Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2005 20:22    #10191     Sufler - Porady do gry - Update 03-04
A potem jest wielki płacz, bo pojawiają się jakieś błędy, niedopracowania, a to wszystko z pośpiechu, bo pare czytelników zaczęło marudzić, klnąć na mnie, wyzywać i jakie mam wtedy wyjście? Powiem szczerze - w ostatni czwartek włączam edytora, wyskakuje błąd i okazało się, że cała baza spieprzona. I jaka moja w tym wina? Żadna. Zacząłem prace od początku, siedzę po nocach i pracuję. Ten update wyjdzie na pewno, i będzie to mój chyba ostatni update. Jeśli nie zmieni się podejście do tego, co robię, po prostu z tym skończę. Robienie uaktualnień sprawia mi przyjemność, poszerzam swoją wiedzę o piłce, itd. Szkoda tylko, że niektórzy nie zrozumieć, że updaterzy są tylko ludźmi i że pracują na maszynie, która czasami szwankuje. Pozdrawiam i cierpliwości.

jakubkwa Człowiek Renesansu

26.09.2005 17:31    #10192     Sufler - Porady do gry - Update 03-04
Gibacz - naprawde ciesze sie, ze masz lepsze informacje na temat updatu niz jego tworca. Szkoda tylko ze nie maja one nic wspolnego z prawda, ale to juz naprawde kwestia drugorzedna.
A co do slicznie i kulturalnie ujetego "pierdolenia", to z naszej strony moze to tak wygladac, ale jest jedyna mozliwa odpowiedzia na podobne zachowanie ze strony waszej. Nie da sie juz sluchac ciaglych pytan i wrzaskow "Kiedy update?", "Na pewno nie wyjdzie!".
Update wyjdzie, ale data nie zostanie podana - wbijcie to sobie wreszcie do glow i dajcie Bobiemu pracowac w spokoju.

Proletariat

26.09.2005 16:20    #10193     Sufler - Porady do gry - Update 03-04
Ile można słychać tego pierdolenia (bo inaczej już nie umiem tego opisać) że wyjdzie już niedługo, tak już ciągnięcie tą gatke od paru ładnych tygodni. Niech bobi ma odwage i niech się przyzna że nie będzie updatta. Szkoda że Robi Robson nie robi dalej updatów do CM 03-04 wtedy chociaż nie trzeba było tak długo czekać. Nie łudzcie się ludzie update na 100% nie wyjdzie !!!!!!!!

SZk Pierwiastek Inteligencki

23.09.2005 15:25    #10194     Sufler - Porady do gry - liga szwedzka
Cos Ci sie pokaszanilo... Raczej ciesz sie, ze Ci podwajaja trofea ;)

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
14.09.2005 13:43    #10195     Sufler - Porady do gry - Obywatestwo
Obecnie chyba nie jest mozliwe zeby naturalizowany zawodnik zagral w nowej reprezentacji. I w sumie dobrze, bo to co realne nie zawsze oznacza dobre. Ja osobiscie uwazam, ze reprezentacja to elita pilkarska narodu a nie mieszkancow. A narod to ludzie urodzeni w danym kraju, ewentualnie jako dziecko "przesiedleni" i zakorzenieni. Gosc naturalizowany poza kasa zadnych korzeni w nowym kraju miec nie moze (przyklad Olisadebe-niby zona Polka, ale slowa po polsku nie wypowie). Wiec jak dla mnie wszystko ok ;-). Jesli chodzi o przyjecie obywatelstwa w grze to mialem mase obcokrajowcow w skladzie i po 3-5 latach wiekszosc z nich miala juz polskie obywatelstwo. Obecnie mam sklad oparty w 90% na naturalizowanych obcokrajowcach (liga polska), glownie z Ameryki Pld. A gram dopiero 7 sezonow. Nie chce mi sie teraz liczyc, ale przez te kilka lat stworzylem co najmniej kilkunastu nowych polakow :-). Jesli zawodnik jest graczem podstawowym w ekipie, to obywatelstwo dostanie szybciej, a raczej bedzie mial chec je przyjac. Dobrze jest tez zaobserwowac jak szybko uczy sie naszego jezyka. Z pewnoscia ktos, kto dlugo sie adaptuje do nowego srodowiska i miesiacami uczy sie podstaw nowego jezyka bedzie bardzo dlugo zwlekal z podjeciem decyzji o przyjeciu nowego obywatelstwa.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

12.09.2005 19:34    #10196     Sufler - Porady do gry - Pomocy
A jeśli chodzi ci o młodzików wyszkolonych przez klub to trzeba zainwestować w szkółkę piłkarską czy coś podobnego. Masz to w rządaniach do zarządu.
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

09.09.2005 14:41    #10197     Sufler - Porady do gry - data
My ci nie bronimy, zobaczyłbyś jaka to jest ciężka praca. I poczekaj spokojnie, na pewno się doczekasz. Nie wiem czy wiesz ale Bobi tak samo jak ty rozpoczął kolejny rok szkolny i nie może zamykać swojego życia tylko i wyłącznie na updacie (a w dużej mierze tak robi ostatnimi czasy). Proszę o trochę cierpliwości i nie dopytywanie się co chwila o datę wyjścia updatu, gdyż jeśli będziemy mieli jakąś informację na ten temat powiadomimy was o tym poprzez napisanie newsa. Następny taki temat będzie zamknięty w trybie natychmiastowym.
myspace.com/marneszanse

SZk Pierwiastek Inteligencki

06.09.2005 11:55    #10198     Sufler - Porady do gry - Proponowanie klubom.
Done!

Bobi były Premier Rewolucji

05.09.2005 19:07    #10199     Sufler - Porady do gry - Co z tym Updatem
Słuchajcie, wasze prośby o podanie prawdopodobnej daty nie zostaną spełnione, choćby niewiem jakbyście prosili drodzy czytelnicy. Pracuję SAM, w ciszy i spokoju, teraz tego czasu mam trochę mniej, bo zaczęł się rok szkolny. Mogę jedynie zapewnić, że ukaże się w ciągu najbliższych dni. Koniec tematu, i proszę nie pisać więcej o tym. Informacja o premierze ukaże się na cmrev.com oraz na CMF. Pozdrawiam.

General Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.09.2005 16:40    #10200     Sufler - Porady do gry - Co z tym Updatem
Mi się zdaje że sobie jeszcze długo poczekamy bo zaczoł się rok szkolny i nie mają czasu, choć z drugiej strony mogli by teraz wydać bo potem będą mieli wuchte nauki i nie będą miel wcale czasu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution