Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
http:(...)259.png/

Dobre by było utrzymać taką formę do końca :) Szkoda tylko tej bramki straconej, fartowna po rożnym a miałbym już 13 mecz bez straty gola
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

misiek993 Partyzant

19.06.2012 13:41    #3482     Sufler - Porady do gry - Ogromny spadek skuteczności
W A-league nie ma czegoś takiego jak drużyna rezerw. Tak, mógłbym go sprzedać ale skoro miał taką skuteczność w pierwszym sezonie, to jednak wolałbym znaleźć powód jej stracenia i ją odzyskać. Kilka razy nie grał w podstawowym składzie, albo nie było go w ogóle na ławce. Spadku atrybutów nie było żadnych. Nie wiem co się dzieje. Szkoda tej skuteczności.

lavstorant Partyzant

Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;]

Arek69 Partyzant

18.06.2012 17:55    #3484     Sufler - Porady do gry - Budowa stadionu
Mam pytanie odnośnie stadionu , prowadzę Znicz Pruszków i mam dosyć mały obiekt i tu się rodzi moje pytanie . Kiedy będzie możliwość wybudowania nowego stadionu bądź cokolwiek bo chciałbym bardzo by nowy stadion był nazwany moim imieniem :)

dawidhiguain Partyzant

17.06.2012 21:34    #3485     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam osoby która zagra parę sezonów przez neta w FM'a 2012.
Jeżeli ktoś założył już serwer i można się dołączyć to też jestem chętny.
Osoba z którą chciałbym grać, to osoba która nie załamuje się po porażkach i gra dalej.
Bo szkoda twojego i mojego czasu jeżeli masz zrezygnować po paru godzinach przez jakieś głupie porażki.
Liczy się dobra zabawa, a nie kto wygra, wiadomo rywalizacja zawsze jest ciekawa i dlatego właśnie tu piszę ponieważ chcę zagrać z żywym człowiekiem a nie komputerem ;)
Ilość osób w grze jest mi obojętna !
Moje gadu 43538164

xxxBrowarekxxx Partyzant

Witam. Na jakie atrybuty patrzeć zatrudniając trenerów juniorów? i ile ich macie średnio w swoim sztabie? Bo ja u siebie nagle patrze i mam tylko dwóch. Gram Barcą.
I jeszcze jedno, dlaczego w przeciągu około 30`stu sezonów gdzie gram Barcą, nie wychował się ani 1 wychowanek do 1 składu, aby chociaż mam 3 gwiazdki, mam najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe i wyjątkowy system szkolenia młodzieży.
Dodam,że w treningach nie mam żadnych treningów dla juniorów nic porobione.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

17.06.2012 17:24    #3487     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa obiektów klubowych
Nie mogę edytować :(

Nie widziałem takich informacji w grze, może za krótko gram, bo to dopiero prawie połowa drugiego sezonu, ale u mnie nie było mowy o ultranowoczesnych obiektach, bo takie posiadam.

Sprawdzałem w oficjalnym edytorze dołączonym do gry (na Steamie), jakie wartości liczbowe ma LENS w przypadku obiektów klubowych przy zakładaniu nowej gry, a jakie ma te wartości teraz na FMRTE i one się pomiędzy sobą w ogóle nie różnią.
Moje pytanie teraz jest następujące: jak to jest możliwe, iż zarząd zgadza się na rozbudowę czegoś, co już jest rozbudowane do granic maksymalnych?
W zakładce "baza treningowa" mamy jeszcze szkolenie młodzieży i wyszukiwanie juniorów (jak sprawdziłem to w edytorze mam odpowiednio 13 i 16 jak wartości liczbowe, w FMRTE dokładnie tak samo), ale za te opcje odpowiada inna prośba do zarządu, więc tak czy tak, to nie mogło być to rozbudowane.
Jedynie co mamy w FMRTE, a tego nie zobaczymy w oficjalnym edytorze (Kleyo lub inni spece od edytora mogliby się wypowiedzieć na ten temat pewnie najlepiej), to opcja "youth academy". Możliwym jest, że to jakiś ukryty atrybut, którego nie widzimy w grze (patrz: np. lojalność), w oficjalnym edytorze też go nie widać, więc jedynym wytłumaczeniem jest bycie takiego atrybutu w kodzie gry, który się zmienia, jest na odpowiednim poziomie przypisany do każdego klubu, ale my go nie widzimy. Może to właśnie to mi się rozbudowało, no bo jak to wytłumaczyć. Musiałbym jeszcze utworzyć nową grę na nowo i sprawdzić od razu FMRTE na jakim poziomie jest na starcie nowej rozgrywki.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.06.2012 16:39    #3488     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa obiektów klubowych
Zawsze widnieje jako zrealizowane i tak samo jak odwołają z braku kasy.

A do samej rozbudowy, nie wiem czy zauważyłeś takie momenty, jak Real i Barca sobie rozbudowują obiekty i bazę, budują jakąś szkółkę i boiska i jest mowa o ultranowoczesnych za ogromne pieniądze. Rzędu kilkudziesięciu milionów.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Palimpsest Młody aktywista

17.06.2012 15:26    #3489     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Jak nie cierpię Laty i uważam, że PZPN jest winny temu, że szkolenie w Polsce leży, tak w 100 % zgadzam się z nim w tym temacie:

http://www.sport(...)cze.html
@

Szemek Ekspert

17.06.2012 15:17    #3490     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Skorża jest wolny, więc pewnie on dostanie propozycję. Szkoda, bo według mnie jest cieniutki. Chociaż może w kadrze pójdzie mu lepiej niż w klubie.
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution