Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2004 21:02    #10291     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
Glowna sprawa dotyczy Wlodarczyka z Legii Za kazdym razem gdy zaczynalem grac Legia po zaledwie paru meczach Wladarczyk mial problemy osobiste zaczal gorzej grac w pewnym momecie usunolem go do rezerw pozniej sprzedalem Szkoda mi tego napastika bo statystyki ma niezle Czy da sie temu zapobiec??
Druga sprawa jak z tym urlopem w lidze polskiej w jakim czasie przerwac trening po zakonczeniu sezonu

Behemot Młody aktywista

09.07.2004 12:00    #10292     Sufler - Porady do gry - Płaca trenera a Zarząd
Witam - kontynuuję nieco myśl z wątku "Płaca trenera" - była tam kwesta kompetencji, bądź niekompetencji Zarządu. No i mam w grze właśnie dobitny przykład tego drugiego. Dla przypomnienia: czerwiec 2007, gram Błękitnymi Stargard Szcz., klub ma stadion na 6000 miejsc, z czego tylko 2850 siedzących, czwarty raz z rzędu zdobyłem PP, drugi raz z rzędu mistrzostwo Polski, puchar UEFA. Kadra trenerska: czterech trenerów - dwóch OK (Araszkiewicz i Karalus), jeden Lichy, jeden Nieznany. Aktualne finanse klubu: ok. 71 mln PLN. Co robi Zarząd przed nowym sezonem: wreszcie podjął decyzję o rozbudowie stadionu (o 3000 miejsc - najwyższy czas, bo średnią na meczach miałem bliską pojemności stadionu), która potrwa ...do grudnia! Mając tyle kasy bawić się w to będą pół roku, a w tym czasie stadion będzie miał mniejszą pojemność. Oki. Do przeżycia. Ale fundusz płacowy dla trenerów mnie rozbił: złożyłem ofertę Van Bastenowi (b.dobry) - Zarząd pozwolił na 30.000 PLN/mies. Myślę - nooo - chłopaki pomyśleli wreszcie, co ważne dla drużyny. Złożyłem też oferty innym zagranicznym wolnym trenerom (dobrym) - Zarząd pozwolił na 25.000 PLN/mies. Oczywiście wszyscy mnie wysłali na drzewo. Ale podbudowany sytuacją - składam ofertę polskiemu trenerowi (dobremu) - dostaję od Zarządu ...3.000 PLN/mies. I tak w kilku przypadkach. Do Młynarczyka, który w drugoligowej Amice zarabia 15.000 PLN/mies w ogóle nie było sensu podchodzić. I gdzie tu logika? No szok normalnie...

jaras Partyzant

08.07.2004 22:00    #10293     Sufler - Porady do gry - Robson Retain Club 1.0
dzieki poczekam. szkoda ze nie ma mirrorow do tego pliku =(. pozdro!

Proletariat

06.07.2004 19:05    #10294     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci (kłopot z IP)
Troszke poszperalem i troszke sie dowiedzialem. Gre musi zalozyc osoba z zewnetrznym IP (podobno podstawa). Dalej musi byc ta sama lata i ten sam update. Co jeszcze wazna kto ma byc serwerem musi w jakiejs zakladce zaznaczyc "uruchom jako serwer". Jak to nie pomoze to jeszcze troche poszperam :) Daj znac

Proletariat

03.07.2004 00:22    #10295     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika - cz.II
A mi sie wydaje ze current ability sie zmienia. Im starszy (lub malo gra) pilkarz tym jego current ability jest mniejsze. Tak mi sie wydaje poniewaz w cm01/02 bawilem sie troszke cmscaut-em w poszukiwaniu zreinkarnowanych pilkarzy i pamietam ze Ronaldinho Zidane itp. (przed odejsciem na emeryture) mieli bardzo mala wartosc current ability. A co do wskazan trenerow to bym sie tak bardzo nimi nie sugerowal, fakt sa pomocni ale nawet najlepsi sie myla (moi powiedzieli mi ze Gaston Fernandez bedzie najwyzej grzal lawe, na koniec sezonu ten niby rezerwowy, w 1 lidze Hiszpanskiej strzelil 42bramy na 33mecze :))).

Proletariat

14.06.2004 01:42    #10296     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screenshota?
Jest taki fajny, stary i mały programik (23kb) - Clipper. W necie znaleść go trudno bo podobnie nazywa się jakiś kod programowy. Zdjęcia robi w bmp ale mając painta nie trudno przerobić plik na jpg. Naprawdę polecam. Nie trzeba go instalować, wystarczy w niego wejść, zminimalizować "okienko" (jeśli komuś przeszkadza pasek 0,5x6cm)i wcisnąć print screen. Pliki zapisywane są na dysku c, więc łatwo je znaleść.
Podaj mi e-mail to Ci go prześle, jeśli oczywiście chcesz.

Mosaic Partyzant

10.06.2004 00:42    #10297     Sufler - Porady do gry - Problem z okienkiem =]
Mam problem z uruchomieniem cmka 03/o4 w trybie okienkowm, rozdziałka 1152 xxx bla bla bla , a i tak odpalam gierke to mi wyskakuje komunikat " nie mozna zaladowac trybu okienkowego, wroce do poprzednich ustawien" , tyle ze po angielsku ;) i w efekcie moge grac tylko w trybie pełnoekranowym, co nie ukrywam mnie troszke denerwuje ... najnowsze stery nvidii mam do grafy, choc watpie zeby tu lezała przyczyna. Zaznaczam, iz w systemie operuje rozdziałką 1152 xxx ... o co tu chodzi? Ktorys z redaktorow zna moze odpowiedz?

PS. Pozdrawiam byłych towarzyszy redaktorów :)

piotrek Partyzant

26.03.2004 16:10    #10298     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screenshota?
Moja ulubiona to Liga Polska, szkoda tylko, że jest mało realna. Jestem kibicem Legii i naprawde przeszkadza mi jak Świt w pierwszym sezonie jest Wicemistrzem, a wisła broni się w barażach przed spadkiem. Grać się odechciewa.

piotrek Partyzant

26.03.2004 16:10    #10299     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screenshota?
Moja ulubiona to Liga Polska, szkoda tylko, że jest mało realna. Jestem kibicem Legii i naprawde przeszkadza mi jak Świt w pierwszym sezonie jest Wicemistrzem, a wisła broni się w barażach przed spadkiem. Grać się odechciewa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution