Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

L.U.C Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam zamierzam rozpocząć nową rozgrywkę poszukuje klubu najlepiej z lig angielskich lub innej ligi bez ograniczeń co do ilości obcokrajowców klub z dobrym budżetem dobrą szkółką juniorską ma nie byc faworytem ligi ogólnie chciałbym przejąć klub w którym miałbym budżet na sprowadzanie juniorów i szkolenia ich na przyszłe gwiazdy fajnie byloby miec taki klub w 2 lidze angielskiej :)
Grałem Malagą i grało mi się świetnie jednak sejw mi padl po 4 latach rozgrywki i odeszla ochota na granie tym klubem odpada rowniez Anży zastanawiam sie jeszcze nad PSG , Sunderland , Fulham , Everton jednak wolalbym klub mniej "utytułowany" :)

Valdi91 Młody aktywista

27.06.2012 21:41    #3442     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trenerzy
Trenerzy pierwszego zespołu pracują ze wszystkimi zawodnikami z seniorskim reżimem treningowym. Nie pracują jedynie z juniorami, a to, czy zawodnik gra w pierwszym zespole, czy też w drużynie rezerw nie ma najmniejszego znaczenia. Analogicznie, trenerzy juniorów pracują ze wszystkimi zawodnikami, którzy mają przypisany trening juniorski, czyt. wyłącznie z juniorami. Jeśli wrzucisz sobie juniora do drużyny rezerw, nadal będzie on miał przypisany trening juniorski. Sytuacja zmienia się dopiero, kiedy przeniesiesz go do pierwszego zespołu. Możesz zatrudniać szkoleniowców na stanowisko 'trener'.Taki fachowiec pracuje zarówno z seniorami, jak i juniorami. Tak więc tutaj rolę odgrywa bardziej wiek zawodnika niż to, w którym zespole gra.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
@Palimpsest, co do struktury forum to proszę o Twoje sugestie co do niej, co do reszty - wszystko jest na liście naszych priorytetów i te drobiazgi jeden po drugim odhaczamy, tylko jest tego troszkę i nie zdążyliśmy jeszcze zrobić wszystkiego. Niemniej, ZROBIMY!! :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

repus Młody aktywista

Gość ma charakter bardzo ambitny, lat 18 i został ściągnięty z jakiegoś afrykańskiego klubu o którym nigdzie nie słyszeli, bodajże z Nigerii, a jak chce go wypożyczyć to mówi że nie, a szkoda gościa bo go sprawdzałem i potencjał -10.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

alexison99 Partyzant

[quote="sylar"]Nie grałem nimi, ale polecam Ci Malagę CF. Walka o europejskie puchary przy takim budżecie to nic w porównaniu z perspektywą podzielenia gigantów rodem ze szkockiej ekstraklasy :) Oczywiście, jeśli planujesz dłuższą karierę.[/quote]

Jeśli bym już chciał ''podzielic'' :) gigantów ze szkockiej ekstraklasy to jaka drużyna się nadaje? Hearts

alexison99 Partyzant

[quote="sylar"]Nie grałem nimi, ale polecam Ci Malagę CF. Walka o europejskie puchary przy takim budżecie to nic w porównaniu z perspektywą podzielenia gigantów rodem ze szkockiej ekstraklasy :) Oczywiście, jeśli planujesz dłuższą karierę.[/quote]

Dzięki spróbuje Malagą

sylar Partyzant

Nie grałem nimi, ale polecam Ci Malagę CF. Walka o europejskie puchary przy takim budżecie to nic w porównaniu z perspektywą podzielenia gigantów rodem ze szkockiej ekstraklasy :) Oczywiście, jeśli planujesz dłuższą karierę.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
26.06.2012 11:23    #3448     Inne - Hyde Park - Karczma pod Skojarzeniami
Szkoleniowiec
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Niklas Młody aktywista

25.06.2012 23:06    #3449     Inne - Gry i komputery - Seria Wiedźmin
Football Manager i Wiedźmin to jedyne gry, które kupuję bez względu na cenę. Szkoda, że film nie został zrobiony z podobnym rozmachem, bo mielibyśmy wreszcie hit na miarę Oscara ;-)

Falcon Przodownik pracy

[quote="Emilossss"]Polećcie jakiś klub z Francji.Chodzi mi o to,żeby miał młodą kadrę,dobrze rokującą na przyszłość.Finanse nei muszą być zbytnio wysokie.Najlepiej aby klub ten miał dobry progres i żeby po kilku sezonach można nim było walczyć o wyższe cele.Z góry mówię,że nei chce Sochaux ponieważ nimi grałem już kilka miesiecy temu[/quote]

Auxerre doskonały system szkolenia młodzieży, doskonałe bazy. Do tego Sanogo w składzie
Monaco, Nantes, Lens
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.