Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

wystarczy, że są w sztabie szkoleniowym i dzięki temu jest mniej kontuzji(tak mi sie wydaje)

Shogun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No właśnie, w tym rzecz. :] Jeśli tego nie mogę zrobić, to po co oni są? Starczy że są w sztabie szkoleniowym? I im więcej lepszych, tym lepiej?

Shogun Partyzant

Witam. ;) Gram w CM/FM od dosyć sporego czasu, bo od wersji CM4, jednak nadal nie wiem od czego są w drużynie ficjoterapeuci. Znaczy się wiem, co powinni robić w życiu realnym - ofk leczyć piłkarzy, wspomagać rozwój fizyczny itd. ale jak mogą pomóc piłkarzom w FM 06? Czy muszę ich przypisywać do reżimów treningowych? Czy po prostu zatrudnić 20 i trzymać ich w 'Sztabie szkoleniowym' nie przypisując ich nigdzie? Liczę na odpowiedź, pozdrawiam. ;)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
06.05.2006 14:23    #10064     Sufler - Porady do gry - Co sie stało???
Jeszcze troszkę, a nic nie będzie takie jak przedtem... :)
Przygotujcie się na kilka (no, żeby nie zapeszać nie powiem że więcej...) fajnych rzeczy...
Szczegóły - wkrótce.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

p.obrocki Partyzant

04.05.2006 09:10    #10065     Sufler - Porady do gry - Taktyka na wyjazdy
Zagraj z troszkę bardziej defensywnym nastawieniem, i zwolnij tempo gry, jednocześnie zwiększając grę na czas. To powinno pomóc.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.05.2006 13:28    #10066     Sufler - Porady do gry - Eman Mobali
OK, dzieki, sprawdzimy i prawdopodobnie umiescimy.
Kolejne propozycje pilkarzy wraz z opisem do dzialu Talenty prosimy jednak wysylac na maile lub

88borek Partyzant

02.05.2006 13:04    #10067     Sufler - Porady do gry - Umiejętności zawodników
albo do biedronki można iść po szpinak ale tam tylko w puszkach mają, a w puszkach wchodzi gorzej niż w kartonach

Proletariat

02.05.2006 08:06    #10068     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Dzięki Wam za pomoc - mam jeszcze jedno pytanie - czy nie będzie za dużo osób w sztabie szkoleniowym, jeśli na dane pozycje dam sześciu dobrze wykwalifikowanych ludzi na te pozycje:

- asystent,
- trener (6 trenerów na jedną pozycję),
- obserwator,
- fizjoterapeuta.

Proletariat

02.05.2006 05:13    #10069     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Mam pytanie dotyczące całego sztabu szkoleniowego - chodzi mi o to w jakiej ilości zatrudniać ludzi i na jakie parametry najlepiej patrzyć podczas dobierania poszczególnych ludzi do sztabu:

1. Trenerzy
2. Asystenci
3. Obserwatorzy
4. Fizjoterapeuci

Kezman Partyzant

Szkolki tez oraz filie np Arsenal - Bevern, Ajax Amsterdam - Ajax Cape Town, St. Etienne - Dijon......

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution