Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mariaczi123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam zacząłem grę fm 11 4 ligową Stalą Brzeg
potrzebuje każdą pozycje i sztab szkoleniowy
z góry dzięki za pomoc

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
07.07.2012 18:17    #3382     Inne - Sport - Tenis
Szkoda tego trzeciego seta, ale zobaczycie - jeszcze ona wygra ten Wimbledon!!
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.07.2012 16:28    #3383     Inne - Sport - Tenis
Jak wygra drugiego seta to włączę, ale coś się nie zapowiada... no szkoda. A historia sióstr Williams jest ciekawa, ich ojciec to przemądrzały buc, a one i tak się kończą. Ile może grać sportowiec na używkach? Teraz patrzę, a Venus jest rocznik 1980. Serena rok młodsza. Przecież obie grają i wyglądają na 10 lat więcej. Typowo czarnoskóra kariera. Końcówka kariery koło 30-tki, a szczyt 10 lat wcześniej. Ale wygrały sporo.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Palimpsest Młody aktywista

07.07.2012 16:23    #3384     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Ok, nie wiem gdzie to napisać, ale wrzucę to tutaj, bo jakiś związek z EURO jest. Troszkę prywaty, wybaczcie;) Jak pewnie wiecie Holendrzy mieszkali w Sheratonie w Krakowie. Pracownikom tego hotelu na pożegnanie trafiło się sporo fajnych upominków. Jako, że moja ukochana tam pracuje, mam oryginalne reprezentacyjne spodenki, prosto z zaopatrzenia Holenderskiej ekipy. Nike przyozdobiony jeszcze czymś takim: "Exclusive Product". Nie wiem co to oznacza, wydaje mi się, że jest to właśnie dowód na to, że są to spodenki uszyte specjalnie dla Oranje na turniej. Chociaż sam nie wiem, może każda seria Nike jest w ten sposób sygnowana. Jeśli ktoś jest zainteresowany to możemy podyskutować o cenie. Jeszcze mam karty każdego zawodnika z "autografami".
@

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.07.2012 16:14    #3385     Inne - Sport - Tenis
Na czym leci?

Cóż. Już jedną siostrę orżnęła, bo trudno nazwać pokonaniem... po prostu zmiotła ją wtedy z kortu. Siostry Williams się kończą, zachłysnęły się swoim bogactwem. Obawiam się jednak, że Radwańska może przegrać. Często tak jest w Polsce. Robi się szum jak się zachodzi daleko i wtedy łatwo się potknąć. Na Agnieszkę świetnie zrobiła zmiana trenera. Kwestią czasu jest kiedy zostanie liderką rankingu. Na jej drodze stoi już tylko Azarenka.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Phantom Partyzant

07.07.2012 11:44    #3386     Sufler - Edytor - Reputacja
Szkoda, że nie można jakoś szybko zwiększyć reputacji oprócz edytora :/ A tak na marginesie to on mi nawet nie działa, czyli muszę czekać aż zwiększę reputację...
"Wolałbym żyć krótko, ale w chwale, niż przez wieki w mrokach."

Szemek Ekspert

Podpowiedź po 40 minutach, od zagadki? Hehe... Szkoda, że taki niewyraźny ten obrazek.
"To tylko Internet k*rwa."

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Zbyszko z Bogdańca?
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

sadzio Partyzant

Witajcie, spotkałem się z bardzo dziwnym błędem dotyczącym tych rozgrywek, mianowicie po zakończeniu fazy grupowej nie pojawia się dalsze losowanie rozgrywek a Superpuchar Europy zostaje rozgrywany między zwycięzcą a przegranym Pucharu Mistrzów. Sytuacja nie poprawia się nawet po rozpoczęciu nowego sezonu, nadal widnieją grupy i nie rozpoczyna się nowa edycja, jednym słowem w praktyce Puchar Euro przestaje istnieć ;/ Jest to delikatnie mówiąc irytujące, czy ktoś spotkał się z takim problemem? Czy w ogóle jest jakiś sposób by to naprawić? Coś takiego zdarzyło mi się drugi raz w życiu (po raz pierwszy jeszcze w Managerze 10), wydaje mi się że może mieć to związek z używaniem FMRTE, przy czym o ile wtedy wytłumaczyłem sobie tak, że 3 drużyny w grupie w wyniku mojej pomyłki miały tyle samo punktów i awansowały co mogło spowodować bład, o tyle teraz zawsze tego pilnuję. Szkoda by było zaczynać rozgrywkę od nowa, cała zabawa polegająca na ustawianiu pucharów pod kątem ilości polskich drużyn pójdzie się trącać :(

Valdi91 Młody aktywista

05.07.2012 15:22    #3390     Sufler - Edytor - Reputacja
To o tym podeszłym wieku to prawda - w przypadku polskiej ligi. U mnie Lech sprowadził Ivicę Olića, jednak udało im się to dopiero, kiedy ten miał 36 lat. Nie przeszkodziło mu to jednak w zdobyciu korony króla strzelców i nagrody dla zawodnika roku polskiej ekstraklasy :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.