Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2012 00:22    #3371     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
Reinstall Steam'a moim zdaniem nic nie da, aczkolwiek spróbować nie zaszkodzi, a nóż. W najgorszym razie spróbuj zareklamować produkt, opisz wszystko co i jak, szanujący się sprzedawca powinien Ci pomóc. Skoro jest informacja, iż kod nie został użyty, a mimo to Steam go nie akceptuje, to coś tutaj jest wyraźnie nie tak, i jeśli reinstall nic nie pomoże, to radziłbym Ci zgłosić sprawę do sprzedającego.

Gudi9 Partyzant

w wyjściowej "11" nie może być więcej niż 7 obcokrajowców, co najmniej 2 graczy szkolonych w klubie przez 3 lata przed 21 rokiem życia i możesz 30 zawodników zarejestrować i oczywiście u-21 nie musisz zgłaszać do rozgrywek Premier Liga

Amikowiec Młody aktywista

10.07.2012 23:28    #3373     Sufler - Inne - Legenda
o ja się podpinam pod temat z legendarnym menago, bo miałem np., że w Warcie Poznań wystarczył mi mistrz kraju, a obecnie w Kolonii sezon temu wygrałem wszystko co możliwe jest do wygrania w Europie + (gdyż przyszedłem do klubu na pocz. 2013 roku, a więc w połowie sezonu 12/13) klub był w strefie spadkowej i wyciągnąłem koniec końców wicemistrza Niemiec (comeback na miarę Lenczyka i Śląska w sezonie 2010/2011 :)), a na dodatek wygrałem Puchar Niemiec i w 2015 roku wciąż jestem tylko ulubieńcem, a kroczę drogą do obrony potrójnej korony (a prócz tego na pocz. sezonu wygrałem SPE i w grudniu KMŚ). Zainwestowałem także we wszystkie askepty szkolenia, tak że Barca by się nie powstydziła moich obiektów treningowych :)

Valdi91 Młody aktywista

10.07.2012 21:43    #3374     Sufler - Inne - Legenda
1. Wygrywać, wygrywać, i jeszcze więcej wygrywać. Nie wiem czasem, czy angaż w sprawy klubu nieco nie pomoże. Sprawy typu rozbudowa bazy treningowej by podnieść prestiż, modernizacja obiektów młodzieżowych, dla zapewnienia klubowy solidnych juniorów, rok roczne zwiększanie nakładu na szkolenie najmłodszych, oraz rozbudowa bądź budowa nowego stadionu, by podnieść klubową reputację, a także zapewnić komfort oglądania meczów większej ilości fanów. No i tam rozbudowa siatki wyszukiwania juniorów i poziomu scoutingu w klubie. Po prostu angaż we wszystkie możliwe aspekty funkcjonowania klubu. Choć nawet jeśli ma to jakiś wpływ, to i tak najważniejsze są trofea.

2. Nie wiem, ale z pewnością musi być ulubieńcem kibiców, grać w klubie X lat, może jeszcze jakieś specjalne osiągnięcia z zespołem. Nie wiem, nigdy nie zwróciłem uwagi, czy mi któryś z moich obecnych grajków przeszedł do legendy klubowej, ale wątpię, bo nigdy nie prowadziłem jednego klubu dłużej niż 3 lata. W Twoim przypadku nie potrafię pomóc.

pasaran Partyzant

10.07.2012 14:13    #3375     Sufler - Porady do gry - Zasada Under-21 Liga Szkocka
Proszę o porady/opinie jak zapewnić sobie spełnienie wymogów 3 młodych graczy w wyjściowej 11. W klubie nie mam zawodników na dobrym poziomie. Juniorzy jeszcze go zaniżą.

Na rynku transferowym tylko zawodników poniżej 21 lat kupowac?
Jak "uspokoić" gwiazdę, którą będę trzymał w rezerwie kosztem juniora? (raczej nie jestem fanem rotacji w składzie)
Skupić się na wypożyczaniu młodych zawodników?
Wiadomo, że w obronie juniorom nie zaufam... więc na jakiej pozycji jest najmniejsze ryzyko?

Temat bardziej do zastanowienia, niż realny problem...

Cinek1013 Partyzant

Witajcie !
Ostatnio trafił mi się całkiem fajny newgen, postanowiłem że wykorzystam cały jego potencjał.
W związku z tym pojawiło się w mojej głowie kilka pytań.
1.Mógłby ktoś napisactaki jakby "przedział" przykładowo: 15 - 17 lat - drużyna juniorska, trening z juniorami ; 18-20 drużyna rezerw, jeśli dobry to gra z ogórkami i w pucharze; 20-22 jeśli za słaby na pierwszy skład to wypożycznie itd.
2. Czym się różni trening juniorski od treningu normalnego(tego w pierwszej drużynie), jeśli powiedzmy 15-nasto latka dam do pierwszej drużyny na trening z seniorami, który ma chyba większe obciążenie, to będzie się on lepiej rozwijał niż przy treningu juniorskim w drużynie u-19 ?
3.Czy jest różnica między graniem w pierwszym składzie a między graniem w rezerwach ? Bardzo jest to widoczne w późniejszych umiejętnosciach ?
4.Lepiej zawodnika wypożyczyc zeby grał w jakimś x ligowym klubie, czy żeby grał u mnie w rezerwach i miał zapewniony dobry trening, bazę i sztab szkoleniowy ?
5. Jeśli chce wypożyczyc zawodnika, jak dobierac dla niego odpowiedni klub aby nie przystopował jego rozwoju(wiem przede wszystkim taki żeby w nim grał, ale chodzi mi o bazę, sztab itd.)
To chyba wszystko :)
Byłbym wdzięczny jeśli ktoś by pomógł mi to ogarnąc. Zawsze mam wrażenie ze "psuje" swoich newgenków.

krisu7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.07.2012 09:52    #3377     Sufler - Porady do gry - Trening w Serie A (FM 2011)
btw Interem sie teraz oplaca grać i szkolić młodych bo ich młodzież wygrała LM, te edycje młodzieżową, także wylęgarnia talentów tam jest.

Palimpsest Młody aktywista

09.07.2012 12:00    #3378     Inne - Sport - Siatkówka
http://www.sport(...)dla.html

PZPS, całą pulę nagród rozdziela między zawodników 70% i sztab 30%! Są jeszcze ludzie honorowi. Teraz wyobraźcie sobie taką sytuację w PZPN-ie...pobudka. Co za paradoks. Związek który niszczy sport przejada nagrody na swoje premie, pensje etc. A związek który szkoli młodzież na absolutnie najwyższym światowym poziomie, zostawia nagrodę siatkarzom. Chociaż według mnie na jakąś część tej nagrody zasłużył PZPS.
@

Palimpsest Młody aktywista

08.07.2012 22:32    #3379     Inne - Sport - Siatkówka
Błogosławieństwem siatkarzy jest to, że PZPS nie korzysta z chorej "polskiej myśli szkoleniowej", tylko zatrudnia specjalistów najwyższej klasy. Nie patrzą na narodowość. To przynosi efekty.
@

mariaczi123 Partyzant

[quote="mariaczi123"]Witam zacząłem grę fm 11 4 ligową Stalą Brzeg
potrzebuje każdą pozycje i sztab szkoleniowy
z góry dzięki za pomoc[/quote]

ponawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.