Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

david Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.10.2004 07:54    #10281     Sufler - Porady do gry - nie aktualne
lubie wasza stronke, ale zauwazylem pewnego rodzaju niedopatrzenie ze strony grafika. Otoz kilka linijek nad textem który pisze widnieja zdjecia pilkazy. Sa one deczka nieaktualne:) Bo jest tu jaap Stam w MU , stare koszulki MU I Realu. Ale pewnie tylko mnie to razi. W sumie to nie przeszkadza aleee....
FAajNa stronka GRATULUJE i GraTULUje powrotu po przykrym ataku hakerów.yo

Scorpio Partyzant

Grupa: Ekspert
29.09.2004 18:29    #10282     Sufler - Porady do gry - kartki
Ja tylko dodam od siebie, ze to nie jest błąd. W lidze angielskiej, jezeli pilkarz dostanie czerwona kartke w meczu sparingowym, to przechodzi ona na rozgrywki ligowe. U nas w Polsce tego nie ma, ale w lidze angielskiej (szkockiej chyba tez) tak te sprawy wygladaja. Programistom z SI po prostu sie nie chcialo/ nie umieli rozwiazac tego problemu w innych ligach.

omega Młody aktywista

24.09.2004 11:07    #10283     Sufler - Porady do gry - AMC
Gram juz tyle w Cm4 i wlasnie to mi przeszkadzalo w tej wersji ze nie bylo( nie moglem znalezc) ustawienia playmarker gdzie ono jest??????? (teraz wyszedlem na losia:P)

XerfaX Partyzant

23.09.2004 20:13    #10284     Sufler - Porady do gry - Wygląd w FM
mam pytanie: czy da się zmienić wygląd składu w FM. znaczy okna ze składem klubu bo nie podoba mi się ten rząd nazwisk wole stare kultowe znane ze WSZYSTKICH CM w jakie gralem wygląd z dwoma kolumnami z nazwiskami graczy.

a co do tak zachwalanego interfeisu to podoba mi się opcja szukania dostępna zawsze w głównym oknie a wogule mi się nie podoba układ przycisków innych typu continue itd szukanie na górze ekranu u dołu z boku to troszkę męczące

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
19.09.2004 11:58    #10285     Sufler - Porady do gry - FM czy CM ???
Testuje FM 2005 od dwóch dni i powiem jedno - CM 01-02 oraz CM 03-04 MAJĄ GODNEGO NASTĘPCE!!! Nowy interfejs jest jeszcze lepszy niż stary, wchodzi w krew po 5 minutach. Aż chce się grać! Tylko że troszkę błędów jeszcze jest, ale ja mam b. wczesną wersję i właśnie te błędy mam za zadanie wyłapywać...
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Proletariat

18.09.2004 19:53    #10286     Sufler - Porady do gry - DMC
A wienc.... musi mieć conajmniej 15 atrybótóf takich jak "Wychodzenie rano po bułeczki" , "Szybka zabawa siusiakiem" i "Drapanie sie po orzeszkach" jednak klóczofym atrybótem jest oczywiście "Obgadywanie psa sąsiatki" bez 17 ani róz.

kacyk Partyzant

03.09.2004 14:21    #10287     Sufler - Porady do gry - kiedy nastepny update :)
nio to jak z tym upadatem ?? nio bo w poniedzialek znowu szkola, a przez weekend pasowaloby pograc, no nie ?? pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia

LEF Partyzant

13.08.2004 17:53    #10288     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Jeżeli masz WIN XP to powiem ci co zawsze robię jak pieprzy mi się gra albo program.
Klikasz ppm (Prawym przyciskiem myszki) na skrót, którym odpalasz CM-a. Bierzesz zakładkę "zgodność" zaznaczasz "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierasz tam "Windows 98/ME" jak błąd się będzie powtarzał to zamiast "Windows 98/ME" weź "Windows 2000"

david Partyzant

20.07.2004 23:27    #10289     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
sory to nie pytanie ale musze sie pochwalić (może nie jest za bardzo czym w porównaniu do innych ) KURKA WYGRAŁEM PUCHAR UEFA WISEŁKĄ KRAKÓW W 2. SEZONIE. ale ulga

sory że wam przeszkadzam.....................yo

chromus Partyzant

14.07.2004 15:30    #10290     Sufler - Porady do gry - generowanie wyników
Czy orientuje się może ktoś w jaki sposób generowane są wyniki meczów w CM. Co jest brane pod uwagę. Kiedyś poświęciłem troszkę czasu i jeden mecz zagrałem kilka razy. Wyniki były różne. I remisy i porażki i wygrane. Ciekaw jestem jak to wygląda,

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution