Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.07.2012 14:59    #3351     Inne - Piłka nożna - Polonia Warszawa
Czyli Czarne Koszule znikają z piłkarskiej mapy Polski? Z jednej strony, szkoda. Na pewno miałem do tego klubu więcej sympatii niż do Legii. Nie wiem wydawał się jakiś taki, jakby to rzec, dostojny i z tradycją. A z drugiej strony to dobrze, że nie będzie grał w Ekstraklasie klub którego stadion był jakimś PRL-owskim skansenem.
@

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.07.2012 18:10    #3352     Sufler - Porady do gry - Legia
Takie pytania w tym temacie http://www.cmrev(...)p177173. Podaj też sumę, jaką możesz przeznaczyć na wzmocnienia. Zamykam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

crisadus Partyzant

[quote="wujekzdzicho"]Borussia Monchengladbach ma dobrych młodych. W Hiszpanii niesamowitych wychowanków ma Bilbao, ale nie wiem czy chcesz grać samymi Baskami.[/quote]

Gra Baskami mnie nie interesuję.. Chciałbym troszkę słabszy klubik, Borussią mógłbym z miejsca walczyć o puchary.
GO GO THE GUNNERS

songbilong Partyzant

Wyszkol Kucharczyka . U mnie w parze z Ljuboja (kompletny napastnik) jako lis pola karnego swietnie sie spisywal ... po 3 sezonach Bayern chciał go za 36 mln pln!!!

xBogoriax Partyzant

[quote="ambasador09"]zapomialem dodac najlepiej, jakby nie byl to faworyt do wygrania ligi, anglia , fracnja i holandia odpada. Moga byc tez slabsze np. chorwackie. W druzynie powinien byc lider, ktory bedzie pchal ja do przodu.[/quote]

Może Dundee United z ligi szkockiej? Masz tam co najmniej trzech bardzo ciekawych grajków: Johnny Russell (atak), Gary Mackay-Steven (skrzydło) i Paul Dixon (boczny obrońca).

Emeryt Partyzant

[quote="damko48"]Szukam klubu z Europy, który występuje góra na 2 poziomie rozgrywek, posiada stadion na ok. 4000 miejsc, finanse ok. 100 tys euro. Liga najlepiej z wyższą reputacją niż polska, a mniejszą od hiszpańskiej, angielskiej, francuskiej, włoskiej, portugalskiej, niemieckiej. Klub, który ma szansę co najmniej na połowę tabeli według mediów.[/quote]

Motherwell ze Szkocji

stefan1984 Młody aktywista

Świetnie się gra europejskimi potentatami bez przeprowadzania transferów do klubu. Grałem tak Arsenalem, i Wisłą Kraków, i radości było co niemiara, bo żeby wygrać ligę Angielską czy nawet Polską, trzeba było się nieźle nakombinować, i emocje były często do ostatniej kolejki. Nie przeprowadzałem żadnych transferów, ani zawodników, ani sztabu szkoleniowego, który był wzmacniany tylko przez moich piłkarzy, którzy postanowili zawiesić buty na kołku. Jedynie fizjoterapeutów musiałem sprowadzać, ale to tylko z wolnego transferu poprzez biuro pracy. Często trenerzy sugerowali mi sprowadzenie jakiegoś naprawdę interesującego zawodnika, nawet gdy całość środków na transfery przenosiłem do funduszu na płace, i tak wypatrzyli kogoś bez klubu albo z kończącym się kontraktem. No i scoutów wysyłałem normalnie, tak jakbym chciał kogoś sprowadzać, w trosce o swoich wygenerowanych w następnym sezonie wychowanków, choć do dzisiaj nie wiem, czy miało to jakiś wpływ na "jakość" regenów. Polecam gorąco taką politykę transferową fanom wielkich klubów, bo gra się w ten sposób naprawdę super. =)

Cutter Partyzant

15.07.2012 00:03    #3358     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jeżeli chodzi o mnie, to ja bym ustawił to tak:

Bramkarz: Obrona
Prawy obrońca: Wsparcie
Środkowy obrońca: Obrona
Środkowy obrońca: Obrona
Lewy obrońca: Wsparcie
Pomocnik odbierający piłkę: Obrona
Środkowy pomocnik: Wsparcie
Schodzący napastnik: Atak
Wysunięty rozgrywający: Wsparcie
Schodzący napastnik: Atak
Kompletny napastnik: Atak

Jeżeli chcesz, aby Twój OPŚ miał dużo zanotowanych podań, żeby był sercem Twojej drużyny to poza byciem rozgrywającym, dodaj mu bycie odgrywającym i podania do nogi. Wtedy wszystkie piłki muszą być kierowane na tego jednego zawodnika, który przytrzyma i rozegra piłkę. Nie jestem tylko przekonany, czy Isco da sobie radę z dodatkowym poleceniem bo jest dość marny fizycznie, no ale możesz spróbować. Poza tym, masz świetnego napastnika (wide. Damiao) którego z powodzeniem możesz przypisać do roli kompletnego napastnika, ale w tym momencie musisz zwiększyć częstotliwość dośrodkowań, bo brazylijczyk poradzi sobie w powietrzu, a szkoda marnować jego potencjału.

Jeżeli chodzi o polecenia drużynowe:

Styl: Zrównoważony
Strategia: Kontrola
Podania: Krótkie
Swoboda taktyczna: Domyślnie
Gra przy przeciwniku: Intensywniejszy pressing
Odbiór: Domyślnie
Krycie: Krycie strefowe (choć to jest indywidualna opcja. Ja zawsze kryję strefą).
Swoboda pozycyjna: Szukaj gry

Instrukcje z ławki:
Gra piłką
Podania do nogi
Szersze pole gry
Podania między obrońców
Nękanie rywali

Daj znać jak poszło! ; )

RobertM Partyzant

Witam wszystkich
Na początek przepraszam że pisze w tym wątku ale zależy mi by dotrzeć do jak największej liczby osób.
Uwielbiam grać w Football Manager ale mam teraz mało czasu - żona, dziecko, własna firma - jak ktoś ma podobną sytuacje to chyba nic nie muszę tłumaczyć więcej.
Chodzi mi o podpowiedź którą wersje FM wybrać bym nie musiał godzinami ślęczeć nad taktyką- -oczywiście to najważniejsze i najlepsze ale brak czasu nie pozwala mi na to ! Ja chce cieszyć się grą zajmować się taktyką ale nie jakoś bardzo rozbudowaną, móc kupować i sprzedawać zawodników, zmieniać sztab szkoleniowy i jak będzie mi dobrze szło to dostać ofertę prowadzenia reprezentacji.
Proszę pomóżcie - JAKA WERSJĘ FM WYBRAĆ

Z góry wszystkim dziękuje za pomoc

misiek993 Partyzant

Zacząłem niedawno karierę w 4 lidze szkockiej klubem East Stirlingshire. Zespół typowany na 10 miejsce w 10-zespołowej lidze. W moich planach była stabilizacja ponieważ z takim klubem od razu kariery nie zrobię. Tak myślałem, bo okazało się inaczej. W dniu 31 grudnia jestem pierwszy w tabeli z 16-punktową(!) przewagą nad drugim zespołem. Takich cudów się nie spodziewałem, ale zobaczymy co przyniesie nowy rok i druga połowa sezonu. Jestem typowany do objęcia posady w Dundee FC na zapleczu SPL. Niedługo poważny sprawdzian w postaci meczu w pucharze z Kilmarnock :) Po cichu liczę na małą niespodziankę. Wstawię aktualnego screena.
http://image(...)nyf.png/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.