Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Morethri Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Szukam klubu najlepiej z lig francuskich. Ważne żeby miał świetną szkółkę i budżet na dobrym poziomie. Reszta nie ważna.
Z góry dziękuję za odpowiedź

aldair6 Partyzant

Witam! Szukam klubu z Serie B z dobrą szkółką. Tylko żeby nie był faworytem dostania się do Serie A

Marjo_O Partyzant

odświeżmy troszkę ten temat (jeśłi są nagrody za "odkop" to przyjmę wszystko ;) )

enjoy!

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
22.06.2012 15:38    #3464     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łukasz T.........
Nie ten temat, myśle że mało kogo to obchodzi odsyłam do -> http://www.cmrev(...)#p174249
CR7

Szemek Ekspert

Idealny opis błędu :)

[quote="Petel911"]Siemka.Mam mały problem z fm 2012 ;/ Gdy włączę FM to wszystko śmiga itp ale gdy np. wejdę w obojętnie jaką osobę w sztabie szkoleniowym Fm się minimalizuje wyskakuje błąd typu że coś tam jakiś plik na C .... jest uszkodzony czy coś takiego :( Co z tym mam zrobić !!
PROSZĘ O POMOC !!! Dzięki z góry ;)[/quote]
"To tylko Internet k*rwa."

Szemek Ekspert

21.06.2012 23:36    #3466     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny Błąd :/ HELP!!
Spoko, wszystko jasne - dziwny błąd typu, że coś tam jakiś plik na C jest uszkodzony czy coś takiego i gra się minimalizuje. Bardzo dokładny opis, z całą pewnością ktoś Ci pomoże.

Może najpierw skorzystaj z wyszukiwarki i wpisz tam jaki błąd Ci wyskakuje, tylko nie, "że dziwny i coś tam na C jakiś plik" itd

Petel911 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
21.06.2012 23:19    #3467     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny Błąd :/ HELP!!
Siemka.Mam mały problem z fm 2012 ;/ Gdy włączę FM to wszystko śmiga itp ale gdy np. wejdę w obojętnie jaką osobę w sztabie szkoleniowym Fm się minimalizuje wyskakuje błąd typu że coś tam jakiś plik na C .... jest uszkodzony czy coś takiego :( Co z tym mam zrobić !!
PROSZĘ O POMOC !!! Dzięki z góry ;)

Szemek Ekspert

21.06.2012 21:32    #3468     Inne - Hyde Park - Kącik śmiechu!
Siedmioletni chłopczyk wraca ze szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybę i mówi:
- Wsiadaj do środka, dam Ci 10 zł i lizaka.
Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje:
- No wsiadaj, dam Ci 20 zł, lizaka i chipsy.
Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku. Samochód powoli jedzie za nim:
- No nie bądź taki! Moja ostatnia oferta: 50 zł, chipsy i cola.
- Oj, odczep się tato. Skoro kupiłeś matiza, to musisz z tym żyć.

Rozwaliło mnie to, zwłaszcza, że wujek ma Matiza i czasem mu "docinam" w związku z jego bolidem :)

kwadrat102 Partyzant

21.06.2012 15:20    #3469     Sufler - Inne - Wisła Kraków - problemy finansowe ??
Witam , gram w fm-a 12 Wisłą Kraków . Mam już 4 sezon . Moje osiągnięcia dotychczasowe to 4xMP , 1x 1/4 LE , 1runda LM , 1xPucharpolski , 2SPP . Głownie stawiałem na rozbudowę bazy szkoleniowej dzięki czemu teraz mam na poziomie doskonałym Obiekty Młodzieżowe , Najnowocześniejszą Baza Treningowa , Bardzo dobry system wyszukiwania młodzieży . Myślę ze na te inwestycje poszło mniej więcej 100 mln zł. Wykupiłem tez na swoją własność stadion. Do czasu finanse miałem bardzo dobre ale problemy zaczeły się robić w tym roku.. Z budżetu 40 mln zostało mi 10 a roczny bilans jest na -50MLN ZŁ . Co miesiąc mam stratę i niedługo zbankrutuje.. Poradźcie mi co mam zrobić bo sprzedać zawodników mogę ale to i tak na dłuższą metę problemu nie załatwi. Budżetu płacowego nie przekraczam ( mam zapas 200 tys zł. )

oto screen z moimi finansami:)

http://zapod(...)png.html

poradzcie co mam zrobic:) dzięki z góry:)

Szemek Ekspert

21.06.2012 13:27    #3470     Inne - Hyde Park - EURO 2012 - menedżer - dyskusje
Gratulację DeadMan :) Szkoda, że wyszło jak wyszło, może wina leży troszkę po naszej stronie, bo był za mały budżet.

"GGadaliśmy" o tym z Falconem i ciężko wymyślić sprawiedliwy pomysł na przyszłość. Dlatego uznajemy DeadMana za zwycięzcę i finito.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany dalszą zabawą, to proszę bardzo 200 mln € na 11 piłkarzy - klasyczne 4-4-2 bez podziału na pomocników i defensywnych pomocników. Wszyscy punktują do końca, za każda dziurę w składzie minusowe punkty. Bramkarz i obrona -3, pomoc i atak -2. Pozostałe punkty pozostają jak na początku. Na składy czekamy do jutra do 20.30 w temacie ze składami, później go blokuje do finału :)

Co do rangi dla DeadMana, to popytam co się da zrobić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution