Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

skoro masz zero porażek, to napewno jedna w mistrzostwie Ci nie zaszkodzi (chyba)

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
i zeby mozna było zawodnika zbesztać za konkretny mecz a nie ostatnią serię meczow, albo powiedziec mu ze za ostatni mecz to pogra troszkę w rezerwach... mnie np szlag trafia jak po serii występów statystyka gracza wygląda 8-8-9-8-4, a przez niego wpadają 2 bramki bo do bramkarza odgrywa....
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

SZk Pierwiastek Inteligencki

26.05.2006 06:30    #10033     Sufler - Porady do gry - Stadion
Mecz zarzad do skutku, raz na pol roku.

Proletariat

25.05.2006 15:02    #10034     Sufler - Porady do gry - Schlake 04
...taktyka 4 obroncow jeden dmc potem mr i ml ze strzalkami na sa przod dwoch amc i jedne napastnik.... najlepiej dokupic z zespolu Orlando pirates w rpa Lobohang Mokoena(amc/fc) mlody... a talent:] mozna jeszcze rodrigeza sprzedac na jego miejsce kupc fabio satnosa... i oczywiscie guarin..mlody dmc.. trzeba go szkolic bo niedlugo wszyscy beda..(u mnie tka bylo zawsze) beda chicieli wykupic:]

Joopiter Partyzant

Grupa: Użytkownik
24.05.2006 03:59    #10035     Sufler - Porady do gry - Tworzenie facepack'ow
jakubkwa wielkie dzieki, chodzilo wlasnie o glebie w bitach. Przy zapisywaniu zdjecia w programie IrfanView zapisywalo sie z 24 bitami. Troszke pokombinowalem, poprobowalem i udalo mi sie zapisac w 32 bitach. Wszystkie zdjecia dzialaja :) Jeszcze raz dzieki

Stiopa Kalashnikov - nie trzeba tak sie bawic i edytowac inne configi. Duzo prosciej jest uzyc wspomnianego przeze mnie programu - "fmXML". Wpisujesz tylko ID pilkarzy i program automatycznie tworzy config.
Nie wiem czy mozna tu podawac linki do innych stron, wiec zapraszam na gg (5902443). Z checia udostepnie link do tego programu.

jakubkwa Człowiek Renesansu

22.05.2006 17:58    #10036     Sufler - Porady do gry - Kody
M8 wyhamuj troszke ;>

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

21.05.2006 17:02    #10037     Sufler - Porady do gry - Sortitoutsi - jak ściągnąć?
Ściągałem trochę plików z SUSIE ok. 1-2 i nie było problemów. Później coś próbowałem ściągnąć o 4 to miałem dokładnie takie same problemy jak ty. Widać SUSIE miało jakąś zwieszkę.
myspace.com/marneszanse

gosc1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
20.05.2006 07:38    #10038     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
Zauwazylem pewna dziwna sytuacje. W idze polskiej nasciagalem spro brazylijczykow i tym poodbnych obcokrajowcow do Widzewa. I o ile sie nie myle (a nie myle sie, bo sprawdzalem ile lat gra u mnie dany zawodnik) po 3 latach gry wszyscy dostawali polskie obywatelstwo. W tym okresie objalem polska reprezentacje, wiec szukajac nowych twarzy natrafilem na swoich naturalizowanych obcokrajowcow :-). Z bolem ich wcisnalem w koszulki z orzelkiem, ale prezentowali sie lepiej od naszych polskich gwiazd, wiec jako selekcjoner nie mialem wyjscia :-). Ale mialem w zespole pewnego Brazylijczyka, ktory jakos nie dostawal tego polskiego obywatelstwa dluzszy czas mimo, ze przybyl do mnie w paczce z innymi :-). Mialem chce wcielic go do reprezentacji, bo byl to moj najlepszy gracz, bijacy wszystkich polakow na glowe. Szukajac przyczyny braku obywatelstwa u tego goscia trafilem na ekran historii gry pilkarza. Otoz okazalo sie, ze po dwoch latach gry u mnie wypozyczylem go na rok gdzies na jakies bulgarskie zadupie!!! Wynikiem tego cala dotychczasowa polska historia gry zostala chyba zapomniana przez Prezydenta RP, bo majac 4 lata gry w Polsce z roczna przerwa na wypozyczenie do Bulgarii, gosc nie mial jeszcze obywatelstwa.

Jako ze w kwetiach obywatelstwa jestem srednio obeznany, to ciekaw jestem, czy ktos wie, czy w rzeczywistosci tez tak jest, ze jak ktos wyjedzie na pare miesiecy z kraju, w ktorym mieszkal pare lat, to po powrocie czas do uzyskania obywatelstwa liczy mu sie od nowa???

W opisanym przypadku zawodnik byl wypozyczony, wiec byl nadal teoretycznie zatrudniony w Polsce.

M8_PL Sumienie Narodu

19.05.2006 03:41    #10039     Sufler - Porady do gry - Finał LM
inaczej: Arsenal grał lepiej, lepsza okazała się barcelona ;) Szkoda, całem sercem byłem za angolami...
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Grzechoo Hajer Przodowy

18.05.2006 15:03    #10040     Sufler - Porady do gry - Finał LM
Jedno jest pewne - Arsenal zmiażdżył Barcelonę taktycznie. Do tego czerwona kartka dla Lehmanna zepsuła widowisko, sam sędzie przyznawał po meczu, że ta decyzja była pod wpływem emocji. Ronaldinho został ładnie wyłączony z gry, do tego chciał koniecznie strzelić gola, przez co napewno nie przyniósł korzysci zespołowi. Jesli chodzi o Arsenal - szkoda że Reyes wszedł tak późno. Błędem było również wprowadzenie Flaminiego zamiast Fabregasa, co wyraźnie wskazywało na denfesywne nastawienie The Gunners w ostatnich minutach. No i sie na tym przejechali.... Trzeba również pochwalic Ljungberga - duzo biegał, harował jak wół.

Reasumując: Arsenal był w tym meczu lepszy i to on powinien wznieść Puchar Ligi Mistrzów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution