Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

21.01.2006 14:39    #10141     Sufler - Porady do gry - Młodzież
Mam do Was pytanie, mianowicie jakich mam użyc treningów do szkolenia młodzieży, tak bym mógł zrobic z nich graczy światowego formatu. Pozdro dzięki za odpowiedzi aha mówie o FM-ie 2005

Proletariat

20.01.2006 14:16    #10142     Sufler - Porady do gry - Problem exe.
Witam. Gram juz bardzo długo w Football Manager 2005 i jest pewien problem. Gdy gram jakąś drużynądługi czas to w pewnym momencie wyskakuje błąd exe. Czym jest to spowodowane? Gram teraz Polską (rok 2008,igrzyska w Chinach, dokłądnie 29 sierpień) i zawsze wyłąćza się gra. Kiedyś jak grałem innymi drużynami, tj. Liverpool i Barcelona też tak było :( Szkoda zmarnowanego czasu, gdy sie chcę prowadzić drużynę. Prosze o odpowiedź. A i jeszscze jedno. Co zrobić, żeby znaleźć serwer po to, żeby zagrać przez sieć z innym managerem? Pozdrawiam.

Nemrod Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2006 22:30    #10143     Sufler - Porady do gry - DUUUŻY BŁĄD??!!!
Wiec tak Panowie mówię o Edytorze, który standardowo instaluje się z FM2006 (zainstalujesz grę to obok ikony fm.exe masz ikone editor w folderze w którym jest zainstalowany Manager).Nie mówie o żadnym edytorze ściągniętym ze strony itp. To ja moze poprowadze Was za rączkę do tych ZER. Menu Start>Programy>Sports Interactive>Football Manager 2006>Editor.W tym momencie odpala się edytor z górnego paska zadań wybieramy Plik>Wczytaj Bazę Danych (komputer zapyta nas czy zrobić kopię bazy danych("db";) zaznaczamy tak-na wszelki wypadek jakbyśmy za bardzo namieszali.Wczytaliśmy Bazę Danych (plik "db";) z menu po lewej stronie wybieramy KLUBY(w okienku wpisujemy np.Tottenham, i wciskamy ENTER>klikamy myszką na zanleziony klub w tym przypadku Tottenham>następnie z menu po lewej (tam gdzie wybralismy wcześniej KLUBY) wybieramy ATRYBUTY. W tym momencie pokażą na się atrybuty Tottenhamu(jest ich 14 takich samych dla wszystkich klubów np.Ofensywa, Głębia,Nieszablonowość,Dowolność Gry, Krycie i inne) same 0 (zera)!To dziwne bo jak sobie zajrzymy w te same atrybuty innych klubów są tam wartości atrybutów w przedizale od 1 do 20. Jest więcej klubów ze wszystkimi atrybutami zerowymi np.Fiorentina , Udinese,Ascoli,Groclin. Spróbójcie zagrać sezon takim klubem który ma same zera w atrybutach miałem takie "szczęście" zagrać Fiorentiną i Tottenhamem-poprostu żeby nie wiem co to idzie ci "jak krew z nosa".Byłbym wdzięczny gdyby ktoś poza mną zbadał sprawę na własnej bazie danych i odpowiedizał mi czy to nie błąd?? Moim zdaniem na 99% świadczy to o słabości tego Manager>choć to moja ulubiona GRA!Będe wdzięczny za konstruktywne odpowiedzi!

koko0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.01.2006 14:57    #10144     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
Gra z kodami to oszustwo, daj sobie spokoj z tymi kodami, pomecz sie troszke i pograj normalnie, to zabiera urok calej

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
11.01.2006 23:08    #10145     Sufler - Porady do gry - Defensorzy...
Tu nie chodzi o sklad, ale o ustawienia indywidualne obroncow, o ktorych wspominalem chocby tutaj: http://www.cmrev(...)lem/1031

11.01.2006 23:02    #10146     Sufler - Porady do gry - Trening
Generalnie nalezy uwazac, by nie przeciazyc zawodnikow (nie przekraczac Medium). Sugeruje rowniez odpuscic trening defensywny napastnikom i analogicznie ofensywny obroncom, by mogli sie oni skupic na trenowaniu najpotrzebniejszych atrybutow.

11.01.2006 22:53    #10147     Sufler - Porady do gry - Bramki
Obniz wspolczynnik gry przy przeciwniku srodkowym obroncom, ustaw im podania dluga pilka i ogranicz ich inklinacje ofensywne.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

11.01.2006 17:02    #10148     Sufler - Porady do gry - wymagania sprzetowe
Chodzić będzie na pewno, ale na tempo możesz troszkę narzekać...
myspace.com/marneszanse

Proletariat

09.01.2006 21:09    #10149     Sufler - Porady do gry - Przyziemny problem
a tak wracajac do tematu to osobiscie proponuje ligę szkocką, a w szczegolnosci Celtic, Rangers, Herts, Hibernian...

03.01.2006 10:38    #10150     Sufler - Porady do gry - błędy obrońców
Efekty daje zainstalowanie najnowszego patcha i ustawienie defensorom podan dluga pilka.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution