Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Trojek - negocjacje wysokosci kontraktu sa zwiazane z naszym bezpieczenstwem na stanowisku managera klubu. Im wiecej zarabiamy, tym niechetniej nas zwolnia, bo beda musieli wyplacic wieksze odszkodowanie. Z drugiej jednak strony, im wyzsza pensje sobie wynegocjujemy, tym mniej pieniedzy bedziemy mieli na pensje zawodnikow.

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
11.04.2006 13:48    #10082     Sufler - Porady do gry - klub i reprezentacja od razu
nie :/ tylko uszkodzilem klawiature, nabilem guza a "sejwy"... no trudno gram Middlesbrough

Proletariat

11.04.2006 08:04    #10083     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy
czy jest mozliwe aby stworzyc sztab szkoleniowy jesli jest on nieprawdziwy.np. w szczakowiane chcialbym by trener i fizjoterapeuta byli zgodni z rzeczywistoscia

lukas Partyzant

11.04.2006 07:20    #10084     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jasonx---->po co wogóle sie tłumaczysz?? jak gosciu ma problem ze schematycznie grasz to jestem ciekaw czy jak on wygra (o ile wygra) nienajlepszym klubem z Interem na wyjezdzie lub Milanowi wpakuje 11 bramek to ciekawe czy by o tym nie napisał:> no chyba ze jest taki juz wyszkolony w managery ze wymiata nie schematycznymi akcjami to niech wklei linka ze zwyciestwem lub z calym meczem :D

Proletariat

11.04.2006 07:17    #10085     Sufler - Porady do gry - Co trzeba zmienić
A w których sezonach dostaliście tych zawodników i na jakim pachu gracie, bo ja jak gralem na 601 to tez mi sie pojawialy takie talenty w Polsce, ale na pachu 603 gram rep. Polski mam 2012r. i czołowe kluby mają "doskonałe obiekty i szkółke młodzieżową" a szkolą one zawodników których PA nie przekracza 180(najwyrzsze 179).

leszkju Partyzant

11.04.2006 04:02    #10086     Sufler - Porady do gry - klub i reprezentacja od razu
dlaczego mi wyskakuja bledy i nie moge grac dalej co z tym zrobic

Ryba Partyzant

- hymny by sie przydały (Liga Mistrzów, Reprezentacje)
- dobrze by było też poprosić zarząd o zbudowanie szkółki juniorskiej w innym kraju lub regionie (Szkułka pana Ptaka w Brazyli :)

jordaneq Młody aktywista

10.04.2006 14:00    #10088     Sufler - Porady do gry - o stronce cd.
Ale aktualizacja dotyczy tez talentów z FM 2005, no nie?

P.S 2 dni temu wyslalem dwa skriny na adres szk@cmrev i jak na razie ich nie ma! Kiedy beda one publikowane w dziale talenty w dziale FM 2005?

Trojek Partyzant

Opcja wydawania pryeatnej zarobionej kasy , np na mieszkanie , dom czy lepszy wóz , jacht itd itp czy tez w inny sposób. Bo teraz to co za różnica jakiej wysokości mamy kontrakt , a po to sie pracuje żebu wydawac :) W połaczeniu z tym stan naszego konta bankowego , jakieś aferki z naszym udziałem czy piłkarzy , po prostu troche normalnego przyjemnego życia w grze doda na pewno wiele kolorytu rozgrywkom.

lukas Partyzant

ktosik--Ty chcesz byc wlascicielem klubu czy managerem?? :> mogloby byc takie cos:
-jest mecz Ligi Mistrzów to na poczatek pilkarze sie ustawiaja i leci Hymn tych najbardziej presizowych rozgrywek w Europie ,
-sa mecze reprezentacji to i Hymny obu reprezentacji,
-wygramy jakis mecz niech puszcza po meczu klubowy hymn lub cos takie //moglismy ogladac takie cos np w meczu Milanu z Bayernem jak Milan przeszedl dalej na koniec byl hymn Milanu i nietylko... Pomysl nie głupi ale moze ktos by zrobil takiego soundpacka jeszcze do fm-a 2006 lub 2007... i dodam jeszcze jedno w fajnie by bylo jak druzyna strzeli bramke niech puszcza jakas melodie czy cos takie tak jak jest w Schalke,Bayernie,Dortmundzie.Chyba kazdy z Was widzial mecz Schalke lub Dortmundu to wie o co mi biega :) wiem ze są soundpacki juz do fm-a 2006 ale mozna sie chyba troszke wiecej wysilic i zrobic takie cos jak napisalem .Coz by konczyc zdeczko sie spisalem no ale mam nadzieje ze nie namarne.... pozdro for all :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution