Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

czyzyK- nie to mialem na mysli, ale pszepraszam skoro urazilem twoja dume, nie to bylo moim zamiarem by cie obrazic.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w lidze szkockiej

olfeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2005 15:38    #10172     Sufler - Porady do gry - Oferty
Ja mialem ciekawa sytuacje, ale w FM'ie 2005 grajac Atletico Madrid sprzedalem Ibagaze do Deportivo suma na poczatku zaoferowana za niego wynosila 10 Mln Euro, a skonczyla sie na 40 Mln. Moim zdaniem ceny transferow to jest bardzo nie dopracowany aspekt w grze. Raz kupilem Mascherano za ok. 20 Mln Euro (juz w nowym FM'ie) nieraz kluby zadaja astronomicznych sum za pilkarzy, szkoda;/

Proletariat

jest tez ciekawa liga szkocka, z dobrymi zespolami Hibernain, Hearts...
Walka o kazdy punkt, dobre finanse, starczy na kilka talentow...

pablos1992 Partyzant

szkoda że nie ma temu Jgaielloni na którym mi najbardziej zależy.;(

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.12.2005 16:26    #10175     Sufler - Porady do gry - Oferty
Tak, w FM takie kwoty sa normalne. Troszke to nierealistyczne... :>

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
02.12.2005 16:24    #10176     Sufler - Porady do gry - Polish League Graphic Pack
http://files(...)nfo.html
Mozesz sprobowac sciagnac stad. To facepack do lig polskich do FM 2005 (dziala tez w FM 2006, ale moze byc troszke nieaktualny).

Proletariat

02.12.2005 10:40    #10177     Sufler - Porady do gry - brak pamięci
No wlasnie u mnie jest na odwrót dostaje od komputera intratne propozycje np Makuch wart jest 30 tys a dostaje 1 mln lub wiecej i nie tylko za Bolanskiego lub Kiszke lub Ruckiego po 600 tys lub 700

sztazi Partyzant

Zaczynam 4 sezon z Chelsea. Cały czas gram jedną taktyką. Przygotowanie przy dobrym sztabie szkoleniowym ogranicza się u mnie do dobrych terminów meczów towarzyskich tj. łącznie 6 meczy co 6-7 dni + ew. mecz z juniorami czy rezerwami by uzupełnić jakieś braki kondycyjne. Podejrzewam istnienie jakiegoś czynnika "X" :D. Moja drużyna po wielkich zakupach w pierwszym sezonie praktycznie nie uległa zmianom i zauważam że mimo starzenia się osiągają coraz lepsze wyniki. Wydaje mi sie że w FM ważne jest "zgranie zespołu". Nie widać tego zwykle, ale np. na klubowych mistrzostwach świata w Yokohamie wygrywając z jakimś tam malutkim klubem z Singapuru 11-0 zauważyłem że zawodnicy, którzy są u mnie długo potrafią sobie podać piłkę "na pamięć". Chyba tu kryje się tajemnica. Do tego uważam że wciąż w FM niedopracowani są asystenci, bo zwykle są przeciwni moim zakupom, a mam niezłego nosa do kupowania młodych i tanich :DP. Polecam nigdy nie wydawać kasy na zawodników u szczytu kariery.

Proletariat

01.12.2005 16:12    #10179     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
to prawda co mowi ja. jest to bolaczka kazdego managera, wydaje sie ze programisci nie potrafili znalezc obiektywnych kryteriow nadawania zawodnikom wartosci.
Jest to denerwujace tym bardziej ze w transferach panuje chaos, czesto komputer potrafi kupowac zawodnikow slabych pomijajac woogole tych wyrozniajcych sie. Sprawa kupna jest jeszcze gorsza, aby kupic klasowego zawodnika trzeba czesto dac 200% jego podsatawowej wartosci. Ja tak mialem w lidze tureckiej gdzie za transfer wewnatrz ligi musialem zamiast 3 mln euro dac ponad 7. Szkoda tylko ze nie dzila to w druga strone, komputer nie da nam wiecej jak 130 - 150% wartosci podstawowej.

darman Partyzant

29.11.2005 19:04    #10180     Sufler - Porady do gry - rozb stadionu
Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie gram koroną(jestem już na nowym stadionie) i rada gminy(okoliczni mieszkańcy, czy coś takiego) nie chcą się zgodzić na rozbudowę :/ Jest na to jakaś rada? Aby zmienili zdanie? Może jakiś spektakularny sukces?
Co o tym myślicie? Nie wiem jak było w FM 2005...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution