Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kmaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja osobiście uważam że powinnismy miec wieksza wladze nad klubem i wiecej opcji do wyboru jezeli chodzi o mp. stadio(ceny biletow, nowy stadiom, nowe miejsca itp.). kolejna rzecza byloby wydawanie na cos pieniedzy tak jak to bylo w TCM co bardzo mi sie podobalo, rowniez przydaloby sie opcja stworzonia nowego klubu, rowniez ciekawa rzecza byloby otwieranie szkolek w krajach zagranicznych, jest mnostwo rzeczy ktore przydaloby sie wprowadzic ale wydaje mi sie ze wieksza wladza nad klubem czyli: ceny biletow, nowe miejsca czy chociazby wlasnie jak pisalem wczesniej nowy stadion!!
rozpisalem sie ale to jeszcze nie koniec ciekawych pomyslow:))

birkin Partyzant

23.04.2006 08:42    #10072     Sufler - Porady do gry - trening i czas osiągnięcia PA
Witam wszystkich i mam dwa pytanka; 1.) ile czasu zajmuje zawodnikowi dojście do swojego PA ? Czyli jak np. zawodnik ma CA 60 a PA 160 to po ili latach (oczywiście tego gracza) jego CA zrówna się z PA i co ma na to największy wpływ?
2.) Czy jakość bazy treningowej wpływa tylko na szkolenie młodzieży czy dotyczy to też pierwszej i rezerwowej drużyny?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Trojek Partyzant

18.04.2006 18:59    #10073     Sufler - Porady do gry - pytanie
Mam ustawione ligi : polska,włoska,hiszpańską,portugalska,angielską,szkocką,francuską i holenderska - śmiga bez problemu , pod warunkiem że poziom szczegółów jest normalny bo przy pełnym można na spacer w przerwach iść, sprzęt: athlon 64 3000 , 1 gb pamieci. procek jest wykorzystywany podczas obliczeń na max , pamięc w 30 - 40 %.

Proletariat

18.04.2006 13:52    #10074     Sufler - Porady do gry - Pytania
no dobra musza miec nakaz i uprzedzenie a jak takie cos masz to bierzesz plyty i je schowasz do kogos ale problem policja moze mi ... ja se moge sciagac co chce a policja ma gowno do tego niech se chodza po mieszkaniach ale jak masz do wlasnych celow to nie jest piractwo

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
18.04.2006 11:11    #10075     Sufler - Porady do gry - Jakub Biskup
To może ich opisz i wyślij na żeby zostali dodani do naszej bazy danych talentów? :P
myspace.com/marneszanse

FmFan Partyzant

18.04.2006 07:31    #10076     Sufler - Porady do gry - KODY DO GRY
póżniej utworzonym menadzerem odchodzisz na emeryture żeby ci nie przeszkadzał...

Proletariat

18.04.2006 00:37    #10077     Sufler - Porady do gry - musze czekać?!?!
No co Wy ludzie !!! Wystarczy,że poklikasz myszką kilka razy a pojawi się tylko to pierwsze kółko,plansza i już za chwilę będziesz mógł wybrać grę. A te antyrasistowskie i inne raklamówki nie będą Ci przeszkadzać.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
17.04.2006 19:17    #10078     Sufler - Porady do gry - czy będą lepsi???
Jakiej odpowiedzi oczekujesz ? :> Sprobuj a sie przekonasz :>
Ktos tam gdzies kiedys (:>;) robil podobny eksperyment z tego co pamietam w lidze szkockiej. Zwiekszyl w edytorze, dosc znacznie zreszta, budzet jednej ze slabszych druzyn (czyt. nie Celtic i nie Rangers) i zostawil gre sama sobie. Okazalo sie ze zespol w pierwszym sezonie zdobyl mistrzostwo Szkocji :>

luki8 Partyzant

16.04.2006 07:49    #10079     Sufler - Porady do gry - zawodnicy spoza UE
Szkoda mi było wywalać Cacapę bo byłby dobrym zmiennikiem.No ale cóz chyba nie ma wyboru.

Proletariat

Mogłaby być opcja, która pozwala otwierać Szkólki piłkarskie w innych krajach, np. grając Barceloną otwieramy szkólke piłkarską w Polsce

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution