Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Janek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2006 20:02    #10131     Sufler - Porady do gry - Zmian Trzcionki
Hejka. Mam problem z trzcinką w skórce AURORA, a mianowicie zamiast polskich ą czy ę mam ptaszki.Jak mozna na to zaradzić? Czy jest taki programik jak byl do FM 2005 co robil to automatycznie?? POzdrawiam

acidzooq Partyzant

11.02.2006 22:58    #10132     Sufler - Porady do gry - Coś jakby błąd w FM 2006
Właśnie grając w FM'06 znalazłem się w dziwnej sytuacji:
Podczas rundy jesiennej przejąłem klub Wisla Kraków, udało mi się przejść grupową fazę PUEFA i awansowałem do wiosennych rozgrywek pucharowych. W międzyczasie dokonałem konkretnego przesiewu w składzie - tak się złożyło, że pozbyłem się większości polaków ze składu.
1 lutego nadszedł moment rejestracji kadry na wiosnę dla UEFA, niestety okazało się, że nie miałem w klubie wymaganych 8 piłkarzy wyszkolonych w Polsce - co robić dalej? Nie mogłem w żaden sposób zatwierdzić składu (i co za tym idzie kontynuować gry), wycofałbym w tej sytuacji klub z pucharów, ale tego gra nie pozwala zrobić.
...ten specyficzny "lockout" udało mi się obejść - poprosiłem o 2 dniowy natychmiastowy urlop, a działacze w klubie "jakoś to załatwili", i gra toczy się dalej...

Jak dla mnie to klasyczny BUG :(

machlak Partyzant

03.02.2006 14:00    #10133     Sufler - Porady do gry - instalacja FM2006
Widze ze niema tu nikogo kto potrafiłby mi pomóc!!! Szkoda:(

fm Partyzant

31.01.2006 10:55    #10134     Sufler - Porady do gry - reputacja w fm 2006
bo na przyklad w fm 2005 po 12 sezonach gry wisla osiagnalem 2 razy 1/2 ligi mistrzow kilka razy 1/4 i tylko raz czy dwa nie bylem na trzecim miejscu co rok tytul i 9 pucharow polski.Wiadomo czy w fm 2006 rosnie az tak wolno czy jednak troszke szybciej?

Proletariat

30.01.2006 14:36    #10135     Sufler - Porady do gry - kiedy najnowszy update
Nie pospieszajmy autorów, update wyjdzie z pewnością w odpowiednim terminie, czyli po zamknięciu okienka transferowego; wcześniejsza publikacja update'a byłaby troszkę niedorzeczna, bo przecież większość transferów następuje w ostatnie dni okna. Poza tym wszystkim to przecież wymaga wklepanie tych zmian do bazy trochę czasu, a jak mam nadzieję wszyscy wiedzą, autorzy nie żyją wyłącznie FM-em (pozdro all)

Gepardhinho Partyzant

27.01.2006 12:26    #10136     Sufler - Porady do gry - Fachowcy
Fakt, bardziej sie ciesze i doceniam ze cos nowego na stronie jest (ostatnio moduł talenty - naprawde super bo opisowy i ze zdjeciami, rewelacja) niz ze czegos jeszcze nie ma. Stronka sie cały czas rozwija i chwała Tworcom za to a malkontenci niech zrozumieja ze strona fanowską jest jak z Piechną kiedys - nie zawsze mozna trenowac (robic strone) bo trzeba wegiel przywiezc czy w masarni pracowac bo za treningi (strone) nikt mu nie płaci a tylko milionerzy w Stanach moga sobie zyc nie pracujac (tylko co to za zycie...). Chłopaki maja prace, studia, szkołe? no i dziewczyny, skutery, żagle, narty, Civ4, fotografie, modelarstwo itp. Nie beda przeciez siedziec wciaz w sieci i odpowiadac na Wasze/nasze zachcianki
Jeszcze raz pozdrowienia i dzieki dla Szanownej Załogi CMRev

Gepardhinho Partyzant

Najpierw zaczne od zatrudniania: najlepiej wejsc w menedzer-wyszukiwanie - filtr trenerzy, tryb 'atrybuty trenerskie' a nastepnie sortowac liste po kolei - wg umiejestnosci bramkarskich, atak obrona taktyka... juniorzy.
Za kazdym razem (po sortowaniu) brac (oferowac kontrakt) mozliwie najlepszemu trenerowi (bo jak nie mozna zatrudnic jednego z super statami zatrudnia sie 10ciu z ktorych kazdy ma po jednym atrybucie super (a reszta czesto do d...)
Jak juz masz 10-15 trenerow wchodzisz do panelu jw napisal zabecck, przydzielasz automatycznie A NASTEPNIE patrzysz na liscie trenerow komu komputer przydzielil wiecej niz 1 działke do treningu.
Czesto jest tak ze komp niektorym daje po 2 dziedziny do trenowania.
Wybierasz takiego delikwenta co ma 2 dziedziny i odklikujesz mu jedna lub druga - patrzysz czy na dole ogolna ilosc gwiazdek treningu rosnie (przy niespadaniu liczby gwiazdek innych dziedzin treningu).
Przyklad upraszczajacy
masz 3 trenerow
Trener A - atak
Trener B - obrona
Trener C - atak i obrona

gwiazdki
atak 3
obrona 3.
Zmieniajac trenerowi C ustawienia - zeby tylko szkolil atak lub obrone (trzeba popatrzec) mozna spowodowac iz liczba gwiazdek sie zmieni
atak 2
obrona 4 co nas nie cieszy bo wzrosla ilosc gwiazdek obrony ale spadla ilosc gwiazdek ataku ale czesto moze byc i tak (po zmianie)
atak 3
obrona 4.
Wynika to z tego ze umiejetnosci danego trenera sa "rodzielane" i jak ma trenowac atak i obrone to jego "gwiazdki" sa dzielone.

Co do fizjoterapeutow - nie wiem gdzie sie ich przydziela.
Natomiast nalezy ich miec przynajmniej jednego na kazdych pieciu pilkarzy

Gepardhinho Partyzant

26.01.2006 14:51    #10138     Sufler - Porady do gry - Kto moze polecic jakis talent
Moj ulubiony temat, talenty talenty. Wciaz ich szukam.

Bramka: Arenas, Cerqueira - bardzo dobrzy oraz
Bader, Janukiewicz, Linka, Bialkowski

Obrona: Rzezniczak, Klepczarek, Dudka, Hernani
Zdecydowanie polecam tez duet Pekovic-Napierala - u mnie filar obrony

Pomoc: ha! moja ulubiona formacja
Skrzydlowi: Siedlarz, Peszko, Petasz, Piatkowski (tylko musi grac - jak nie gra szybko spada), Machacon, Junior Ross, Gevorgyan (Wisla Plock)
Srodek: Wawrzynczok (wielki talent szybko gra w Repie) Grzegorz Bartczak, Zganiacz, mozna tez zwrocic uwage na Filipa Burkhardta, Tralke i Cezarego Wilka, Szetele
Z zagramaniczniakow: oczywiscie Freddy Guarin
Napadziory: talentow tu jak psow. Zalezy jeszcze czy grasz z patchem Robbiego czy nie (niektorych zdegradowali np Grosickiego z Pogoni ktorego nalezy -ale tylko przy grze bez patcha - brac w ciemno za kazda cene)
Zdecydowanie polecam:
Tyczkowski - rewelacja, duzo strzela ale najwazniejsze - bardzo bardzo duzo haruje na boisku i ma mnostwo asyst, jako wysuniety napastnik (lewy)
Enzo Giovanni Scorza - najwiekszy znaleziony przeze mnie talent - po roku jego wartosc wzrasta do 10 mln zl (wycena oficjalna czyli poszedl by za 50-60mln)
Lebohang Mokoena - bezapelacyjnie rewelacyjny gracz. Jego wartosc rosnie jeszcze szybciej - po roku 28 mln zl. Trudnosc z nim polegala tylko na tym ze najlepiej nadaje sie na pozycje OPS-a ze strzalka do przodu czyli ofensywnego pomocnika wchodzacego do ataku (przy grze 4-4-2 srednio mi pasowal - dawalem go na atak albo prawe skrzydlo - patrz ulubione zagrania gracza "rajdy z pilka prawa strona" itp). Na pewno warto go miec, jak nie na poz. OPS to chyba najlepiej go dac na atak (tak ja robilem)
Holenda - bardzo dobry czeski napastnik
Godni uwagi sa rowniez: Goncerz, Kowal, Korzym, Zjawinski (ale sie troche rozkreca), Oziemczuk, Cieluch, Esterilla, Eynar Mosquera....

Proletariat

25.01.2006 10:00    #10139     Sufler - Porady do gry - szerokosc, szybkosc
Proszę o jakiekolwiek ale sensowne rady dotyczące szerokości i szybkości gry. Czy to prawda aby zmieniac szerokosc gry na 5 na wyjazdach i tempo na szybkie? Czy tempo powolne należy stosowac tylko jesli posiadam dobrze wyszkolonych zawodnikiów? Co z mentalnością drużynową? jeśli mam ustawioną indywidualnie dla każdego czy ma ona jakieś znaczenie? Pozdrawiam i dziękuje, ps ten dział jest świetny, tak 3mać!!!

Proletariat

22.01.2006 20:29    #10140     Sufler - Porady do gry - pytanko
witam!!! duzo plywam, ale terz zajmóje siem dziennikarfem na pszyklad w naszej szkolnej gazedce, mam pytanie takie, czy mzna sie do was zapisac i pisac wiadomosci i co tam jeshcze??!?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution