Wyniki wyszukiwania dla: szk

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2005 19:14    #10261     Sufler - Porady do gry - FM Coach problem
Witam, sciagnalem FM Coacha z netu i postepowalem zgodnie z instrukcja (to gdyby ktos probowal mi wyliczac punkt po punkcie co powinienem zrobic w/g instrukcji ;-) ). Niestety w momencie proby importowania nowych atrybutow do arkusza pojawia sie komunikat: "runtime error `9` : subscript out of range". Po nacisnieciu jedynego dostepnego w tym momencie buttonu jakim jest "end" ukazuje mi sie pusty arkusz o nazwie "arkusz1". W innych arkuszach dostepnych po importowaniu danych nie ma zadnych danych liczbowych oprocz arkusza o nazwie "csv import", gdzie sa wszystkie dane importowane z pliku csv oraz w arkuszu "system" liczba zaimportowanych zawodnikow i nazwa pliku imortowanego. Pozostale pliki czekaja na uzupelnienie ;-). Jak rozumiem program sam przelicza importowane dane, wiec powinienenem miec wszystko podane na tacy. NIestety nie udalo mi sie dotychczas do tego doprowadzic. Probowalem sciagac ten plik z roznych stron myslac, ze moze sciagnalem uszkodzona wersje, ale problem nie znika. W instrukcji jest informacja o tym, ze potrzebny jest Microsoft Excel 2000, ja posiadam wersje 2002. Czy to moze byc powodem moich problemow? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Dave Partyzant

21.05.2005 14:37    #10262     Sufler - Porady do gry - Polska 3 liga
Nie grywalną 3 ligę, tylko piłkarzy oraz ewentualnie sztaby szkoleniowe. :]

Proletariat

08.05.2005 21:05    #10263     Sufler - Porady do gry - Problem z 01/02
Przy próbie instalowania gry wyskakuje mi komunikat : Plik C:WINDOWSTEMP\_ISTMP8.DIR\_INS5576._MP wydaje sie byc uszkodzony Ponownie zainstaluj plik i spróbuj jeszcze raz.

Próbowalem zrobić tak ze przeinstaluje system ale to nic nie dało ;/ Dziwne bo gra zawsze mi chodziła a teraz jest problem:(

omega Młody aktywista

22.04.2005 10:51    #10264     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Tzn byc moze jets to wina bardzo duzej liczby spotkan poniewaz liga final pucharu polski oraz faza grupowa LM a pozniej final pucharu UEFA wiem ze to duza liczba meczy ale ja gram Tylko Legia mam dobry tylko kolo 15 pilkarzy reszta to przyszle gwiazdy:D ale chyba musze po prostu zrezygnowac z druzyny U18 i rezerw i zrobic duzo wieszka rotacje w skladzie Oczywiscie w rezimie mam zaznaczona funkcje odpoczynek po meczu...Gram taktyka diablo do fma

damian Partyzant

08.04.2005 08:52    #10265     Sufler - Porady do gry - Problem z savem
gdy zapisuje gre mam do wyboru jako miejsce zapisu tylko moje dok. potem nie moge odczytać save i musze grać od nowa co musze zrobić?
i jescze przeskakuje mi z dnia na dzień bez naciśnięcia myszki cały czas przeskakuje na następną godzine poradćie mi coś bo już mnie nerwy bierom
ps:instalowałem już 100 razy

Proletariat

31.03.2005 14:49    #10266     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Nie wiem czy to kolejna wpadka programistów SI, czy może ja coś źle robię, ale zarząd w ogóle nie che rozbudowywać stadionu (5.0.5). To nic nawet jak już się zdecyduje, to okazuje się, że mieszkańcy są przeciwni i klub nie uzyskał zgody na nowe miejsca dla kibiców. A jak wiadomo w FM duży stadion to dużo kasy. Dużo kasy to możliwość płacania zawyżonych pensji dla piłkarzy. Pętla się zamyka. Mały klub nigdy nie może zostać wielki.

Proletariat

23.03.2005 14:27    #10267     Sufler - Porady do gry - Proponowanie klubom.
Dzieki wielkie za pomoc.Sprobowalem zrobic tak jak mowisz i podzialalo ale podobnie tak jak u Ciebie tez nie chca wypozyczac ode mnie zawodnikow:( a szkoda.

Disaster Partyzant

15.03.2005 19:08    #10268     Sufler - Porady do gry - Koniec druzyny??? Ratunku
Czesc. Gram Wisla Kraków juz chyba 7 sezon i do tej pory wszystko gralo.A teraz nic sie nie klei.Niby chlopaki graja ale nic z tego nie wychodzi.Napastnicy sa nieskuteczni.Po rundzie jesiennej Pawel Brozek strzelil zaledwie 2 bramki, podobnie jak z reszta drugi napadzior.Ratujcie bo nie wiem czemu ale nagle cala druzyna nie potrafi celnie strzelic na bramke przeciwnika tylko laduja Panu Bogu w okno.Ekipe mam dobra i powiniiem spokojnie w Polsce cos osiagnac a ja sie wleke w ogonie.Zmienialem juz taktyki i nic z tego.podonie bylo z terningiem - KLAPA!! Gdzies przeczytalem ze moze to byc zmecznie zawodnikow, ale jak patrze na kondyszke to maja w granicah 94-98% przed meczem a ci lepsi 100%, wiec chyba nie powinno byc problemu.Tylko ze w indywidualnym opisie zawodnika jest napisane ze ma powazne problemy kondycyjne.POMOZCIE

rico Partyzant

14.03.2005 13:05    #10269     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Gram wlasnie NEC Nijmegen i chce rozbudowac stadion ktory liczy jedyne 12500 miejsc.Skladam prosbe do zarzadu i on mi ja przymuje tylko po jakims czasie pisze mi ze stadion nie zostanie rozbudowany z powodu sprzeciwu lokalnych mieszkancow.Czy to znaczy ze juz nigdy nie bede mogl rozbudowac stadionu?? jak przekonac do siebie mieszkancow :P.??

Perez były Minister Literatury

10.03.2005 21:11    #10270     Sufler - Porady do gry - Patch 5.0.3
A w ramach uzupelnienia dodam, ze 5.0.3 zawiera rowniez troszke bledow (np. rozrzutnosc prezesa). wiec warto sie zastanowic na instalacja...
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution