Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

19.12.2005 12:14    #10161     Sufler - Porady do gry - Kontrakty - ooo fuuuj :))
Napisałęm wcześniej nieco dłuższą notke,ale mi nie zapisało, więc teraz się streszczę !! CZY ISTNIEJE EDYTOR KTÓRYM MOGĘ UNIEWAŻNIĆ KONTRAKTY KTÓRE ZAWARŁEM Z ZAWODNIKAMI (przejdą oni do mnie dopiero po wygaśnięciu kontraktu ze swoim obecnym klubem) ??? W poprzednich wersjach mogłem ostatecznie przed przyjściem danego zawodnika po prostu z niego zrezyugnować i rozwiązać wstępny kontrakt.A teraz.... hmmm no troszkę mnie to zaskoczyło i bardzo zmartwiło. Proszę o pomoc.... pozdrawiam. Przyp. Jaki edytor i czy wogóle się da :))

Proletariat

Aj szkoda, bo to naprawdę ciekawa liga i nawet sporo w niej gwiadz. Co prawda bliskich wieku emerytalnego ale zawsze. Np taki Robson Ponte, a nawet Luizao był wypożyczony (chyba do Niigaty) na pół roku. Jest także wielu polaków, którzy mieli epizody z JLeague.:(

(L)egionista Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2005 13:56    #10163     Sufler - Porady do gry - Taktyka
mam pytanie - czy czeste zmienianie taktyki w ciągu sezonu moze zaszkodzic , bo jak widze inni pisze ze tak a inni ze nie , ale jak jest naprawde

Proletariat

11.12.2005 19:28    #10164     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Opcję przeszkadzania bramkarzowi wypróbowałem, stosowałem wiele kombinacji ustawień taktycznych rzutów rożnych. Gdy gram krótką piłką, to bardzo często przeciwnik mi ją zabiera. Czesem udawało mi się (znaczy się moim podopiecznym) zagrać płaską piłkę wprost pod nogi nabiegającego na ok. 10 metr zawodnika, ale zawsze obrońcy wybijali piłkę z linii, lub piłkarz po prostu nie trafiał. Wykonawców także wielu wypróbowałem (ich"rzuty rożne" oscylują w granicach 17-15), oczywiście bez skutku :/

krzywy Partyzant

11.12.2005 10:15    #10165     Sufler - Porady do gry - kupno zawodnika
mam problemy z przeprowadzeniem skutecznego transferu.
Gdy klub juz sie zgodzi na transfer, to zawodnik odrzuca moja propozycje. dlaczego?
dodam ze gram widzewem.
a kasy dla niego daje troszke wiecej niz wynosi srednia dla danej grupy zawodnikow w klubie.
Mam tez problem ze sciagnieciem pilkarzy bez kontraktow. najczesciej takze odrzucaja moje propozycje.
dodatkowo pojawiaja mi sie komunikaty ze inne druzynypozyskaly takich zawodnikow a ja po ustawieniu filtra w wyszukiwarce na wolnych obroncow bez kontraktu znajdyje raptem z 15 nazwisk

progresywny Partyzant

08.12.2005 20:42    #10166     Sufler - Porady do gry - przydział numerów
@wilhelm - czy to wiadomość jest na 100% pewna? FM 2005 miał tę funkcje, a jak wspominałem to czwarty update Robiego sprawiał, że numery były przypisane na stałe, przy czym news o konieczności przydzielenia numerów przed nowym sezonem oczywiście się pojawał, lecz piłkarze z przydzielonymi już numerami byli "szarzy". Co do rzeczywistosci to co do zasady zgadzam się z Tobą, tyle że zawodnicy mogą sie przecież porozumieć między sobą co do ich numerów - ileż to razy "gorsi" napastnicy "musieli" oddawać 9-tkę sprowadzonej do klubu gwieździe lub wymieniali się "pechowymi" numrami gdy im nie szło (choćby casus Gajtkowskiego i Krygiera w Lechu)

@dominguez - w jakiej lidze i jakim klubem grasz? Jak rozumiem rozmaiwamy o FM2006 :-)

@awepawel - daj mi znać co się stanie w Twojej grze i grze Twojego "Staruszka" przed następnym sezonem.

dzięki wielkie za dotychczasowe wypowiedzi,
pzdr,
progresywny

Proletariat

08.12.2005 20:09    #10167     Sufler - Porady do gry - Sędziowie i sędziowanie
Ciekawi mnie co sądzicie o braku w grze takiej opcji, jak składanie skarg na sędziowanie panów w czarnych koszulach oraz odwoływanie się do Komisji Dyscyplinarnych od decyzji sędziowskich nieprzychylnych lub wątpliwych??? O ile mnie pamięć nie myli to cos takiego bylo juz w cm 03/04 a juz fm2005 nie... A chyba szkoda bo zazalanie sedziownia przez menadzerow jest chyba sprawa oczywista, a w grze nie tyle bardzo przydatna co urealistyczniajaca rozgrywke!?

progresywny Partyzant

08.12.2005 10:11    #10168     Sufler - Porady do gry - przydział numerów
Przez długi czas nie mogłem rozstać się z FM 2005 pomimo, że FM 2006 leżał już w szafie :-) Wczoraj zdecydowałem się zainstalować FM 2006 i ropocząc grę - oczywiście w polskiej lidze. Wgałem łatki 6.0.1 i 6.0.1b, a takze updata Robiego Robsona (wspaniała robota! - wkurza mnie już chyba tylko reprezentacja Niemiec). W polskiej lidze rozegrałem 8 kolejek, co oznacza ze jestem gdzieś w połowie wrzesnia 2005 roku. Jak do tej pory nie maiłem szansy przydzielenia zawodnikom nmerów na nowy sezon, a wielka szkoda bo zwodnicy rezerw "blokują" mi parę fajnych numerów, a takze większość 20-tek i 30-tek. Nowym nabytkom muszę przydzielać jakieś chore 40-tki i 50-tki. Stąd moje pytania:
- czy funkcja przydzielania numerów przed nowym sezonem w ogóle istnieje?
- czy jej brak spowodowany jest updatem Robiego (czwarty update do FM 2005 wyłaczała tę funkcję, choć raport o przydzielaniu numerów oczywiście się pojawiał)?
- a moze ten przydział jeszcze przede mną - pod koniec września lub na początku października, a moze dopiero przed nastepnym sezonem?

Uprzejmie proszę o odpowiedź - bardzo lubię kluczowym zawodniko nadać przed sezonem ważne - prestiżowenumery np 9-tkę, 10-tkę, 7-kę itp.

Z góry dziekując za pomoc,
pozdrawiam,
progresywny

Proletariat

05.12.2005 22:55    #10169     Sufler - Porady do gry - serious error
is anybody out there? Troszke mnie to deprymuje

Proletariat

05.12.2005 20:55    #10170     Sufler - Porady do gry - trenerzy
poszukaj trenerow ktorzy sa bardzo slabi znani i bezrobotni..z nimi jest najlatwiej..asysten powinien miec wysokie atrybuty pracy z mlodzieza, motywacji, determinaci, szkolenia graczy z pola i ocena potencjalu gracza

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution