a z tottenhamu sie go pozbyli... bo na treningach na tym drewnie dzięcioły siadały i przeszkadzaly w treningach PRAWDZIWYM piłkarzom
czy to znaczy ze nigdy nie bedzeimy miec pilkarza jak Ronaldinho? wiem ze mamy RASIAKA ale troszkę mi to jednak mało
i wiecie co? ostatnio stwierdziłem ze trzeba taką mieć i lekko podniosłem PA dwóm 16 latkom w mojej koronie
a czy cos z tego bedzie napisze jeszcze
fakt faktem ze boiska treningowe mam juz wypasione
ale po tylu latach mi sie nalezy
z pomysłów które juz wyzej padly super sa: podzal rozbudowy stadionu na etapy (plyta, dach, trybuny, miejsca, POMNIK MANAGERA itd) nastepnie rozmowy z pilkarzami przed, w trakcie po meczu, a takze na codzien po prostu zagadac jak sie czuje w klubie albo dsobie wykreowac lizusa co bedzie dobrze o nas rozpowiadal w szatni i donosil o nastrojach
dodalbym tez propozycje mieszkania, domu , samochodu, dziewic, gitary, kota, rocznego zapasu piwa itd dla piłkarza w ramach kontraktu, oraz oczywiscie podzial na małe domki, wielkie wille itd zeby takiego rooneya czyms zatrzymac w realu
(to pomysl z Liga Polska Manager), a ustalanie cen biletow sux, bo trzebaby zmieniac przed kazdym meczem, wiecej ludzi przyjdzie na Milan Barcelona niz na KSZO - Łęczna... wiec to mi sie nie podoba...a kasa managera powinna miec odzwierciedlenie w np jego prestiżu międzinarodowego albo cus. no i oczywiscie zeby tych kulkudziesieciu graczy z polski co to mają wskaznik wykanczania akcji za 19-20 straciło ten przwilej bo mnie martwi to w porownaniu chociazby z rooneyem, henry czy raulem... ludzie, ile moglibyscie sluchac przyspiewek kibicow?? 1,2,3??? a hymny LM? jakbym kcial to bym sobie naprawde te MP3 wlaczyl...szkoda czasu! przeciez czas to ... czas to TRENING!!
twarze i koszulki czy herby to ja od razu w opcjach wylaczam bo nie moglbym patrzec na RASIADLO...tez mi nie potrzeba do szczęścia, przydałby sie tez czasem jakas sytuacja losowa czyli odwolany mecz z powodu dzeszczu, sniegu bo jak dotad przez lat....kilka (od 96 chyba) nie trafiłem na nic takiego. poza tym kilka strzałek w ekranie taktyki, bo przeciez mozna pomocnika wysyłać i na prawo i lewo
no i chyba tyle
jak sobie cos przypomne to napisze...a wspomnialem o pomniku trenera??
aha, i nie proscie o wybryki psełdodebili...nie warto tego propagowac, a w prawdzimym swiecie smiec ktory raz zrobil zadyme powinien dostac DOZYWOTNI zakaz wejscia na sportowe imprezy masowe... pozdro for all FM players
widac masz slabego kompa skoro tak dlugo ci wczytuje i zapisuje
mi sie zdarza wczytac jak gram jakis finał LM albo UEFA
gram juz 2010 koroną kielce, w poprzednim sezonie mistrzostwo kraju, przegrana w finale pucharu z LM nie wyszedlem z grupy a w tym sezonie po 8 meczach mialem....7 punktow...a teraz mam serie 11 zwyciestw w lidze BEZ WCZYTYWANIA
dlatego szkoda czasu na wczytywanie, czasem nawet 5 meczy przegranych nie oznacza ze jest źle :> :> :> po prostu kiepska pogoda, morale, zarobki czy cos ale wszystko mozna odwrócić
ale przyznaje, finaly LM wczytuję
szkoda odpadać skoro juz tak dalego doszedlem
Nie za bardzo rozumiałem zasady, bo tam są (były?) różne grupy, wschód-zachód i takie cuda, ale ze dwa sezony rozegrałem. Pamiętam, że długo broniłem Ronaldinho przed odejściem
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
353 online, w tym 0 zalogowanych, 353 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty