Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

thcxs Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.06.2006 17:20    #10021     Sufler - Porady do gry - Kmentarze Dla Prasy
nie to nie jest tak mam 30 mln euro a po za ty chce zwolnic kilku zawodnikow ktorym nie trzeba duzego odszkodowania zaplacic a i kupic ich nikt nie chce :[

Proletariat

01.06.2006 11:38    #10022     Sufler - Porady do gry - Kmentarze Dla Prasy
no bo za zwolnienie jego z klubu na wolny trnsfer musisz wypłacić mu "odszkodowanie" i im lepszy zawodnik tym więcej zapłacisz i moze zarząd nie chce wydać sporej sumy np pare milionow na odszkodowanie i dlatego nadal jest w Twoim klubie. I jak chcesz sie kogos pozbyc to poprostu go wyporzycz albo sprzedaj, proste.....

Proletariat

01.06.2006 10:32    #10023     Sufler - Porady do gry - Kogo dokupić?
na bramkę: Janukiewicz obrona: Łakomy (lewy, środek), Łągiewka, Golański, Radler (prawy, środek) pomoc: Gołoś (środek - lewa strona), Freddy Guarin (def. pomocnik - Kolumbia), Zganiacz (środek), Smoliński, Siedlarz, Plizga, Mysona, Peszko (lewe skrzydło), Szałachowski, Gudewicz, atak: Grosicki, Korzym, Ulatowski Krzysztof, Felipe Flores i Andrij Pereplyotkin (niektórzy muszą trochę potrenować, co by potem podbijać świat) Ja takim składem wygrałem UEFA Cup i Superpuchar bez metody save-and-load, tylko całkiem uczciwie i pojechałem takie kapele jak Espanyol, PSG, Szachtar, Ath. Bilbao, Everton i Liverpool, a w Superpucharze Chelsea! Warto opierać grę na polskich zawodnikach :) U mnie polska młodzieżówka jechała ze wszystkimi (mistrzostwo Europy U21), a ja miałem tam 8 reprezentantów. Nie zawsze dużo wydanej kasy oznacza dobrą grę zespołu :) Pozdrowienia ŁKS ŁÓDŹ

Proletariat

01.06.2006 10:32    #10024     Sufler - Porady do gry - Kogo dokupić?
na bramkę: Janukiewicz obrona: Łakomy (lewy, środek), Łągiewka, Golański, Radler (prawy, środek) pomoc: Gołoś (środek - lewa strona), Freddy Guarin (def. pomocnik - Kolumbia), Zganiacz (środek), Smoliński, Siedlarz, Plizga, Mysona, Peszko (lewe skrzydło), Szałachowski, Gudewicz, atak: Grosicki, Korzym, Ulatowski Krzysztof, Felipe Flores i Andrij Pereplyotkin (niektórzy muszą trochę potrenować, co by potem podbijać świat) Ja takim składem wygrałem UEFA Cup i Superpuchar bez metody save-and-load, tylko całkiem uczciwie i pojechałem takie kapele jak Espanyol, PSG, Szachtar, Ath. Bilbao, Everton i Liverpool, a w Superpucharze Chelsea! Warto opierać grę na polskich zawodnikach :) U mnie polska młodzieżówka jechała ze wszystkimi (mistrzostwo Europy U21), a ja miałem tam 8 reprezentantów. Nie zawsze dużo wydanej kasy oznacza dobrą grę zespołu :) Pozdrowienia ŁKS ŁÓDŹ

risoFF Partyzant

31.05.2006 15:12    #10025     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
No ale jak napisalem wrecz piekna baza treningowa (brakuje tylko klubow satelickich lecz sie nie doczekam) i swietny sztab szkoleniowy. Co do klubu to 3 sezon Tottenhamem gram eksperymentujac nad treningiem i wychowaniem mlodziezy. Ale u nastolatkow nie spodziewam sie rychlego osiagniecia maxa ale u takich gwiazd jak king, kallstrom, carrick ktorym brakuje okolo 20 do maxa. Choc graja wysmienicie...

risoFF Partyzant

31.05.2006 14:31    #10026     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
Mam swietna baze treningowa, doskonaly sztab szkoleniowy i pilkarzy... Wlasnie pilkarze nie tylko ci najmlodsi ale i w kwiecie wieku nie moga osiagnac maximum PA - czesto brakuje tym starszym i najlepszym nawet 20 do najwyzszej formy. Jak mozna pomoc pilkarzom osiagnac jak najwyzszy poziom potencjalu? Odpowiedni trening? Motywacja? A moze cos innego?

Rafinho87 Partyzant

w cm 03/04 są kursy meczowe na faworyta remis itd.... kase zarobioną można by wydawać na obstawianie własnych meczy... a potem tworzyć za to własny klub... noi te szkółki też fajny pomysł....

Proletariat

29.05.2006 12:41    #10028     Sufler - Porady do gry - Świetni zawodnicy
KERLON. Cudowny piłkarz, w trakcie rozpoczęcia gry ma 17 lat, warto w niego zainwestować, wg.mnie to super talent, świetny drybrel i wyborowy strzelec gorąco polecam!!!!! U mnie w Bayernie ma w 15 ligowych meczach 16 bramek.

RAFAEL SOBIS.Szkoda słów- boski. Ma podwójne obywatelstwo (Brazylia i Ukraina) ma bardzo wysokie statystyki,a co najważniejsze gdy sprowadzamy go do naszego klubu kibice są bardzo zadowoleni, że do klubu dołączył tak utalentowany zawodnik, w bardzo szybkim tempie się rozwija i będziemy z niego mieć wiele radości=bramek.

To na prawdę zabójcza para napastników.

Sorry ale nie chciało mi się wysyłać opisu na dział talentów bo za dużo przy tym roboty;)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
28.05.2006 10:01    #10029     Sufler - Porady do gry - Jaka liga, jaki klub?
szkockie Queens Park FC

bartex55 Przodownik pracy

28.05.2006 06:25    #10030     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wreszcie po tylu latach oczekiwania Watford awansowal do Premiership^^
Procz niego Sheffield Utd i Reading. Szkoda ze nie Hull

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution