dwoma bramkami nad CR7 i s-ką, którzy nie zachwycają o ile Niemcy wygrają z Danią. Niemcy również muszą walczyć o wygraną, aby nie odpaść(!!). Nie wiem jak wygląda rozkład jazdy, ale jeśli Niemcy grają mecz wcześniej niż Holendrzy, to daje tym drugim spore szanse na awans. Hmm.. chyba pora przejść się do bukmachera.
@

giallorosso Partyzant

Oglądając ostatnie wyczyny Miguela Veloso zastanawiałem się dlaczego gra w tak słabym klubie jak Genoa.

Postanowiłem tym razem zacząć grę na uaktualnieniu bazy danych i po kilku dniach nowej rozgrywki jestem juz innego zdania.
Gra się bajecznie.
Skład do delikatnej przebudowy z kilkoma mocnymi punktami (Frey, Gilardino, Papastathopoulos, Pratto, Miguel Veloso, Granqvist)
Na starcie, w zależności od naszych osobistych ambicji, przy założeniu walki o tytuł mamy budżet transferowy w granicach 30 mln euro i 40 mln euro budżetu płacowego.
Doskonała baza treningowa.
Multum młodych, perspektywicznych zawodników na wypożyczeniach (Destro, Acquafresca, Perin, Ribas).

Z minusów - Stadio Luigi Ferraris należy do Sampdorii. Sztab szkoleniowy w większości do bani. Mało trenerów.

POLECAM GENOE.

Sebastianus Partyzant

13.06.2012 00:04    #3506     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Murawski - ulubieniec Smudy, i niestety pewnie z Czechami też zagra. Dzisiaj obrona zagrała rewelacyjnie. Cały czas powtarzano, że to nasz najsłabszy punkt, a tu proszę. Tak naprawdę Rosja nie miała żadnej stuprocentowej okazji, strasznie szkoda tego gola z wolnego.
Teraz na Czechy, wszystko zależy od nas!
A tak w ogóle to jak obstawiacie, na Czechy wróci Szczęsny czy zostanie Tytoń? Ja chyba wolałbym jednak Tytonia, zagrał dzisiaj dobrze, więc nie ma powodu go zmieniać.

Szemek Ekspert

12.06.2012 22:49    #3507     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Najlepszy mecz za kadencji Smudy. Brawo, szkoda tylko, że wcześniej nie zaskoczyli, bo można było przy takiej grze ograć Greków.
"To tylko Internet k*rwa."

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Szkoda, bo świetny film.

Vicky Cristina Barcelona? W to wątpię i trzecia opcja: Iron Man 3 bądź Hitchock? Choć te dwa to totalne strzały, nie wiem jak tam z premierami.

Jeśli chybiłem to nie mam pomysłu, za dużo ról miała Scarlett, choć dobrze, że w wersji blond, bo akurat czarnej i rudej też trochę było.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

deyu Partyzant

Sam zdecyduj. Może mamy wybrać Ci skład i sztab szkoleniowy? A do tego pokazać gdzie mają dobre żarcie i muzykę w mieście? Bądź trochę zdecydowany - bo bez tego nie będziesz dobrym "menagerem," powodzenia!

Best7 Partyzant

[quote="Limak123"]Jude Nworuh, bardzo szybki, tylko troszke wykończenie na treningu trzeba doszlifować :)[/quote]

Niestety, nie mam go w mojej bazie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.