Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2006 10:36    #10151     Sufler - Porady do gry - opisy przy pozycjach zawodnikow
Dla porzadku dodam tylko, ze cytowana porada jest bazowana na Throw-in.com.

CBS Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.12.2005 10:32    #10152     Sufler - Porady do gry - dziwne transfery
szkoda, bo nawet najlepszy manager musi kiedys odpoczac :)

themorpheus Partyzant

Grupa: Użytkownik
28.12.2005 13:16    #10153     Sufler - Porady do gry - Nowe Update - Kiedy?
dzieki bardzo za odpowiec! :) Szkoda tylko ze to jeszcze tylko wersja beta. Ale z przyjemnością ja przetestuje i zobacze jakie ma niedociągniecia (mam nadzieje ze nie ma). Ale bardziej zalezy mi na uaktualnieniu które kladzie wiekrzy nacisk na polska lige. Trzymaj się "jakubkwa". Dzieki z szybką odpowiedz!!! ELO

Proletariat

26.12.2005 15:37    #10154     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
No to powinno to byc uwzględnine ponieważ jest to już "zaklepane" więc trochę szkoda,bo ja gram Lechem...Co prawda dopiero zaczełem bo grałem WHU wcześniej...

Proletariat

26.12.2005 14:06    #10155     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Cegi---->Ja to bardziej znam się na lidze Norweskiej(Hey'a Brann!) niż na Szweckiej,ale wiem,że w Orgryte mają dobrą szkołke...Wiecie,żałuję,że w rrut20 nie uwzględniono fuzji Amici z Lechem,bo chyba tego się nie da zrobic,co nie??

Proletariat

Wystąpił u mnie nastepujacy problem. (co prawda jest juz taki temat ale nie jest dokladnie opisany wiec pisze dokladnie)
Chodzi mi o to ze po pewnym czasie zginela mi historia wszystkiego. Gram Celticiem Glasgow 4 sezon. Sprawdzam ostatnio historie zawodnikow a tam pokazane ze KAZDEGO z nich kupilem za 5,75mln Ł.
Co wiecej w historii ligi szkockiej jest tylko jeden poprzedni zwyciezca, a przed finalem LM napisali ze ManUTD gra w niej pierwszy raz, w finale pucharu szkocji napisali ze biore udzial pierwszy raz w historii mimo ze wczesniej zwyciezylem 2x
Wiec prosze o wytlumaczenie mi tej sytuacji i jak temu zapobiec albo jak to odzyskac??

Proletariat

21.12.2005 20:53    #10157     Sufler - Porady do gry - odnosnie taktyki
Acha i wszystko jasne, chociaz szkoda ze nie wiem jakie maja ustawienia indywidualne twoi zawodnicy...ale to nic.
Tak wiec:
1.nastawienie ok
2.kreatywnosc ok
3.podania -wedlug mnie powinny byc mieszane nie bezposrednie
4.tempo- za duze jak na taka druzyne, pamietaj ze jak nie strzela w pierwszej polowie z takim tempem to w drugiej raczej tez nie.
Zmniejsz tempo o dwa przesuniecia na 3/5 paska
5. szerokosc gry- ok
6.gra przy przeciwniku- moze byc, w sumie ok
7.gra na czas- ok
8.linia obronna- powinna byc na 1/2 paska (norma) inaczej bedzie zbyt duza luka miedzy linia ofensywna a obronna ktora musi wspierac ofensywe
9.odboir-swietnie
10. cala reszta moze byc ale ja zostawiam tu ustawienia "fabryczne" taktyki 4-4-2(nic nie zmieniam) no poza tym ze zaznaczam kontrataki i scisle krycie oraz krycie 1/1

Proletariat

21.12.2005 20:06    #10158     Sufler - Porady do gry - mały problem
czy to sa glupoty nie wiem, dla mnie to premiowanie rodzimych pilkarzy badz jak to jest w szkocji mlodych a zdolnych...
Ale co do tego limitu w portugali, to zobacz czy ten limit nie jest przypadkiem na obcokrajowcow...

Proletariat

21.12.2005 19:51    #10159     Sufler - Porady do gry - mały problem
Oooooo jaaaa,a właśnie chciałem zacząć grać Vitorią :((( Zmartwiliście mnie.W Szkocji też takie głupoty,bo w 16 meczowej musiało być minimum dwóch zawodników under-21...

Proletariat

20.12.2005 20:30    #10160     Sufler - Porady do gry - odnosnie taktyki
sluchaj jak bys mogl wyslac screanshoty lub plik ze swoja taktyka do mnie na maila to bym zobaczyl w czym szkopul...
ale grasz wisla pierwszy sezon?? jezeli tak to wybacz ale z takimi druzynami jak arsenal czy juve ciezko wygrac, jakakolwiek taktyka, no chyba ze grasz juz 3 sezon to co innego...
Ad. PODANIA - podania mieszane 1/2 paska, wszyscy obroncy dodatkowo podania prostopadle oraz srodkowi pomocnicy rowniez (na 1/2 paska)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution